Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
...objednal malej parní stroj, hádejte na co... ?

Já ho tam nemůžu najít.:(

Návštěvník YPO
Odesláno
Má mechanickou převodovku a je taky na péro, tak sem vlastně patří :) Mám z něj hroznou radost, pouštím ho zákazníkům. Teď jsem si ještě objednal malej parní stroj, hádejte na co... ?

to byla moje nejoblíbenější hračka ....... super ....... ;)

Odesláno

Dárek pro přítelkyni a zároveň její první mechanické hodinky - dámské Seiko automaty.

průměr 25mm, výška 8,5mm (větší se mi nepodařilo prosadit)

strojek 21 kamenů, automat

Water resistant 50m

datum a den v týdnu

Approximate measurements:

Case diameter: 25mm (excluding crown), 27mm (including crown)

Pásek s plnými tahy a otevíráním spony na "čudlíky"

cena bez dopravy 130 USD..chtěl jsem koupit Orient Star, ale libily se tyto.

post-236-1203197481.jpg

post-236-1203197490.jpg

Odesláno

Ahoj vsetci,

dlho som tu nebol, ale chcem sa pochvalit novym prirastkom Omega Seamaster Planet Ocean, 42mm, cierna luneta, neskutocne krasne hodinky, stale moje c. 1

Návštěvník YPO
Odesláno
Ok, tak když si vzpomeneš, díky ;)

dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

Big piloty rozhodně nebudou ...... budou IWC,PO a Samuraie ostatní je ve vlákně Prodej a tím končím své akvizice ......

jak říkal moudrý grga: " mít víc jak jedny hodinky je píč***na :D x s odstupem času se s tím ztotožňuji

Odesláno (upraveno)
Big piloty rozhodně nebudou ...... budou IWC,PO a Samuraie ostatní je ve vlákně Prodej a tím končím své akvizice ......

jak říkal moudrý grga: " mít víc jak jedny hodinky je píč***na :D x s odstupem času se s tím ztotožňuji

Občas aj ja mávam takéto depresie :alien1: , ale bohužiaľ ma to vždy prejde :helpsmilie: .

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno
dvě rychlo fotky ...... sundal jsem z nich tah a nasadil NATO strap - tak to i zůstane ...... bez nadsázky to jsou jedny z nejhezčích hodinek co jsem měl ;)

Ahoj, SEIKA jsou to pěkný, ale FORTIS to není :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Ahoj, SEIKA jsou to pěkný, ale FORTIS to není :thumbsup_anim:

Pravě proto ;) ...... Fortisy jsem měl asi desatery a Seika teprve druhé x objevil jsem nepoznané a kdybych si Seika koupil jako první tak jsem mohl ušetřit několik desitek tisíc ..... každopádně jak píšeš Fortis :wub: je Fortis :wub: a zůstane mi alespoň čepice :D

Odesláno

Jo, souhlasím s tebou, před včerejšky mi přišly od Kubsona a jsou fakt super. Řekl bych, že se hodí ke všemu. Jsou jak elegantní, sportovní tak i extravagantni. Na živo vypadají ještě líp než na fotce. Jsou to moje první mechanický hodinky a mám z nich takovou radost, že už hledám další kousek. :thumbsup_anim:

post-2739-1203355667.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...