Jožan Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Já dělal chemickou průmyslovku,díky nezvládnuté matematice ve druháku jsem školu dělal 5 let.Kluk vypil 2deci ostrýho alkoholu na ex,dostal alkoholický šok a chtěl vyhodit holku ze třetího patra.Kámoš ho musel uspat flaškou od Pepsi,a když přišel ze špitálu tak ho vyrazili.Ale při tom šoku vypadal jako střízlivej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Bylo pivo, byly i panáky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) Tak jsem dneska ve firemní tombole vyhrál Portské, já skoroabstinent "Sandeman" ruby porto, je to dobrý? Koukám, má to skoro 20 % alkoholu, tak to tu flašku sám určitě nezvládnu, 3/4 litru, to by mě odvezli na záchytku. Jak je to vůbec s portským, když se načne, jak dlouho se dá pít? Eventuelně zavřené jak dlouho a za jakých podmínek se dá skladovat? (že bych ho příležitostně někomu věnoval). Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Patrik napsal: Tak jsem dneska ve firemní tombole vyhrál Portské, já skoroabstinent "Sandeman" ruby porto, je to dobrý? Koukám, má to skoro 20 % alkoholu, tak to tu flašku sám určitě nezvládnu, 3/4 litru, to by mě odvezli na záchytku. Jak je to vůbec s portským, když se načne, jak dlouho se dá pít? Eventuelně zavřené jak dlouho a za jakých podmínek se dá skladovat? (že bych ho příležitostně někomu věnoval). jestli nepiješ tak to ani neotevírej - já starý alkoholik tuhle lahev dokážu vycucat za večer a jsem na kaši - tebe by to zabilo když to necháš zavřené a šoupneš do lednice nebo sklepa tak se tomu nemůže nic stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Zjednodušeně se to dá poznat podle špuntu - jestli tam je klasická korková zátka, tak by se to mělo vypít rychlejc, než když tam je taková ta "whisková" - t.j. špunt na kusu umělý hmoty. U mě to je taky jedno, portský bych pil furt, lahev za lahví, baterii za baterií. Jednou to tak udělám, jako čmeláček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 YPO napsal: jestli nepiješ tak to ani neotevírej - já starý alkoholik tuhle lahev dokážu vycucat za večer a jsem na kaši - tebe by to zabilo když to necháš zavřené a šoupneš do lednice nebo sklepa tak se tomu nemůže nic stát hm, tak dík, takže další láhev na poličku ; než to otevřu může se to skladovat při pokojové teplotě? Jak dlouho? A otevřené (a znovu uzavřené) v ledničce jak dlouho? Znáš tuhle značku? Je to dobrý? No a nebo si to nechám než budu mít možnost se o obsah s někým podělit Ach jo, v jiných balíčcích byly i digitální foťáky, já vždycky vyhraju něco, co nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 OT: Vcera dorazila Extra Elit vodka .. sympaticky pan s ruskym prizvukem mi ji predal na parkovisti u prace. Musim priznat, ze moje neduvera (hlavne kvuli cene ) pomerne rychle presla v prijemne prekvapeni. Nejsem nijak velky znalec ci zapaleny milovnik vodky, cili jde pouze o muj subjektivni dojem, nicmene - dva velke panaky mi daly pocit sametove jemnosti a hrejiveho pocitu v dutine brisni. Cili u me vazne dobry . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Patrik napsal: hm, tak dík, takže další láhev na poličku ; než to otevřu může se to skladovat při pokojové teplotě? Jak dlouho? A otevřené (a znovu uzavřené) v ledničce jak dlouho? Znáš tuhle značku? Je to dobrý? No a nebo si to nechám než budu mít možnost se o obsah s někým podělit Ach jo, v jiných balíčcích byly i digitální foťáky, já vždycky vyhraju něco, co nepotřebuju tohle jsem nikdy nepil - to je na mě moc drahé - pokojová teplota v zavřeném stavu klidně(v tescu se s tím také nikdo nemaže) - otevřené by to mělo vydržet v lednici déle než víno (návod napsal milis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 YPO napsal: tohle jsem nikdy nepil - to je na mě moc drahé - pokojová teplota v zavřeném stavu klidně(v tescu se s tím také nikdo nemaže) - otevřené by to mělo vydržet v lednici déle než víno (návod napsal milis) Patriku normálně to votevři a IHNED to vychlastej. Sám, nikomu nedávej. Bude ti asi blbě, ale na to se dá časem zvyknout a