Pal Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 Škoda, že nemám takového tchána. Než by mi dal "ňáký pěkný hodinky," tak radši peníze propije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 LAMBERTI OROLOGIAI retro chronograf s Poljot 3133 strojkem. Ocelové pouzdro 38 mm, minerální sklo, zlaté ručky a reliéfní indexy. Takové trochu "společenské" chronografy Tak ty jsou opravdu nádherné. Moc se mi líbí, jsou naprosto dokonale úchylné, společenský chronograf, něco jako přijela/nepřijela, oblečená/neoblečená, dar/nedar. Také bych je rád vlastnil, bohužel nikdy jsem na eBayi nic nekupoval a nedostatečná znalost cizích jazyků mi je v tom dost velkou překážkou. Myslíš Viktore, že by si mi s nákupem těchto hodinek mohl nějak pomoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 2 MarvinX: pošli mi mail, ale z vlastní zkušenosti doporučuju před nákupem vydechnout, nechat to týden odpočinout a pak se nad koupí znova zamyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 Seiko, rada Premier SNP003. slapou jako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 Teda Viktore! Zase abych kvůli tobě utrácel za hodinky. Mně se líbí tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2006 Taky nejsou špatný, ale proč mají ty chronografové stupnice na ciferníku? Taky jsem nezjistil, co je v nich za strojek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Nazdar lidi, byl jsem chvíli mimo dosah internetu a tak jsem nemohl regovat na vaše reakce na nákup třech Hamiltonů. Jsem rád, že jste mě poctili tituly jako je magor a pod. protože to asi opravdu jsem. Zajímalo by mě ale spíš, jestli někdo z vás má Hamiltony, jaké a jak je s nimi spokojený. Dále by mě zajímalo, jak jsou Hamiltony braný obecně jako hodinky. Vím, že design je osobní věc, někomu se líbí někomu ne, ale mám spíš na mysli jestli jsou braný jako hodinky tuctové, nebo dobré seriovky s dobrými strojky atd. Zkrátka, jsem se do té značky zamiloval a chtěl bych jenom vědět, jak si stojí mezi lidmi (samozřejmě, že to mojí náklonost ke značce asi těžko ovlivní, maximálně se tak zaláskuju do další značky). Poslední věc je, že bych rád poslal fotky těch hodinek, ale zatím jsem nezjistil jak na to. Nejsem zrovna Bill Gates a ani mě počítače dvakrát neberou za srdce. Takhle kdyby byly počítače mechanický, samonatahovací ... Prosím snažně o radu. Díky. ONLY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 prostě dej vpravo pod posledním příspěvkem "zaslat odpověď" Otevře se ti pole pro vložení textu, vlevo dole možnost nahrát obrázek - zadej počet, kolik jich má být a nastav cestu... Taky bych rád tvoje Hamiltony viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Ja mam tenhle Hamilton Khaki Automatic Chronograph: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Tak tady zasílám obrázky mojich Hamiltonů. Jsem rád, že máme stejný vkus, ale na druhou stranu, že nemáme úplně stejný hodinky. Jsi s těma tvýma chronografama spokojenej. Jakou u nich máš přesnost? Only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Tak tedy po jednom obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Pěkné, ty se žlutým ciferníkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Pokus o zaslání dalších Hamiltonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Nevím proč mě to nejde, dělám to stejně jako v případě prvních Hamiltonů, ty se podařilo zaslat a teď to nějak nefunguje. Poslední pokus pro dnešek.Only. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2006 Jo jsem spokojenej, je to proste spolehlivej Valjoux 7750. Presnost nijak zvlast nekontroluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrvti Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2006 Tady moje nová dvojčata.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2006 Tady jsou Seiko Spirit SCVS003: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrvti Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2006 Ještě nějaké foto na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrvti Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2006 za 10k z kamenného obchodu to je dobrá koupě, jsem max spokojen, ručičky a indexy v noci dobře svítí, ikdyž k ránu to je už horší.. byl jsem je už zkoušet v bazénu a bez problémů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2006 Jo tyhle Tissotky také můžu, jedny vlastním, škoda že jsou to jen quartz, ale jejich zpracování vzhledem k ceně se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se