Ondraj Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Ondraji gratuluji, kde jsou ale prim chr.l.e. ty jsi zapomněl vyfotit. Jen taková kritika nebo jen můj názor, když už tady kdosi psal, že když se chlubí musí počítat také s jiným než pochvalným názorem. Takže: Celkem se mi nelíbí ten řemen na OP vypadá jako takový chudý příbuzný k jinak pěkně zpracovaným hodinkám. Řemen si chci sehnat jiný, ale zatím mám jen tent. Potřebuji i delší. Řemen je ale velice kvalitní, na fotce to tak nevypadá, ale barvu bych chtěl trochu jinou. Jo a proč jsem měl fotit ch.l.e. ? Ta je tady. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6431 Ale test svítivosti není
safi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Ondraji gratuluji, kde jsou ale prim chr.l.e. ty jsi zapomněl vyfotit. Jen taková kritika nebo jen můj názor, když už tady kdosi psal, že když se chlubí musí počítat také s jiným než pochvalným názorem. Takže: Celkem se mi nelíbí ten řemen na OP vypadá jako takový chudý příbuzný k jinak pěkně zpracovaným hodinkám. Řemen si chci sehnat jiný, ale zatím mám jen teno. Potřebuji i delší. Řemen je ale velice kvalitní, na fotce to tak nevypadá, ale barva nic moc. pěkné řemeny od Hisrche speciálně pro Panerai mají zde: http://www.watchband.biz/pi1146894906.htm?...m?categoryId=17
safi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Když už jsme u toho tak mě příjemně překvapily tyto krásné řemínky na ruku: http://www.watchband.biz/pi1171371589.htm?categoryId=0 Cena 107-538 USD (ze zdola nahoru) ... no že bych se z hodinek přeorientoval na ...:-)
Návštěvník Diskutér Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Chápu, že se mnozí mohou některými Diskutérovými výroky cítit dotčeni. Párkrát opravdu přestřelil. Zvláště když zesměšnoval osobní vkus některých členů. Ale na druhou stranu se mi zdá, že jeho obecně estetické soudy jsou dosti vytříbené a některé postřehy vtipné. Také bych nepovažobval za zásadní problém, že se nechce chlubit tím, co sám nosí, i když je pravda, že toto vlákno je k tomu primárně určeno. Mně to také trvalo dosti dlouho, než jsem začal do tohoto fóra vůbec přispívat a ještě déle, než jsem se odhodlal svoji minisbírku nafotit. Ale je fakt že by nám mohl Diskutér alespoň na několika příkladech ukázat a popsat, co se mu líbí. Věřím, že by to bylo zajímavé a podnětné čtení, protože je vidět, že se v estetických kategoriích velmi dobře orientuje. A proč nezaložit přímo k tomuto účelu nové vlákno, třeba Jak se vám líbí..., kde bychom každý týden hodnotili jeden konkrétní model? A aby se to nikoho nedotýkalo osobně tak tam můžeme cvičně vybírat hodinky, které tady (téměř) určitě nikdo nemá? Něco z té absolutní špičky (PP, AP, Breguet apod.) Jen tak cvičně, abychom si tříbili své estetické názory. Na této neutrální (protože nedostupné) půdě by pak mohly být i ony vzletné a někdy iritující Diskutérovy názory adekvátní. S tím hodnocením je to dobrý nápad. jen bych se spíše přimlouval právě za tu běžnou konfekci... jen tu properme ty seamastrové a herculesní ikony Ostatně, dnes jsem se toho již tak trochu spoluzhostil - kolega vedle uveřejnil nové Longines, tak jsem se tam opět zviditelnil a pěkně jim to nandal. Doufám, že jsem zas někoho neurazil v jeho Longines světě... sakra zde to je tanec na vejcích Jinak jsem rád, že už snad kolegové pomalu začínají chápat, že prezentace odlišného názoru na jejich oblíbené hodinky není motivována snahou se zviditelnit, znemožnit, či poukázat na grafomantsví, a že je než to samé, jako když kolega jiný se nad těmi hodinkami rozplívá a rozplívá... Pokud jsem někde písmenkem přestřelil, pak se samozřejmě omlouvám.
