Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Můj nejnovější přírůstek !!!

Adámek se narodil dnes v 9.12 h, 50 cm, 3.57 kg, jeho nový nick tady je Adam99, jeho první hodinky od tatínka Vintage Omegy z r. 1944 ve zlatém pouzdře. Prý už se moc těší na dlaší !!! :thumbsup_anim:

post-1632-1200482425.jpg

post-1632-1200482408.jpg

post-1632-1200482444.jpg

Kus chlapa a 99 na dresu, jako Gretzky!!! Asi z něj něco bude. Moc gratuluji!!!

Návštěvník RaGe
Odesláno (upraveno)
Taky se připojuji s gratulacemi - kdy začneš s osvětou? :thumbsup_anim:

Všem děkuji za gratulace !!!

S osvětou už pomalu začali v porodnici, ten přístroj, co sledoval srdíčko malýho byl od Junghans :thumbsup_anim:

post-1632-1200485775.jpg

http://www.junghanswatches.com/

Upraveno uživatelem RaGe
Návštěvník tolja
Odesláno
Můj nejnovější přírůstek !!!

Adámek se narodil dnes v 9.12 h, 50 cm, 3.57 kg, jeho nový nick tady je Adam99, jeho první hodinky od tatínka Vintage Omegy z r. 1944 ve zlatém pouzdře. Prý už se moc těší na dlaší !!! :thumbsup_anim:

post-1632-1200482408.jpg

Gratulace už proběhla, konstatuji, že Adámek je fešák po tátovi, a z těch Tokyoflash, co mu svítěj na levačce si nic nedělej, z toho vyroste. Přeju rodince pevné zdraví a nervy, a Tobě ať se vyspíš víc než já.

Odesláno

Také moc gratuluji, ještě mám tuto důležitou životní událost v paměti.

Návštěvník RaGe
Odesláno
Taky velká gratulace. Kup si dnes nějaký hodinky, ať ti to v budoucnu tento den připomene. :)

Vsem fakt díky za gratulace !!!

Že mě to s tím nákupem nenapadlo dřív!!! No do obchodu to už nestihnu, tak kdyby měl někdo nějaké hodinky na prodej, pošlete SZ. :thumbsup_anim:

Nicméně po nakoupení výbavičky a cenách plín to vidím maximálně na nějaké nefunkční ! :crying_anim02:

Odesláno
Vsem fakt díky za gratulace !!!

Že mě to s tím nákupem nenapadlo dřív!!! No do obchodu to už nestihnu, tak kdyby měl někdo nějaké hodinky na prodej, pošlete SZ. :thumbsup_anim:

Nicméně po nakoupení výbavičky a cenách plín to vidím maximálně na nějaké nefunkční ! :crying_anim02:

Zítra je taky den, obejdi bazary a na nějaký pěkný primky určitě natrefíš. :whistling:

Návštěvník RaGe
Odesláno
Ra Ge - Gratuluji . Hlavně si ho hlídej , ať si domů nepřineseš cizí dítě .

Naštěstí mi dovolili ať si ho sám popíšu ! :thumbsup_anim: Teda pokud si to nemyslel jinak !!! :gun_bandana: Přiznej se lumpe, že ty znáš moji drahou polovičku !!! :tomcat: :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...