sám uvidíš, že se ti votevřou úplně nový obzory. Seš mladej, nezahazuj tu šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 DaDriva napsal: OT: Vcera dorazila Extra Elit vodka .. sympaticky pan s ruskym prizvukem mi ji predal na parkovisti u prace. Musim priznat, ze moje neduvera (hlavne kvuli cene ) pomerne rychle presla v prijemne prekvapeni. Nejsem nijak velky znalec ci zapaleny milovnik vodky, cili jde pouze o muj subjektivni dojem, nicmene - dva velke panaky mi daly pocit sametove jemnosti a hrejiveho pocitu v dutine brisni. Cili u me vazne dobry . Včera dorazil karton vodky i ke mně, pokecal jsem rusky, což pán ocenil, vystavil mi daňový doklad, skásnul peníze, upozornil, že balení po 0,7 l je ekonomicky výhodnější, popřál "С Новым годом!" a zmizel. Po zamrazení první testovací panáky: kvalita slušná, není to zas tak velká voňavka, jako moderní vodky, i když vanilka tam je taky. Přečíst ruské instrukce! Např. je tam, že nepřiměřené pití škodí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 kejklik napsal: Včera dorazil karton vodky i ke mně, pokecal jsem rusky, což pán ocenil, vystavil mi daňový doklad, skásnul peníze, upozornil, že balení po 0,7 l je ekonomicky výhodnější, popřál "С Новым годом!" a zmizel. Po zamrazení první testovací panáky: kvalita slušná, není to zas tak velká voňavka, jako moderní vodky, i když vanilka tam je taky. Přečíst ruské instrukce! Např. je tam, že nepřiměřené pití škodí! Sry Kejkle, nechce se mi to hledat - kde že se ta dobrota dá pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 New Milis napsal: Sry Kejkle, nechce se mi to hledat - kde že se ta dobrota dá pořídit? extravodka.cz .. kdyz pojedes do Prahy, mam jeste 2 nedotcene pullitrovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 New Milis napsal: Sry Kejkle, nechce se mi to hledat - kde že se ta dobrota dá pořídit? Objednáno z jejich web stránek, po telefonu dohodnuto, že měl cestu kolem se zajížďkou jen 30 km a tak doručil osobně. ----- Original Message ----- From: kamil To: Sent: Monday, December 15, 2008 10:27 PM Subject: rusvodka http://www.rusvodka.cz/ Dobrý den p. XXXXX, děkuji za Váš zájem o vodku Extra Elit. Chtěl bych upřesnit: prodáváme vodku balenou v láhvích 0,75l a 0,5l ( foto v příloze ). Větší láhve jsou zabaleny do kartonu po 12-ti kusech, menší po 15-ti. Cena jedné 0,5l láhve činí 115 Kč+DPH a 0,75l 160+DPH. To znamená, že jeden karton 0,5l stojí 1725 Kč + 328 Kč DPH = 2053 Kč. Cena jednoho kartonu 0,75l bude 1920 Kč + 365 Kč DPH = 2285 Kč. Můžeme Vám poslat vodku poštou na dobírku. Prosíme Vás upřesnit druh balení o který máte zájem. S pozdravem Kamil Magomedov, jednatel 776 722 575 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 kejklik napsal: Objednáno z jejich web stránek, po telefonu dohodnuto, že měl cestu kolem se zajížďkou jen 30 km a tak doručil osobně. ----- Original Message ----- From: kamil To: Sent: Monday, December 15, 2008 10:27 PM Subject: rusvodka http://www.rusvodka.cz/ Dobrý den p. XXXXX, děkuji za Váš zájem o vodku Extra Elit. Chtěl bych upřesnit: prodáváme vodku balenou v láhvích 0,75l a 0,5l ( foto v příloze ). Větší láhve jsou zabaleny do kartonu po 12-ti kusech, menší po 15-ti. Cena jedné 0,5l láhve činí 115 Kč+DPH a 0,75l 160+DPH. To znamená, že jeden karton 0,5l stojí 1725 Kč + 328 Kč DPH = 2053 Kč. Cena jednoho kartonu 0,75l bude 1920 Kč + 365 Kč DPH = 2285 Kč. Můžeme Vám poslat vodku poštou na dobírku. Prosíme Vás upřesnit druh balení o který máte zájem. S pozdravem Kamil Magomedov, jednatel 776 722 575 Díky dík, zkusím se domluvit s DaDrivou, to bych si jednu vzal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Patrik napsal: hm, tak dík, takže další láhev na poličku ; než to otevřu může se to skladovat při pokojové teplotě? Jak dlouho? A otevřené (a znovu uzavřené) v ledničce jak dlouho? Znáš tuhle značku? Je to dobrý? No a nebo si to nechám než budu mít možnost se o obsah s někým podělit Ach jo, v jiných balíčcích byly i digitální foťáky, já vždycky vyhraju něco, co nepotřebuju Portské je spíš pochutina než