Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diskutére, už jsem se (plačky) smířil s tím, že nám zřejmě neprozradíš, jaképak krásné hodinky to hrdě nosíš na své roztomilé oholené pacce. Ale mohl by ses s námi podělit alespoň o své vysněné hodinky, ne?

Zjistíme, jaký máš vkus a třeba si i rozšíříme obzory smile.gif Předem děkuji.

tak to si myslim, ze mame smulu, chtel sem to po nem uz asi stokrat, a stale bez odpovedi. jen naznak, ze mozna panerai, a ebel 1911...

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Sibirnayo... Ta Eterna je (pominu-li to infantilní letadýlko) klasický ciferník na přerostlém tělese. V průměru cca 37 by to byly krásné staré Eterny s velmi vkusně provedenou kompozicí obou subdialů a uměl bych je i nosit (bez letadélka). Takhle je to pro mne jen kousek do sbírky, nepoužitelný pro nošení. Takže ano, do sbírky to chápu.

Odesláno

vis, problem je v tom, ze treba sice ty railmastery poplives, ale ne kvuli tomu, ze by te az tak iritovaly, jako spis kvuli tomu, ze:

a)zavist je mocna carodejka

b)mas na ruce swatchky

nerikam ze to tak je, rikam, ze je to taky moznost. proto by bylo zahodno, aby ses konecne vymackl, at vidime, jestli za tvejma teoriema aspon neco stoji - napr. ebel 1911, nebo jen placas do vetru...

Odesláno

Ty railmastery nejsou nejhorsi, ale jsou vazne moc velke:-) Ja mam ruku 20cm a tesim se na sve nove Orienty Worldtimery, ktere mi priveze znamy z Ameriky, prumer 44, takze to taky asi bude docela narez:-D Kazdopadne kdyz, Omega tak Ocean nebo Bondovky. Ja mam rad kdyz tam je datumovka. Ale i presto gratulace sybernayiovi. Kazdy at nosi, co se mu libi a v cem se citi dobre:-)

Návštěvník Diskutér
Odesláno

vis, problem je v tom, ze treba sice ty railmastery poplives, ale ne kvuli tomu, ze by te az tak iritovaly, jako spis kvuli tomu, ze:

a)zavist je mocna carodejka

b)mas na ruce swatchky

nerikam ze to tak je, rikam, ze je to taky moznost. proto by bylo zahodno, aby ses konecne vymackl, at vidime, jestli za tvejma teoriema aspon neco stoji - napr. ebel 1911, nebo jen placas do vetru...

Pokud můj soud chápeš jako poplivání, tak mě příště raději nečti. A pomůže-li ti vědomí, že mnou zmítá závist a na ruce tahám Swatch (víš vůbec něco o Swatch?) usínej v blaženém oparu naděje, že tomu tak je.

P.S. Zvykni si, že soud kolegy, je-li míněn vážně (a já to nahoře pojal velmi soustředěně) není plácáním do větru. Je to názor tvého kolegy. Já o tom, že se ti Railmastery líbí také nepíši, že je to plácání do větru...

Odesláno

ja o tvejch kydech - viz breitling - viz omega - pisu, ze je to placani do vetru. ano, me se libi, ale nerikam, ze jsou pekny. a to je rozdil. libi se mi je subjektivni, je pekny - na takovy soudy nemam dost zkusenosti ani pravomoci. ano, vim neco o swatch. a prestan se povysovat, frajere... a uz se zklidni, a prestan zaplevelovat tohle vlakno. dokud neukazes, co mas na ruce, tak te za kolegu nepovazuju... hasta la vista

Odesláno

smile.gif smile.gif smile.gif Rozhodl jsem se, dbaje slov klasiků, zničit Diskutéra smile.gif smile.gif smile.gif

"Co ničí tvoji dušu, nesmíš trpět." Proto posílám foto hodinek, které svojí velikostí i vahou jistě způsobí jeho kolaps (nebo minimálně poluce smile.gif

A protože nám vyrtvale odmítá sdělit, co nosí na zápěstí a co se mu líbí, nezbývá než souhlasit s dalším klasikem.

