Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

LAMBERTI OROLOGIAI  retro chronograf s Poljot 3133 strojkem. Ocelové pouzdro 38 mm, minerální sklo, zlaté ručky a reliéfní indexy. Takové trochu "společenské" chronografy :D

Tak ty jsou opravdu nádherné. Moc se mi líbí, jsou naprosto dokonale úchylné, společenský chronograf, něco jako přijela/nepřijela, oblečená/neoblečená, dar/nedar.

Také bych je rád vlastnil, bohužel nikdy jsem na eBayi nic nekupoval a nedostatečná znalost cizích jazyků mi je v tom dost velkou překážkou. Myslíš Viktore, že by si mi s nákupem těchto hodinek mohl nějak pomoci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar lidi, byl jsem chvíli mimo dosah internetu a tak jsem nemohl regovat na vaše reakce na nákup třech Hamiltonů. Jsem rád, že jste mě poctili tituly jako je magor a pod. protože to asi opravdu jsem. Zajímalo by mě ale spíš, jestli někdo z vás má Hamiltony, jaké a jak je s nimi spokojený. Dále by mě zajímalo, jak jsou Hamiltony braný obecně jako hodinky. Vím, že design je osobní věc, někomu se líbí někomu ne, ale mám spíš na mysli jestli jsou braný jako hodinky tuctové, nebo dobré seriovky s dobrými strojky atd. Zkrátka, jsem se do té značky zamiloval a chtěl bych jenom vědět, jak si stojí mezi lidmi (samozřejmě, že to mojí náklonost ke značce asi těžko ovlivní, maximálně se tak zaláskuju do další značky). Poslední věc je, že bych rád poslal fotky těch hodinek, ale zatím jsem nezjistil jak na to. Nejsem zrovna Bill Gates a ani mě počítače dvakrát neberou za srdce. Takhle kdyby byly počítače mechanický, samonatahovací ... Prosím snažně o radu. Díky. ONLY

Odkaz ke komentáři

:) prostě dej vpravo pod posledním příspěvkem "zaslat odpověď"

Otevře se ti pole pro vložení textu, vlevo dole možnost nahrát obrázek - zadej počet, kolik jich má být a nastav cestu...

Taky bych rád tvoje Hamiltony viděl

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...