Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak asi před hodinou jsem koupil od Kubsona svoje první automaty. Jsou to dobře známé SEIKO Orange Monster.

Domluvil jsem se s Kubsonem přes jabber a do hodinky už byl u mne, Je radost s ním obchodovat, nechtěl jsem původní kovový tah, ale kožený Hirsch a Kubson mě to vyměnil k mé plné spokojenosti. Takže ještě jednou díky Kubsone !

Odesláno

grga_pitic : Benchmade je samozřejmě hlavně výrobce kvalitních nožů, často s doživotní zárukou, ty hodinky co davaji k některým nožům si asi někde nechávají dělat se svým logem. A Brachypelma smithi je opravdu můj sklípkan, chtěl jsem ho vyfotit s novými monstry, připadalo mi to jako vkusné přirovnání monstra hodinky a dokonalé monstrum k zabijení - sklípkan. Jenže pavoukovi se to nelíbilo, byl z toho nervozní tak jsem toho nechal. Snad jindy, ale ten popisek jsem již dole nechal. Ale je vidět, že máš dobrý všeobecný přehled i v jiných věcech než jsou hodinky (pokud jsi nedal hledání v google :-) )

Odesláno

Tentokrate ne - ale mam kamosku co chova sklipkana a ma to napsane na akvarku smile.gif tak jsem si to zapamatoval a toho vyrobce nozu znam protoze jsem se nedavno koukal na nejakou stranku s nozi a utkvelo mi to v pameti - takze ciste nahoda smile.gif

Odesláno

Je to trochu mimo téma, ale minulý týden jsem na ebay.com koupil nůž Benchmade a broušení, hodinky k němu jsem ale nedostal. Zato jsem "dostal" doplatit DPH 689,- Kč :-((

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zato jsem \"dostal\" doplatit DPH 689,- Kč :-((

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jo, jo, už se tomu asi nevyhneme. smile.gif

Odesláno

Musím se pochlubit Poljoty 3133 ve velmi slušném stavu.

Nádhera, mám tyhle v black dial a pořád si říkám, které jsou vlastně hezčí ... blahopřeju k nádhernému úlovku ...

Odesláno

afrikab: než jsem si všiml na ciferníku toho napisu Seiko, myslel jsem si že to jsou nejaké military watch, jsou moc pekne!!

Taky, ze to jsou military watch. Tomu pruseru ve Vietnamu se snad da rikat valka. Tyhle jsou sice kapanek pozdejsiho data (1974), ale stihnout to take mohly. Samozrejme, ze jsou po kompletni revitalizaci.

Jen se mi nepovedlo zjistit, jestli se ten gumovy chranic a kompas vyrabel uz v te dobe (1964-1975). Mam k nim originalni krabicky "Made in Japan", ale datum bohuzel zadne.

Návštěvník Kamil
Odesláno

... ten gumovy chranic ...

Kde se dá koupit ten chránič a je taky na Samuraie?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...