Ondraj Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 pěkné řemeny od Hisrche speciálně pro Panerai mají zde:http://www.watchband.biz/pi1146894906.htm?categoryId=17 Díky, tam bych si vybral. Kdyby jste někdo nakupoval někde řemeny a měli tam něco podobného, dejte vědět.
cigi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 To je tedy něco!! Něco velkýho !! Něco jako místní většinová nirvána !! Gratuluju, Ondraji - vyhraněný pregnantní vkus, zaostřená velikost, prostě správný výběr! Asi bych si pro sebe v daných relacích nemohl vybrat jinak . Ale - Ondraji - já bych za to železí chronomag linea l.e. NIKDY nevyměnil, ani za obě dohromady (i když vlastně tu tvoji stříbrnou asi jo...) Ale kdybych měl volit jedny - tak přece jen ty OP - nejsou modře metalické a přečtu, co na nich stojí - ta výstavka fontů mi ale leží v žaludku, co? To jsou TY PANERAIE s prořezávaným ciferníkem a očištěným, oproštěným valjoux , nebo maj unitas ?? Ručky maj modřený, nebo černý? Ale máš problém , ondraji - co dál , čeče? Nosit je a............nic?
lolohh Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Takže slíbená fota, předem upozorňuji, kdo nemá rád chlupaté ruce, ať se nedívá. Celkové porovnání s RM, kdo ví, jak RM svítí, může si udělat obrázek o svítivosti OP Ondraji, nevím, který kousek ti závidím víc! Krásný, gratuluji.
safi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 pěkné řemeny od Hisrche speciálně pro Panerai mají zde:http://www.watchband.biz/pi1146894906.htm?categoryId=17Díky, tam bych si vybral. Kdyby jste někdo nakupoval někde řemeny a měli tam něco podobného, dejte vědět.A co toto: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5693 a z Viktorova příspěvku pár odkazů na opravdu drahé řemínky. http://www.camillefournet.com/home.php3http://www.abp-paris.com/en/index.phphttp://www.brostrap.com/web/uk/home.asphttp://www.officinefirenze.com/ Případně člen Simon, který ti udělá pásek dle vlastních představ (tvých ne jeho) :-) http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=73978&filename=P1010019.jpghttp://forum.chronomag.cz/showimage.php?pid=73978&filename=P1010012.jpg
Návštěvník Diskutér Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Takže slíbená fota, předem upozorňuji, kdo nemá rád chlupaté ruce, ať se nedívá. Celkové porovnání s RM, kdo ví, jak RM svítí, může si udělat obrázek o svítivosti OP Pěknej pařát. Cením tu variantu - Panerai v ochlupení. O RM už dnes raději nepíši, ale cítím potřebu ti napsat, že při prvním pohledu na OP se člověka zmocňuje takovej vznešenej, přitom mile přátelskej pocit. Jo... Panerai... chlapský závaží... v dokonale originálním balení. Je to takovej tikající kámoš... co tě nikdy nepodrazí... a jak vidím ani v noci to sním není k zahození... prostě parťák na ty správný kvartální tahy (nezaměňuj s řemínkem). A právě to ojedinělé skloubení zdánlivé jednoduchosti, tiché úchvatnosti a jisté dávky přidrzlosti, která chlapovi nemůže být nepříjemná, pasují Pnerai na velkého žolíka. Moc chválím.
cigi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 :D takové to domácí tikání.......... Ale pozor - ta ještěrka (či kobra?) v životních barvách - no já se rozplýýýýýváááám - k tomu grahamy (dokonce se mi od nich jeden model líbí) a už bych byl za vodou, protože to už je NADFRAJEŘINA - strop snažení - v té kategorii už se nedá kritizovat! Nebo rytina námořníka na ponorce s dalekohledem na víčku - stejná kategorie! Už musím končit, nebo prodám barák .........
