vonmisses Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Tyhle za mě top Rolby velká gratulace i závist v dobrém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Tohle je velka parada! Tenhle odstin zlata ma svoje kouzlo. A jinak se sem muze i psat;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 wow, druhý přírůstek za jeden den? A pak že Rolby nejsou každopádně gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Rolby v kombinaci se zlatem se dají "učekat". Ocel je nereálná. Proto jsem se zapsal na ocel i kombinaci S/G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Uz len napisat posledny prispevok, zhasnut zavriet a uzivat si definitivny klud chronokludu az do dvochodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 24. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Tak jsem našel doma někoho, kdo sdílí stejné nadšení z mého přírůstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojdan Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 V 24. 7. 2022 v 19:49, vonmisses napsal: Tak jsem našel doma někoho, kdo sdílí stejné nadšení z mého přírůstku. Má vkus, to se hned pozná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se