chlast ikdyž alkohol v tom je. To ti bude chutnat, výrazná chuť a vůně, většinou to je dost sladké. Kdo je zvyklý na klasická vína tak tomu musí většinou chvíli přicházet na chuť. Jak jsem z tvých příspěvků pochopil tak jsi spíš mlsal než alkoholik takže koštovat opatrně, přikusovat nějakou dobrotu. Třeba si udělat malou domácí ochutnávku sýrů nebo tak něco. Velice snadno se toho dá vypít velké množství takže netrénovaný jedinec by mohl být zaskočen a přemožen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 New Milis napsal: Patriku normálně to votevři a IHNED to vychlastej. Sám, nikomu nedávej. Bude ti asi blbě, ale na to se dá časem zvyknout a sám uvidíš, že se ti votevřou úplně nový obzory. Seš mladej, nezahazuj tu šanci. Ty mě teda navádíš k pěkným věcem! Možná bychom mohli někdy uspořádat takové setkání - každej by přinesl něco, co pije nejraději a ostatní by ochutnávali. Tentokrát ale raději bez hodinek Klidně ho "hodím do placu". Sám se to načnout neodvážím a tak bych to nejspíš někomu věnoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 PepaSFI napsal: . Jak jsem z tvých příspěvků pochopil tak jsi spíš mlsal než alkoholik... Pochopil jsi to naprosto přesně. Mým heslem je "odebírat vzorky" a je jedno jestli je to jídlo nebo pití. Rád ochutnávám, ale tím můj zájem o danou komoditu upadá - zatím ni nic opravdu nezachutnalo. Možná tak nějaký sladký koktejl - třeba Piňa Colada. Víno nepiju vůbec, přijde mi kdyselé, pivo zase hořké a destiláty mi přijdou všechny stejné. No uvidíme, jak jsem pochopil, může stát na poličce i pár let (?), tak snad se pro něj nějaké použití časem najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Patrik napsal: Ty mě teda navádíš k pěkným věcem! Možná bychom mohli někdy uspořádat takové setkání - každej by přinesl něco, co pije nejraději a ostatní by ochutnávali. Tentokrát ale raději bez hodinek Klidně ho "hodím do placu". Sám se to načnout neodvážím a tak bych to nejspíš někomu věnoval. tak takovouhle akci poradame pravidelne jednou do roka, kvuli vinu. kazdy si prinese, co sam vytvoril nebo znamy. jednou se pozvali i kolegove ze slovenska a jejich palenky. od te doby jsme se vratili k vinum. ale stoji to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) Patrik napsal: Ty mě teda navádíš k pěkným věcem! Možná bychom mohli někdy uspořádat takové setkání - každej by přinesl něco, co pije nejraději a ostatní by ochutnávali. Tentokrát ale raději bez hodinek Klidně ho "hodím do placu". Sám se to načnout neodvážím a tak bych to nejspíš někomu věnoval. Neblbni a pouč se, a když ti bohužel chutná Piňa colada portské by ti mohlo potěšit duši http://www.dobravinoteka.cz/magazin-o-vine/Portske-k9_79 Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2008 Patrik napsal: Pochopil jsi to naprosto přesně. Mým heslem je "odebírat vzorky" a je jedno jestli je to jídlo nebo pití. Rád ochutnávám, ale tím můj zájem o danou komoditu upadá - zatím ni nic opravdu nezachutnalo. Možná tak nějaký sladký koktejl - třeba Piňa Colada. Víno nepiju vůbec, přijde mi kdyselé, pivo zase hořké a destiláty mi přijdou všechny stejné. No uvidíme, jak jsem pochopil, může stát na poličce i pár let (?), tak snad se pro něj nějaké použití časem najde Sandeman neni spatny, i kdyz nepatri mezi me favority, rozhodne stoji za vyskouzeni. Obecene, portske patri k dezertnim tezkym vinum a tedy jestli jsi mlsal ve smyslu, ze Ti chutna sladke, tak Ti bude chutnat i portske. Je to vino s tezsi a vyraznou sladkou chuti, tedy nic co znas s porovnanim s ostatnimi viny. V otevrenem a nasledne uzavrenem stravu v lezici poloze - tedy zamezena moznost pristupu dasiho vzduchuti Ti toto vino v lednici vydrzi par dni beze zmeny chutovych vlastnosti, obecne plati - cim vice vzduchu v lahvi tim hure pro kvalitu vina.... Portske se podava pri pokojove teplote (~18-20'C) coz je to vemi dulezite pro podtrzeni jeho chti... Toto vine je opravdu velmi sladne a tedy clovek ma tedy tendenci vypit vetsi mnozstvi, cehoz druhy den muze litovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se