Skeleton Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Řemen si chci sehnat jiný, ale zatím mám jen tent. Potřebuji i delší. Řemen je ale velice kvalitní, na fotce to tak nevypadá, ale barvu bych chtěl trochu jinou. Mam k dispozici toho aligatora z ORM (absolutne novy, nenoseny)... kdyby nahodou nekdo chtel... Ja jsem si musel objednat u Omegy kratsi
mechano Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Chápu, že se mnozí mohou některými Diskutérovými výroky cítit dotčeni. Párkrát opravdu přestřelil. Zvláště když zesměšnoval osobní vkus některých členů. Ale na druhou stranu se mi zdá, že jeho obecně estetické soudy jsou dosti vytříbené a některé postřehy vtipné. Také bych nepovažobval za zásadní problém, že se nechce chlubit tím, co sám nosí, i když je pravda, že toto vlákno je k tomu primárně určeno. Mně to také trvalo dosti dlouho, než jsem začal do tohoto fóra vůbec přispívat a ještě déle, než jsem se odhodlal svoji minisbírku nafotit. Ale je fakt že by nám mohl Diskutér alespoň na několika příkladech ukázat a popsat, co se mu líbí. Věřím, že by to bylo zajímavé a podnětné čtení, protože je vidět, že se v estetických kategoriích velmi dobře orientuje. A proč nezaložit přímo k tomuto účelu nové vlákno, třeba Jak se vám líbí..., kde bychom každý týden hodnotili jeden konkrétní model? A aby se to nikoho nedotýkalo osobně tak tam můžeme cvičně vybírat hodinky, které tady (téměř) určitě nikdo nemá? Něco z té absolutní špičky (PP, AP, Breguet apod.) Jen tak cvičně, abychom si tříbili své estetické názory. Na této neutrální (protože nedostupné) půdě by pak mohly být i ony vzletné a někdy iritující Diskutérovy názory adekvátní. S tím hodnocením je to dobrý nápad. jen bych se spíše přimlouval právě za tu běžnou konfekci... jen tu properme ty seamastrové a herculesní ikony Ostatně, dnes jsem se toho již tak trochu spoluzhostil - kolega vedle uveřejnil nové Longines, tak jsem se tam opět zviditelnil a pěkně jim to nandal. Doufám, že jsem zas někoho neurazil v jeho Longines světě... sakra zde to je tanec na vejcích Jinak jsem rád, že už snad kolegové pomalu začínají chápat, že prezentace odlišného názoru na jejich oblíbené hodinky není motivována snahou se zviditelnit, znemožnit, či poukázat na grafomantsví, a že je než to samé, jako když kolega jiný se nad těmi hodinkami rozplívá a rozplívá... Pokud jsem někde písmenkem přestřelil, pak se samozřejmě omlouvám. Omluvy nejsou k ničemu, chlapče, měl by ses vrátit do základní školy. (rozplívá, blištění) Ts, ts,ts.
spiderer Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Omluvy nejsou k ničemu, chlapče, měl by ses vrátit do základní školy. (rozplívá, blištění) Ts, ts,ts. Dobrej postreh pane Taky jsem si toho vsimnul, ale rikal jsem si ze nebudu upozornovat :-)
ZJ Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Takže slíbená fota, předem upozorňuji, kdo nemá rád chlupaté ruce, ať se nedívá. Celkové porovnání s RM, kdo ví, jak RM svítí, může si udělat obrázek o svítivosti OP Krásné hodinky,čím víc se na ně dívám tím víc se mi začínají líbit.Asi začnu znovu šetřit Nakonec přece jenom Carolinnum,nebo jsi vyjel za hranice. 28. z J serie to ještě neuschla barva na certifikátu Ještě jednou blahopřeju
spiderer Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 mechano - Jak jsi na tom s casem, asi bych na tebe mel prosbicku ohledne jednech Primek, ale info radsi napisu mailem
NIGHTinGALE Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Mám je cca. 2 měsíce (koupeno od člena fóra), ale ještě jsem je neměl na ruce. Dnes mi ale dorazil od Kubsona (děkuji) řemínek Hirsch Carbon, takže už je mohu nosit. Sice je provětrám asi jen jednou za měsíc (mám jen jedinou oranžovou košili , ale i tak se mi designově moc líbí. Nejsou moc obvyklé.
