Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Podobně jako Stowa Antea nebo Archimede nebo Steinhard..pěkné..velmi pěkné..

Presne jak rika safi, i ja jsem se rozmyslel jestli koupit tyhle C5 a nebo Stowa Antea. Nakonec jsem se rozhodl pro ty C5 z financniho duvodu, protoze ty Stowa Antea jsou "sestricky" od Nomos Tangomat a ty se mne libi vic. Problem je, ze jejich cena je tak nejak jednou tak velka.

Odesláno
Kde se dají sehnat Panny Homage s UNiTAS 6497 a kolik asi stojí?

Moc se mi líbí.

Je v nich opravdu Unitas nebo jen jeho asijská kopie?

Opakuju svůj dotaz (výše), asi zapadl.

Odesláno
Opakuju svůj dotaz (výše), asi zapadl.

Koupil jsem je na UK ebay od prodejce Exclusive Watches Inc UK. Ted jsem se koukal a ma tam zase jedny k prodeji viz. UNITAS ETA 6497 WATCH - STEEL - 44mm SWISS MOVEMENT - !

Nejsem hodinar a ani odbornik, takze te na 100% nereknu jestli je to opravdu Unitas. Mozna te poradi nekdo z fora, kdo je zkusenejsi. link na aktualni aukci je TADY

Odesláno
Koupil jsem je na UK ebay od prodejce Exclusive Watches Inc UK. Ted jsem se koukal a ma tam zase jedny k prodeji viz. UNITAS ETA 6497 WATCH - STEEL - 44mm SWISS MOVEMENT - !

Nejsem hodinar a ani odbornik, takze te na 100% nereknu jestli je to opravdu Unitas. Mozna te poradi nekdo z fora, kdo je zkusenejsi. link na aktualni aukci je TADY

Víš, čeho sis vůbec koupil kopii?!? ;)
Odesláno
Moc tam nesedí ty hodnoty. Pokud se nemýlým tak tenhle Unitas má jen 18000 kmitů a rezervu 40 hodin. Jinak je to zajímavý, panerai bez jakéhokoliv nápisu. Že by reklamní kousek?

Mno, mám Unitas v BWC a rezervu chodu má něco přes 48 hodin.

Odesláno (upraveno)
Jinak je to zajímavý, panerai bez jakéhokoliv nápisu. Že by reklamní kousek?
Bez pochyby ... :guitar: Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Tak dneska dorazily moje nové oblekovky Ball... :thumbsup_anim:

IMGP3941e_1024.jpg

IMGP3931e_1024.jpg

IMGP3937e_1024.jpg

Milis,

Srdecne gratulujem. :thumbsup_anim:

Su to super hodinky!! Ja som ich tiez mal, ale tym padom ze uz som mal uz chronography od inych

znaciek, tak som sa eventualne rozhodol pre "Mad Cow" (len, cas, datum, den)

Tak si ich uzi !!!!

Odesláno
IMGP3941e_1024.jpg

IMGP3931e_1024.jpg

IMGP3937e_1024.jpg

Milis,

Srdecne gratulujem. :thumbsup_anim:

Su to super hodinky!! Ja som ich tiez mal, ale tym padom ze uz som mal uz chronography od inych

znaciek, tak som sa eventualne rozhodol pre "Mad Cow" (len, cas, datum, den)

Tak si ich uzi !!!!

Dík! Mám je rád, vypadají jako lokomotiva. :) Pěknej Novej rok do Států!

Odesláno (upraveno)

IMG_3410e_1024.jpg

IMG_3506e_1024JPG.jpg

IMG_3336e_1024.jpg

IMG_3501e_1024.jpg

IMG_3333e_1024.jpg

Kedže si tu,čital som na forums timezone,že na rok 2008 už neplanuješ žiadne "bombu".

Otazka:Pateky 5960P uspokojili až tak velmi ?

ano...VELMI, VELMI, VELMI !! :smile_anim:

...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK .

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno

na mě působí ty ball velice opravdově, nic ošizeného nebo nedodělaného, neřekl bych že z nich cítím kus železa, jako etalon sportovních chronografů jsem si vždy vybavil rolex daytona a teď už i ty bally, fakt parádní BTW Milisi, kdy je plánuješ umístit v sekci prodej? :worried_anim:

Odesláno
na mě působí ty ball velice opravdově, nic ošizeného nebo nedodělaného, neřekl bych že z nich cítím kus železa, jako etalon sportovních chronografů jsem si vždy vybavil rolex daytona a teď už i ty bally, fakt parádní BTW Milisi, kdy je plánuješ umístit v sekci prodej? :worried_anim:

Hehe, no neříkám, že se o ně nikdy nikdo nezajímal.. :) a nic není nemožné... :crying_anim: Ono mě poslední dobou vrtá hlavou něco jiného - mít hodinky, který jsou něčím vzácný, neobvyklý, jedinečný.. Ty Ball jsou skvělý ale ruku na srdce - zejtra vezmu 2 tisíce dolarů a do tejdne je mám na stole. Stejně jako většinu ostatních. Ale třeba moje první (po dlouhejch letech) mechanický hodinky Lorenz nebo Walthamy, nebo i vobyčejný Prim Sport I., do kterejch si sem tam zavrtám - to je něco jinýho a já začínám cejtit hodinkovou frustraci.. Mám 8 v pohodě nositelnejch hodinek, žádnejch z nich se v podstatě nechci zbavit, nechci to brát jako Brejle sem, Brejle tam ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
...kebyze su to jedine hodinky na ktore by som musel zredukovat svoju zbierku, tak by som bol s tym OK .
Tak tomu rozumim, protože tyhle jsou z celý tvojí sbírečky dle mýho nejlepší ... B)
Návštěvník YPO
Odesláno
...........ale něco mě chybí kurva. Něco mě chybí..

....... lahev Rumu ? :D

Odesláno

Jo Rum to je lepší než alkohol, také jsem v jeho společnosti už něco prožil. :thumbsup_anim:

Tak Milisi, co bys chtěl výjmečného od svých hodinek. Já ti prodám třeba prim sport I.gen, které měl na ruce můj děda, když byl na rybářských závodech v roce 1980 vyhlášen vítězem. Rozumím ti dobře - ty chceš příběh. Já příběh nechci zato chci tuctové ball, kterých je všude hafo. Tak co vyměníme primky za bally. Když budeš moc smlouvat, tak přibalím i dědu s prutem a podběrákem. :wheelchair:

Odesláno (upraveno)
Jo Rum to je lepší než alkohol, také jsem v jeho společnosti už něco prožil. :thumbsup_anim:

Tak Milisi, co bys chtěl výjmečného od svých hodinek. Já ti prodám třeba prim sport I.gen, které měl na ruce můj děda, když byl na rybářských závodech v roce 1980 vyhlášen vítězem. Rozumím ti dobře - ty chceš příběh. Já příběh nechci zato chci tuctové ball, kterých je všude hafo. Tak co vyměníme primky za bally. Když budeš moc smlouvat, tak přibalím i dědu s prutem a podběrákem. :wheelchair:

:) ....a děda je v pohodě? Aspoň bych měl s kým jezdit na lyže.

Ale jinak nejseš daleko, pomalu začínám chápat, co to vlastně nabízí Elton. Né, že bych se tam začal vometat hned zejtra ale... Jojo, jsme jen figurky na horlogerické šachovnici. :D

Upraveno uživatelem New Milis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...