"Ostatně se domnívám, že Diskutér musí být zničen." nebo jak to bylo smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

ja o tvejch kydech - viz breitling - viz omega - pisu, ze je to placani do vetru. ano, me se libi, ale nerikam, ze jsou pekny. a to je rozdil. libi se mi je subjektivni, je pekny - na takovy soudy nemam dost zkusenosti ani pravomoci. ano, vim neco o swatch. a prestan se povysovat, frajere... a uz se zklidni, a prestan zaplevelovat tohle vlakno. dokud neukazes, co mas na ruce, tak te za kolegu nepovazuju... hasta la vista

Především ti schází přirozená lidská slušnost. A o to zklidnění bys měl usilovat zejména ty, Sibirnayo. Já jsem klidný jak hora Říp. Běž spát. Ať se mi zase nemusíš omlouvat jako včera.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

smile.gif smile.gif smile.gif Rozhodl jsem se, dbaje slov klasiků, zničit Diskutéra smile.gif smile.gif smile.gif

\"Co ničí tvoji dušu, nesmíš trpět.\" Proto posílám foto hodinek, které svojí velikostí i vahou jistě způsobí jeho kolaps (nebo minimálně poluce smile.gif

A protože nám vyrtvale odmítá sdělit, co nosí na zápěstí a co se mu líbí, nezbývá než souhlasit s dalším klasikem.

\"Ostatně se domnívám, že Diskutér musí být zničen.\" nebo jak to bylo smile.gif

biggrin.gif:D Myslím, že cituješ přesně... a tu zbraň hromadného ničení, co publikuješ nahoře biggrin.gif... proti tomu opravdu nemám... slov biggrin.gif wink.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

No hoši, v tomhle má Diskutér pravdu, to je fakt humus :/ , tuším, že jsou to hodinky ruské provenience, pro ponorkáře

Odesláno

No hoši, v tomhle má Diskutér pravdu, to je fakt humus  :/ , tuším, že jsou to hodinky ruské provenience, pro ponorkáře

Ale mají zase výhodu v tom, že se hůř poškrábe sklíčko ohmy.gif

Odesláno

Co dodat ? Snad jen, že gratuluji !

Takže na OP padly i Railmastery???

ne, ne chraň bůh ! Tyto nejsou ode mne.

Odesláno

Ondraji, kdy se pokochame nejakymi snimky, jsem moc zvedavy!  :o

Pokud jde o OP, tak fotečky udělám, dneska. Ale doufám, že odpustíe chlupatou ruku biggrin.gif

Odesláno

Kdybych měl napsat, jak vypadaj Railmastery  na té ruce, tak budu za trest muset další měsíc  uveřejňovat jen usmívající se smajlíky... ale, to je kolegova věc.

Ovšem... RAILMASTER... ausgerechnet v tomto děsivém průměru... sakra, kdo z vás tu dělá posunovače na hlavním nádraží, že to tu křepčí jak na seřadišti nákladních vagonů?

Tak především - problém spatřuji  v nevyváženosti minutové a hodinové ručky (srovnej se Seamaster Planet Ocean) Hodinová ručka totiž musí být sice kratší, zato ovšem musí mít prostorovou resp. plošnou  dominanci a nesmí se vytrácet doztracena. Zcela nelogické v tomto kontextu pak je důrazné  zakončení ručky minutové. Tedy, abych se přiznal, tak úplně přesně vlastně nevím, která že je hodinovka a která minutovka biggrin.gif

Pro mne až odpudivé, do středu zašpičatělé markanty po celeém obvodu ciferníku ve mně vyvolávají asociace na dravčí zuby, které mě trhají při každém pohledu na levé zápěstí. V rozporu s celou vizuální architekturou ciferníku a ruček je mimostředná ručka vteřinová, která jediná vytváří na jinak zoufale prázdné temné a deprimující ploše ciferníku jakous takous stopu naděje.

Nejsem si zcela teď jist, ale myslím, že boky tělesa hodinek jsou pískované... Tak to snad je jediným kladem, protože být komplet v chromu, dala by  se s tím na matějské pouti  posílat  prasátka až někam do oblak, tam kde se stěna smrti stáčí směrem k zemi života...

Závěr - pro mne absolutně vyloučená varianta hodinek.

Snow... měl jsi pravdu... málem jsem se z toho poto... biggrin.gif

Sakra, já mám RM už poměrně dlouho a jsou to jedny z mála hodinek, které se mi neokoukaly a zatím mi stále dělají radost.

Co se týká průměru, tak je to o zvyku a pokud někdo nemá vyloženě tenkou ruku, tak je to ok.

Ovšem když se umí i hovno do slov správně zabalit aby nesmrdělo...

Odesláno

Ondraji, kdy se pokochame nejakymi snimky, jsem moc zvedavy!  :o

Pokud jde o OP, tak fotečky udělám, dneska. Ale doufám, že odpustíe chlupatou ruku biggrin.gif

Já Ti jí neodpustím. Objednej si depilaci, a celou levou ruku 10 centimetrů na každou stranu od hodinek nech důkladně odchlupit. Fotky pro sichr udělej v gumových sterilních rukavicích - co kdyby tam nějaký chlup zůstal. :-) Třeba si k této příležitosti vyrýmuje náš koumes nějakou veselou mnohapísmenkovou hlášku. Nebo raději ne :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...