Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
dnes....Omega cca 1920...ako nove....

kolik je prumer :-) predelavka z cibuli tak to asi bude poradna darda, ze ano ? Pokud by byly na prodej, ozvi se mi prosim do mailu. Dekuji.

36mm, nie je to ziadna prerabka, jedny z prvych naramkovych, puzdro zo striebra, znacene...

Odesláno
Moje Tri Sestry /  Malinka & Leskla & Obrovska :) Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! :D

Hele Railmastery.:) Jak je máš dlouho, že ses ani nepochlubil.

... asi tak tri dny ... tak to jsem zase tak dlouho nezatloukal :)

A hele další RM XXL. Vítám do party. Spokojenost ?

Odesláno
vcera mi zadarilo sehnat do sbirky krasne zenith....dlooouho jsem je hledal

Tak ty jsou parádní!!! Jaká byla cena, není-li to tajné?

Zjišťuji, že ty a Popshop máte dobrý čich na super hodinky.

Odesláno

vysly na 14000 ale neplatil jsem to...tak nejak nesly koupit za penize tak probehla vymena za lecoultre a jedny obyc stopky s valjoux 22...

Odesláno
A hele další RM XXL. Vítám do party. Spokojenost ?

Je to parada! Rezerva chodu, tikot, ... :cool: Akorat ta antirexlexni vrstva na tak obrovskem sklicku bude nachylna na oder.

Odesláno

taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ????

Odesláno
taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ????

A na co čekáš, na internetu je ho plno?

Odesláno

díky díval jsem se, ale mám zkušenost že oni je takhle mají...ale potom tam člověk napíše a oni neodepíšou že je obkednají...a tam to skončí. protože se už nedělají a u tissotu ve švýcarsku mi psali že je ještě nestáhly z webu...a navíc by údajně neměly jít oficiálně koupit na inetu?! jenom v kamených obchodech nebo je dovezou a to z new yorku půjde dost těžko, ale i tak díky...já už je mám objednaný ze švýcarska z tissotu přímo, tak teď čekám....a polsední vyrobenej kus, je poslední vyrobenej kus-alespoň to má příběh:-)

Odesláno

2 Tictackate: Ty Zenithy jsou nádherná přijmi gratulace :).

Opět přidávám mé nové přírůstky. Jsou to Primky zakoupené od Cybera. Jenom jsem je doplnil o řemínky a začal je milovat :). Nejvíce se mi líbí ty první a kdyby měly větší průměr nosil bych je pořád.

Odesláno
po nekolika mesicich hledani jsem konecne nasel ...

- dnes jsem si z Polska privezl "ulovek" pro manzelku / snad uz mi nebude nadavat ze tady neustale "sedim"

Zpejcel: Mohl bych vědět kolik tě stály a kde se dají koupit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...