Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
  KFL napsal:
Se stav, mám na mrazáku poslední láhev - neotevřenou ;). Akorát jsem si dal panáka Jamesona, tak ti jí nepřivezu :D.

to neklapne - objímám stromek a těším se z hřejivého pocitu plápolajících svíček - každopádně až přijede pašerák tak chci

děkuju :)

Upraveno uživatelem YPO?
  • Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od marca tohto roku odkedy som v novej praci uz nepijem takmer vobec, da sa povedat ze velmi vynmocne. Chlastanie u mna skoncilo ked som spravil vodicak, takze tak...

Odesláno
  M916 napsal:
A to je mi líto, také bych se přidal k odběru :-) A nebo mám pro tebe, dvojotče, jeden tip: jakožto bývalý přítel Znovína a současně ale i vášnivý italofil jsem se dostal u nás v Liberci ke zdroji vín z Umbrie, dovoz přímo z rodinných vinic až do domu. Chuť vynikající (pardon, subjektivní vjem), cena velmi příjemná :devil:

Jsem zrovinka ve Znojmě, na vánoční seanci u tchýně a zítra než pojedu domů, tak hodlám přepadnout Znovín (Loucký klášter) a Lechovice. :) Co jsem včera "vydělal" v casinu na Hatích, tam zítra nechám.

Tož vďaka za tip italofile! K italštině tě donutila nutnost co? Dukárna pořád na špalcích a hledáš v manuálech... :thumbsup_anim:

Zkusím to prověřit Jirko, jelikož ty jsi na první pohled zárukou kvality a rozhledu! :)

Odesláno

Ad ty vína, já teď narazil na vinařství Krist, mají je vedle ve vinotéce. Za tu cenu jsem s tím velmi spokojený, zatím jsem měl tři odrůdy a nemám argument proti. Kdybyste na to někdo někdy narazil, tak doporučuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...