Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to model Big Crown - Pointer Date. Chronometrická přesnost za skvělé peníze. A moc příjemně se nosí.

Také po nich pošilhávám. Nebojíš se, že poškrábeš sklíčko?

Odesláno

No, bojím, bojím. Ale mám je především jako společenské, takže nejsou vystaveny až tak velkým rizikům. A v servisu jsou prý schopni menší škrábance vyleštit. Přinejhorším se vymění celé sklíčko.

Odesláno

Díky! To zahřeje. Vím, že tu kapesní hodinky moc nefrčí.

ale samozrejme ze frci... jaj mam "nosici" dvoje, coz dela 1:1 s naramkovyma smile.gif

Odesláno

Ty bohužel nejsou moje.Synovec pokukoval po U-boat, (jiné vlákno) ale když jsem mu poslat přečíst názory přítomných tak to rozdýchal,ale ne natolik aby něco nekoupil.Tak to odnesly tyto Omegy a požádal mě abych je tady dal k posouzení.

Odesláno

Ty bohužel nejsou moje.Synovec pokukoval po U-boat, (jiné vlákno) ale když jsem mu poslat přečíst názory přítomných tak to rozdýchal,ale ne natolik aby něco nekoupil.Tak to odnesly tyto Omegy a požádal mě abych je tady dal k posouzení.

Jsou super, co dodat. Synovec ma vkus i prachy, tak doufam ze nezustane jen pri techto. wink.gif

Odesláno

No, koukal jsem na tu fotku docela dlouho, než jsem pochytil, jak že to vlastně běhá ...

Já jsem taky koukal dlouho a stejně jsem to nepochytil sad.gif

sleduj, kde jsou pružinky, vlevo na7-8 hodině je kovadlinka, tam se to kladívko odráží a natahuje perko ... alespoň doufám ... smile.gif

Odesláno

Vždyť je to tak jednoduché. od středu hodinek vede páka ve tvaru S a je spojena se závažím. To se pohybuje od pružiny k pružině při pohybu ruky. Pružina pouze tlumí doraz, neslouží k odrazu.

Odesláno

Vždyť je to tak jednoduché. od středu hodinek vede páka ve tvaru S a je spojena se závažím. To se pohybuje  od pružiny k pružině při pohybu ruky. Pružina pouze tlumí doraz, neslouží k odrazu.

Jasně ... napsal jsem to špatně, pružinkytam jsou, aby si "datel nerozmlátil hlavu" ne jako zdroj pohonu ... smile.gif

Odesláno

Asi nefunguje, hodinky jsem tam(kronium) objednal 16.2.2007 ale pořád se nic nedělo, tak jsem je objednal přímo na archimede-uhren.de, objednáno v úterý, ve čtvrtek byly doma.

Odesláno

Tak jsem se přihlásil a po přečtení téměř celého fora jsem zjisttil, že mě to začíná pohlcovat. Doma jsem našel staré primky (musim nechat zrenovovat) a nějaké německé hodinky po dědovi. A začínám šetřit na fortisy(huh už aych měl ty prayh na ně aaaaa)

Odesláno

Jo a pak sem našel ještě nejaké staré Glashutte po dědovi s krokodýlem. JSem teprve v hodinkových plenkách můžete někdo prosím alespon trochu poreferovat o teto značce??

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...