Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Víkendovky ... :)

Super! Jen doufám, že je ještě budeš mít, až budeme mít další sraz, abych je viděl naživo :D

Určitě bychom ocenili nějakou uživatelskou recenzi...aspoň malou :whistle:

Odesláno
Ta červená ručička fakt někam leze když máváš rukou, nebo jen tak jako ukazuje dlouhodobej stav baterky?

ukazuje rezervu chodu + kolik energie jsi vygeneroval manuálním dobíjením

Odesláno

Byl jsem na dva dny v Zuerychu a takhle to dopadlo :thumbsup_anim:

Daniel Perret, automatik, 25 kamínku, incabloc, průměr 42 mm, 70-tá léta, NOS stav

Co na ně říkáte?

post-3780-1221831130.jpg

post-3780-1221831142.jpg

Odesláno

Daniel Perret, automatik, 25 kamínku, incabloc, průměr 42 mm, 70-tá léta, NOS stav

Co na ně říkáte?

zajímavý, trochu extravagantní, pěkný:) jak je upevněný řemínek?

Odesláno

Co na ně říkáte?

Na svou dobu slušnej průměr, řemínek ladící s proužkem na košili, výborný. :speak_cool:

Odesláno

Řemínek je uchycen klasicky, stěžejkami, ze spodní strany je vyfrezovana 18 mm drážka... Jsem na chalupě a nemam je sebou, tak nemužu přidat foto.

Odesláno

řemínek je opravdu 18 mm, dobrý odhad :thumbsup_anim:

oldskul jsou, držel jsem Zena, ale včas jsem se jich pustil, pohled na vypis by pak koncil :suicide_anim:

Odesláno
teď koukám,že tu máme nové miminko - většinou 26 zapíjím své narozeniny takže jsem jí oslavil řádně :) - gratulace a hlavně zdraví všem ;)

....a já si říkal,proč je taková zdravá,že ní někdo musel pořádně zapít :happybday: :drunk: :wine:

P.S. Jinak ještě jednou moc dík všem

Odesláno (upraveno)

weiview se nám vrátil ze tříměsíčního putování po Indii. Trochu zhubl, přivezl Darjeeling čaj a hlavně tyto pěkné hodinky HMT. Měla by to být jediná indická "hodinářská" firma s tradicí (model vyrábí již několik desetiletí beze změny). Strojek má ruční nátah, 17 kamenů, ochranu "Para shock", cylindrické plastové sklíčko.

Lepší fotografie budou zítra.

post-236-1221940894.jpg

post-236-1221940938.jpg

Pár odkazů:

http://www.thewatchforum.co.uk/index.php?showtopic=20161

http://members.iinet.net.au/~gumby1/someth..._different.html

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=143071

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
weiview se nám vrátil ze tříměsíčního putování po Indii. Trochu zhubl, přivezl Darjeeling čaj a hlavně tyto pěkné hodinky HMT. Měla by to být jediná indická "hodinářská" firma s tradicí (model vyrábí již několik desetiletí beze změny). Strojek má ruční nátah, 17 kamenů, ochranu "Para shock", cylindrické plastové sklíčko.

Taky mam jedny hmt (tady jsem o nich psal na svem blogu). Kvalitka a strojek od Citizenu slape taky solidne.

Odesláno (upraveno)
Taky mam jedny hmt (tady jsem o nich psal na svem blogu). Kvalitka a strojek od Citizenu slape taky solidne.

aha, takže to v nich je Citizen? Myslel jsem si, že mám na ruce opravdový in-house indický kalibr :-) I když podle toho co weiview říkal, je to asi lepší:)

Přesnost dle dosavadních zjištění bude asi tak +15-20/24 hodin

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
aha, takže to v nich je Citizen? Myslel jsem si, že mám na ruce opravdový in-house indický kalibr :-) I když podle toho co weiview říkal, je to asi lepší:)

Přesnost dle dosavadních zjištění bude asi tak +15-20/24 hodin

Je to kopie strojku Citizen 0201, ktery uz zamozrejme vyrabi jen hmt. Na druhou stranu, vyrabi se jiz od 50. let, coz o jeho kvalite (predevsim odolnosti) mluvi samo za sebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...