organic Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 organic - pekny jsou! cifernik vypada ve 100% stavu a i pouzdro vypada dobre. Co se tyce strojku, muzes zkusit navstivit mechana, ten by ti mel byt schopen rici, co mu schazi a co je potreba s nim udelat aby to bezelo jak ma, ja osobne nikoho lepsiho neznam Mechana uz jsem samozrejme oslovil SZ, ale nereagoval :-(. Klidne bych ho navstivil i osobne, ale nevim, kde pusobi a bez predchozi domluvy mi to prijde zinantni. Jinak jsem si koupil kvuli tem hodinkam i hodinarskou lupu a na ciferniku jsou pod ni videt trochu neco jako mastne (!) fleky. Sklo je evidentne nove, sada velkych rucicek taky. Male rucky jsou OK az na chrono v poloze 6, tak pod lupou vypada, ze kazdou chvili upadne. Jinak jsem uvazoval, ze bych k nim dokoupil 'racing' cifernik a oranzove rucicky k chronografu jako je tohle: Ale rucicky se vydrazily na ebay za 270 USD (!!!) a cifernik asi za 250. Zas takovy pacient nejsem... S obrazky uz koncim a presouvam se do Omega vlakna slibuji... Jinak mate tady nekdo stejne Speedmastery?
xlaque Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Gratulujem ku všetkemu za posledne 3 strany-Primkam,Speedmaster a hlavne k Schaffhausenom
Roger Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Roger - jojo, 861 je nadherna! Tak už, spiderere, netruchli Dneska sem šel do práce bez speedmasterů a celý den mi bylo tak prázdně smutno, asi jako když jsem před mnoha lety jel na tábor a stejskalo se mi po mamince Ale už je to dobrý, už jsem doma
Kasper Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Pri ceste k Doppelchronograph-u mi bude robit spolocnost tento - naozaj velmi sympaticky model... http://skywatch1.cafe24.com/all_images/oris_347.jpg
gerhard Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Zdravim,chvalim sa s novym prirastkom :-),ktory ma pred 3 tyzdnami potesil, a velka vdaka Klobadysku:-).
Ropucháč Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 (upraveno) Pri ceste k Doppelchronograph-u mi bude robit spolocnost tento - naozaj velmi sympaticky model... http://skywatch1.cafe24.com/all_images/oris_347.jpg TIE SU ALE PARADNE...gratulujem Kaspere nadcasova klasika.... Upraveno 22. ledna 2008 uživatelem Ropucháč
Kasper Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 TIE SU ALE PARADNE...gratulujem Kaspere nadcasova klasika.... Vdaka, mam z nich radost - este chcem vymenit remienok
Roger Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Vdaka, mam z nich radost - este chcem vymenit remienok - takhle jsem čuměl, když jsem si prohlížel ty fotky. Náááááádhera, gratulace.
Kasper Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 - takhle jsem čuměl, když jsem si prohlížel ty fotky. Náááááádhera, gratulace. Dakujem. Fotky nie su moje, ale hodinky su naozaj velmi pekne a nechcel som ich "kazit" vlastnymi fotografickymi vytvormi...
Hanz21 Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Moje nové vintage Seiko World Time 6117-6400 Další fotky přidám do tohoto vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...597&hl=6117
xlaque Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Pri ceste k Doppelchronograph-u mi bude robit spolocnost tento - naozaj velmi sympaticky model... Tak to je asi najkrajši citat aky som čital na začiatku roka 2008 na celom internete A samozrejme gratulujem k červenemu rotoru
Návštěvník YPO Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Moje nové vintage Seiko World Time 6117-6400 Další fotky přidám do tohoto vlákna: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...597&hl=6117 asi bych to nenosil,ale tyhle starodávné modely Seiko mě berou ........ moc pěkné
Návštěvník tolja Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Najdi deset rozdílů Nové jsou vlastně ty staré, kalibr 3017, 19 kamenů, mají krásný zvuk, číselník je bohužel zašlý víc než je zdrávo, ale moc jsem o ně stál.
Návštěvník RaGe Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Tolja : Krásné !!! Těším se, až je uvidím naživo !!!
B.F.G. Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Najdi deset rozdílů Nové jsou vlastně ty staré, kalibr 3017, 19 kamenů, mají krásný zvuk, číselník je bohužel zašlý víc než je zdrávo, ale moc jsem o ně stál. Týjo, pěkný dvojčata
rorda Odesláno 23. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2008 Koukam, že to všem po Vánocích pěkně provětralo peněženky, jedny nový hodinky za druhejma ... Aspoň si tu máme o čem psát ...
Kasper Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Tak to je asi najkrajši citat aky som čital na začiatku roka 2008 na celom internete A samozrejme gratulujem k červenemu rotoru
Kalifx Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Můj novej přírustek. Swiss made low price Blyssa. Nenošené, zcela nové (výroba konec osmdesátejch let... snad). Dnes přišly, téměř okamžite dostaly novej řemínek z pasáže Alfa (původní tah byl sice naprosto novej a měl znak na přezce, ale byl bohužel z plechu). Myslím že prokoukly a za velmi málo peněz je to podle mě opravdu hodně muziky. Obvyklá omluva o fotkách nevystihující skutečnost zde platí dvojnásob. Uvnitř kalibr ETA 2846 s frekvencí 21 600 (3 Hz). Takže nejsou tak splašený jako dnes nejběžnější ETY a dobře se to poslouchá
Drummer Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 (upraveno) Kalifx: Na tvojí tlapu krapet malé . Jaký mají průměr? Upraveno 25. ledna 2008 uživatelem Drummer
Kalifx Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 Kalifx: Na tvojí tlapu krapet malé . Jaký mají průměr? maj průměr 38, což je u tohoto typu hodinek v pohodě. Akorát, že já vždycky tu pazouru při focení zkroutím tak, že se mně zařezávaj Ale je fakt, že mám ruku spíš větší. Jinak jsou tyhle hodinky překvapivě přesný. Samozřejmě zatím. Sice mě už u hodinek přestala nějaká denní odchylka zajímat, ale první 2-3 dny od nákupu to pro zajímavost sleduju. Od 17 h včera do teď: +1 s.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se