Karloss Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Ondraji, to jsou nádherný kousky! Gratuluju. To ranní rozhodování ti docela závidím
Návštěvník Diskutér Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Chápu, že se mnozí mohou některými Diskutérovými výroky cítit dotčeni. Párkrát opravdu přestřelil. Zvláště když zesměšnoval osobní vkus některých členů. Ale na druhou stranu se mi zdá, že jeho obecně estetické soudy jsou dosti vytříbené a některé postřehy vtipné. Také bych nepovažobval za zásadní problém, že se nechce chlubit tím, co sám nosí, i když je pravda, že toto vlákno je k tomu primárně určeno. Mně to také trvalo dosti dlouho, než jsem začal do tohoto fóra vůbec přispívat a ještě déle, než jsem se odhodlal svoji minisbírku nafotit. Ale je fakt že by nám mohl Diskutér alespoň na několika příkladech ukázat a popsat, co se mu líbí. Věřím, že by to bylo zajímavé a podnětné čtení, protože je vidět, že se v estetických kategoriích velmi dobře orientuje. A proč nezaložit přímo k tomuto účelu nové vlákno, třeba Jak se vám líbí..., kde bychom každý týden hodnotili jeden konkrétní model? A aby se to nikoho nedotýkalo osobně tak tam můžeme cvičně vybírat hodinky, které tady (téměř) určitě nikdo nemá? Něco z té absolutní špičky (PP, AP, Breguet apod.) Jen tak cvičně, abychom si tříbili své estetické názory. Na této neutrální (protože nedostupné) půdě by pak mohly být i ony vzletné a někdy iritující Diskutérovy názory adekvátní. S tím hodnocením je to dobrý nápad. jen bych se spíše přimlouval právě za tu běžnou konfekci... jen tu properme ty seamastrové a herculesní ikony Ostatně, dnes jsem se toho již tak trochu spoluzhostil - kolega vedle uveřejnil nové Longines, tak jsem se tam opět zviditelnil a pěkně jim to nandal. Doufám, že jsem zas někoho neurazil v jeho Longines světě... sakra zde to je tanec na vejcích Jinak jsem rád, že už snad kolegové pomalu začínají chápat, že prezentace odlišného názoru na jejich oblíbené hodinky není motivována snahou se zviditelnit, znemožnit, či poukázat na grafomantsví, a že je než to samé, jako když kolega jiný se nad těmi hodinkami rozplívá a rozplívá... Pokud jsem někde písmenkem přestřelil, pak se samozřejmě omlouvám. Omluvy nejsou k ničemu, chlapče, měl by ses vrátit do základní školy. (rozplívá, blištění) Ts, ts,ts. Jak, že omluvy nejsou k ničemu? Tomu nerozumím. Ty se snad ve svém životě neumíš omluvit? Jinak ti děkuji za upozornění na chyby v textu... napsal jsem tu asi patnáct tisíc slov. Dvě s chybou... to přejdi... jsi formát, ne? Ten chlapec je moc milej, díky... přál bych ti mě viděť P.S. Příště zkus ta citoslovce trochu probarvit, takhle jsi průhlednej jak dýnko od spartaku. Mechano, mechano...
jacob Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Přemohla mě paranoia. Diskutér = Cigi Přišel jsem na to díky poslední větě Diskutéra: \"... Mechano, mechano...\" V jednom dávném příspěvku psal Cigi na závěr \"... Prime, prime...\" Sorry za příspěvek zcela mimo mísu, ale nemohl jsem si pomoci Ono to asi zase tolik mimo mísu nebude
NIGHTinGALE Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Přemohla mě paranoia. Diskutér = Cigi Přišel jsem na to díky poslední větě Diskutéra: \"... Mechano, mechano...\" V jednom dávném příspěvku psal Cigi na závěr \"... Prime, prime...\" Sorry za příspěvek zcela mimo mísu, ale nemohl jsem si pomoci Ono to asi zase tolik mimo mísu nebude Jsi rychlý Já to radši hned smazal, úplně jsem se toho lekl, když jsem to po sobě četl Aby nedošlo k omylu - byl to jen fór. Cigi by mi tu chyběl, toho čtu rád (i když občas nesouhlasím). Diskutér nikoliv.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se