Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  sauce napsal:
Určitě, navíc za cenu o skoro 25% nižší než je oficiální v ČR ;)

Pokud to není  netaktní mohu se zeptat na kolik se vším všudy vyšly? je to krása

Odesláno
  baron napsal:
Moje celonerezové stály původně na prodejně 14.000,- Kč, ale na místě mi byla poskytnuta sleva ve výši 10%, což činí 12.600,- Kč na ruku. Při bezhotovostní platbě si účtují ještě 3% navíc.

Hmmm... No... Já je mám v této variantě. Taky celonerez, taky limitka, se zajímavým číslem 000/999. Stály mne 35 (třicetpět) Euro. S dokladem, se záručním listem, s certifikátem.

post-1232-1184224798.jpg

Odesláno
  sauce napsal:
1950 EUR

Paráda gratuluji at dělají dlouho radost

Odesláno
  sauce napsal:
Jinak jako další kousek mám v pácu PAM 112, ovšem to až ve velmi vzdálené budoucnosti... :)

taky nic nenamítám :)

Odesláno

Nazdar Pánové,

musím se vám pochlubit s nejnovějším přírůstkem Poljot Cronograph Journey :wub:, kalibr 31681, průměr 41 mm, výška 13 mm, stříbrný číselník, modřené ručky a číslice, pouzdro nerez ocel kombinace leštění a broušení. Koupeno u pana Kampmanna za 290 EUR včetně dopravy.

post-66-1184225707.jpg

post-66-1184225717.jpg

post-66-1184225724.jpg

Odesláno

Ještě bych rád doplnil, že pan Kampmann mě je poslal ZDARMA :jawdrop: na vyzkoušení a zaplatil jsem až po jejich prohlédnutí a vyzkoušení! Pan Kampmann má zřejmě - hlavně díky vám ;) - dobré zkušenosti se zákazníky z Čech. Radost z hodinek mě trochu kazí fakt, že už to není limitovaná edice 999 kusů. Podle p. Kampmanna se jedná ještě o dalších 200-300 nečíslovaných kusů navíc. Pokud máte tedy někdo zájem má na skladě ještě posledních 20 kousků :spam: Tradiční ruské "preciznosti" bych ještě vytknul, že ani jedna korunka není šroubovací. Nejvíc mě to vadí u té co se s ní šteluje ta vniřní luneta, docela často o ní totiž zavadím a pečlive nastavené "Moskovskoje vremja" je v pr... :shutup:

Odesláno (upraveno)

Konečně jsem sehnal zadní sklíčka pro Lord Marvely. Bohužel nějakým nedopatřením je prodejce odeslal na adresu mé přítelkyně (asi byla díky minulému nákupu nastavena jako výchozí). Před chvílí mi přítelkyně poslala tuto fotku a žádost o výkupné :crying_anim02: HELP!!!

post-236-1184229342.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...