Matrix44 Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Kedze ma zaujima ako mi dlho vydzia ist hodinky bez natahu, a taktiez ako presne pojdu v jednotlivycch fazach, tak som ich nechal lezat na stoliku. Po 36 hod. stale idu, a idu aj presne. Ked ostanu stat, tak ma zaujima, kolkokrat ich treba natiahnut. A co sa povazuje za jeden natah. Pripadne co mi odporucate. V buducnosti uz samozrejme taketo pokusy robit nebudem, len teraz ked su nove, tak ma to zaujima. V knizke k hodinkam je to urcite popisane, ale ja stale cakam az mi ju predajca doda. Majte sa, Matrix44 tak dik Inac za chvilu uz bude cca. 45 hod. co su v klude a stale idu. Matrix44
vor Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Kolik stojí taková paráda , ovšem jestli se mohu zeptat ? Tyto tam jsou u toho samýho prodejce za 135 USD:
roon Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Kolik stojí taková paráda , ovšem jestli se mohu zeptat ? Tyto tam jsou u toho samýho prodejce za 135 USD: Vím a velice vážně jsem uvažoval, že je koupím oboje... no a nakonec jsem vzal jen ty jedny. Tenhle model koupím někdy příště.
stan Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Mne včera prišli prvé automaty, Seiko SNX993. Chcel som niečo oficiálnejšie a vzhľadom na to, že som si asi pred dvoma mesiacmi kúpil quartz diversky Orient, neriskoval som prieteľkine nervy. Vyskúšal som si dražbu na ebay (predajca premierworld) a za cca 1300 Sk sa to oplatilo. Ďalšie (tak za rok, dva) budú Swatch automatic a potom asi posledné nejaké Seiko spirit alebo Orient star :-) P.S. Nový závislák?
roon Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Mne včera prišli prvé automaty, Seiko SNX993. Chcel som niečo oficiálnejšie a vzhľadom na to, že som si asi pred dvoma mesiacmi kúpil quartz diversky Orient, neriskoval som prieteľkine nervy. Vyskúšal som si dražbu na ebay (predajca premierworld) a za cca 1300 Sk sa to oplatilo. Ďalšie (tak za rok, dva) budú Swatch automatic a potom asi posledné nejaké Seiko spirit alebo Orient star :-) P.S. Nový závislák? jsou to tyhle ?
jinjo Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa
lassie Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa Tak tyhle se mi fakt moc libej. Gratulace
maisel Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Jedním slovem krása a alegance (teda dvěma), co stojí a kde je mají Tak at šlapou jak hodinky Maisel Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa
grga_pitic Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 se zlutym remenem PARADA - opravdu mooooc hezky kousek (trochu zavisti v hlase
Jakubisko Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 jinjo: nedavno jsem na ne koukal na e-bay a velice me zaujaly, presne nejake takove by se mi taky libily na zapesti... takze si me zase trochu nahlodat jsou fakt luxusni s tou zlutou
jinjo Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Bohužel ten pásek nejde zkrátit jak bych si představoval, tak je tam teď černý Hirsch Liberty Nature Collection. Zdroj ebay.de, jsou tam teď zase jedny. Pepa
stan Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Mne včera prišli prvé automaty, Seiko SNX993. Chcel som niečo oficiálnejšie a vzhľadom na to, že som si asi pred dvoma mesiacmi kúpil quartz diversky Orient, neriskoval som prieteľkine nervy. Vyskúšal som si dražbu na ebay (predajca premierworld) a za cca 1300 Sk sa to oplatilo. Ďalšie (tak za rok, dva) budú Swatch automatic a potom asi posledné nejaké Seiko spirit alebo Orient star :-) P.S. Nový závislák? jsou to tyhle ? http://www.hip-watch.com/photo/Snx993k-01.jpg ano, presne tie
Jeremy Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa No snad to vydrží, ale spíš ne. Nicméně pokud Omega Seamaster nejdou takhle přesně, je nejvyšší čas s nimi zajít do servisu!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa No snad to vydrží, ale spíš ne. Nicméně pokud Omega Seamaster nejdou takhle přesně, je nejvyšší čas s nimi zajít do servisu!!! Proč by s nimi chodil do servisu? I kdyby měly certifikaci, mají nárok za pět dnů na až desetinásobek uváděné odchylky.
jinjo Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa No snad to vydrží, ale spíš ne. Nicméně pokud Omega Seamaster nejdou takhle přesně, je nejvyšší čas s nimi zajít do servisu!!! Před měsícem se vrátily od Hanáka z Brna. Fakt je, že jsem přesnost nějak moc nezkoumal a v podstatě mě to moc nezajímá pokud se drží v nějaké rozumé míře. Ale takováhle odchylka mě fakt překvapila (mile). Ale zrovna tak, mě nemile překvapila nepřesnost Fortisů, které nové dělali 20 s. denně a po roce se to srovnalo na víceméně nezajímavou odchylku. Takže nakonec je vše OK.
jfk Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Poljot Sturmanskie Civil Edition, l.e. 129/999. Překvapila mě přesnost, která je po pěti dnech 3sec. /den. Takhle mi přesně mi nejdou ani Omega Seamaster ani Fortis Flieger Chronograph. Snad to vydží. Pepa Jsou moc hezký,ale více by jim slušel tmavě hnědý řemínek. Pouze můj názor .
cigi Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Páne jo jinjo, tys mi náročnej týpek - to abys sis začal dělat starosti i s metodikou měření, zkoumáním doprovodných veličin a tak - to jsem zvědavej, jak se umístí 68čka číslo 14/14 !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se