Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 ...objednal malej parní stroj, hádejte na co... ? Já ho tam nemůžu najít.
New Milis Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 (upraveno) V sekci Merkur je. Upraveno 16. února 2008 uživatelem New Milis
Návštěvník YPO Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 Má mechanickou převodovku a je taky na péro, tak sem vlastně patří Mám z něj hroznou radost, pouštím ho zákazníkům. Teď jsem si ještě objednal malej parní stroj, hádejte na co... ? to byla moje nejoblíbenější hračka ....... super .......
Návštěvník Kamil Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 V sekci Merkur je. DÍK, NAŠEL JSEM HO LEVNĚJI: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...il&id=84767 http://www.maxihracky.cz/25135-Parni-stroj...ni-model-Merkur
safi Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 Dárek pro přítelkyni a zároveň její první mechanické hodinky - dámské Seiko automaty. průměr 25mm, výška 8,5mm (větší se mi nepodařilo prosadit) strojek 21 kamenů, automat Water resistant 50m datum a den v týdnu Approximate measurements: Case diameter: 25mm (excluding crown), 27mm (including crown) Pásek s plnými tahy a otevíráním spony na "čudlíky" cena bez dopravy 130 USD..chtěl jsem koupit Orient Star, ale libily se tyto.
safi Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 Tomu říkám pořádný průhled na stroj Gratuluji, velmi pěkné hodinky.
New Milis Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 DÍK, NAŠEL JSEM HO LEVNĚJI: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?s...il&id=84767 http://www.maxihracky.cz/25135-Parni-stroj...ni-model-Merkur Ty mě sereš...
seaman Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Ahoj vsetci, dlho som tu nebol, ale chcem sa pochvalit novym prirastkom Omega Seamaster Planet Ocean, 42mm, cierna luneta, neskutocne krasne hodinky, stale moje c. 1
spiderer Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 seaman - no a jeste nejaky foto na ruce by bylo prima
RomanP Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 hmmm... ten parní stroj jsem neměl vidět
koblih69 Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 hmmm... ten parní stroj jsem neměl vidět Moc hezký, ten můj z 1. republiky čeká na dodělání, nějak nestíhám...
Návštěvník YPO Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Ok, tak když si vzpomeneš, díky dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl
Filipes Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 no konečně jsi prozřel, big piloty teda nebudou?
Hanz21 Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 YPO, super, díky moc, vypadají fakt báječně, já už na ně doma střihám metr, jen netuším jak ještě dlouho, snad brzy
Návštěvník YPO Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Big piloty rozhodně nebudou ...... budou IWC,PO a Samuraie ostatní je ve vlákně Prodej a tím končím své akvizice ...... jak říkal moudrý grga: " mít víc jak jedny hodinky je píč***na x s odstupem času se s tím ztotožňuji
railmaster Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 (upraveno) Big piloty rozhodně nebudou ...... budou IWC,PO a Samuraie ostatní je ve vlákně Prodej a tím končím své akvizice ...... jak říkal moudrý grga: " mít víc jak jedny hodinky je píč***na x s odstupem času se s tím ztotožňuji Občas aj ja mávam takéto depresie , ale bohužiaľ ma to vždy prejde . Upraveno 18. února 2008 uživatelem railmaster
aviatik008 Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl Ahoj, SEIKA jsou to pěkný, ale FORTIS to není
Návštěvník YPO Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Ahoj, SEIKA jsou to pěkný, ale FORTIS to není Pravě proto ...... Fortisy jsem měl asi desatery a Seika teprve druhé x objevil jsem nepoznané a kdybych si Seika koupil jako první tak jsem mohl ušetřit několik desitek tisíc ..... každopádně jak píšeš Fortis je Fortis a zůstane mi alespoň čepice
colormen1 Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl Jo, souhlasím s tebou, před včerejšky mi přišly od Kubsona a jsou fakt super. Řekl bych, že se hodí ke všemu. Jsou jak elegantní, sportovní tak i extravagantni. Na živo vypadají ještě líp než na fotce. Jsou to moje první mechanický hodinky a mám z nich takovou radost, že už hledám další kousek.
vor Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 ...mám z nich takovou radost, že už hledám další kousek. Kup si je ještě v bílé, na léto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se