Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
IWC Pilot's Watch Chrono-Automatic ?

Gratulace :)

Má pravdu. Gratuluju :thumbsup_anim:

post-1861-1202134950.jpg

post-1861-1202134950.jpg

Odesláno
Má pravdu. Gratuluju :thumbsup_anim:

Tuhle věšteckou kouli jsem použil taky :smile_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Tuhle věšteckou kouli jsem použil taky :smile_anim:

každopádně jsem se odvážil přistoupit i k k Tvé oblíbené vitrínce x zjistil ceny x odnesl katalog x mám o čem přemýšlet x je to opravdu Top záležitost

Odesláno
každopádně jsem se odvážil přistoupit i k k Tvé oblíbené vitrínce x zjistil ceny x odnesl katalog x mám o čem přemýšlet x je to opravdu Top záležitost

No IWC je taky dost dost dobrá meta, jeden z tajných snů.

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak a honem další fotky, šup, šup. :D

OK .. .jdu něco vyrobit ;)

Odesláno (upraveno)

toOndraj: Co až si splníme svůj sen? Co bude dál? Nuda, nuda, šeď, šeď? já už ho skoro splněný mám a budu ho "muset" asi mírně pozměnit aby bylo po čem "jít" :)

Upraveno uživatelem Onion
Odesláno

Co se týká mě, tak určitě některé hodinky tajným snem zůstanou navždy.

Pravda je, že kdybych si mohl koupit jakékoliv, ztratilo

by to určitou romantiku a třeba by mě to i přestalo bavit.

Před Chronomagem jsem nosil quartzky, to byla jednoduchá doba. :D

Odesláno

Mně už moc snů nezbývá... Stowa které mi chyběly do splnění "snu" jsou na cestě, snad jen vzměnit stávající IWC za Bigpiloty... a ještě Laco Replika B-Uhren s diamentrem 55 mm a jsem hotov....

Návštěvník YPO
Odesláno
Mně už moc snů nezbývá... Stowa které mi chyběly do splnění "snu" jsou na cestě, snad jen vzměnit stávající IWC za Bigpiloty... a ještě Laco Replika B-Uhren s diamentrem 55 mm a jsem hotov....

a to je přesně ono ..... quartz před Chronomagem ...... první sen Poljoty a pak se to drápe nahoru :D

Odesláno
a to je přesně ono ..... quartz před Chronomagem ...... první sen Poljoty a pak se to drápe nahoru :D

... hm tak hotov jsem byl za poslední půlrok tak asi 20x .... z toho 10 x jsem to myslel smrtelně vážně.... už to neříkám...

Odesláno

Hele určitě se najde časem něco, co tě osloví.

Ty BP jsem kdysi taky hrozně chtěl, ale už ne.

Tyhle IWC by se mi líbily. Také něco se zpracováním strojku jako má např. Richard Mille.

post-94-1202137250.jpg

Odesláno
... hm tak hotov jsem byl za poslední půlrok tak asi 20x .... z toho 10 x jsem to myslel smrtelně vážně.... už to neříkám...

:gora:

Odesláno

Pche, moje první hodinky byly Ruhla-digital (ty jsem dostal od tatínka) a můjprvní kup byly Prim Sport II. (za nedlouho je tady možná nabídnu kesměně). pak jsem si , ani nevím proč, usmyslel, že od každé firmy která dodávala během IIWW budu mít jeden kousek (původně jedno jaký), teď už to posrupně směřuju, že jeden model B-Uhren a k tomu "může být" ještě jedna věc pro oživení...:) Může a nemusí... :) Samozřejmě záměrně mlčím o těch hromadách tikajícího železa co se mi nějak náhodou připletlo do cesty a já v tu chvíli nedokázal odolat... hroznej mor...

Odesláno

[']

Hele určitě se najde časem něco, co tě osloví.

Ty BP jsem kdysi taky hrozně chtěl, ale už ne.

Tyhle IWC by se mi líbily. Také něco se zpracováním strojku jako má např. Richard Mille.

Nojo, když já jsem z těch co chtějí k hodinkám hlavně nějakou pohádku... :guitar: Zpracování strojku je pak v určité urovni nuností, ale výš a výš už jen bonus navíc.. Asi půjdu jenom do německých hodinek...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...