safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Právě dorazily Dojmy a další fotografie zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...7879&st=100
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 to safi : gratuluju uz se ti po Seiko styskalo co , na ty Alpinist jsem hrozne zvedav nazivo jinak vcera mi konecne dorazil balicek z filipin, ktery krom nejakych dilu obsahoval i tyto Seiko 6138 o vikendu bych pokud bude cas chtel udelat svoje fotky (ne jen techto ale i ostatni kousku ze sbirky), takze zatim fotky, ktere prodejce pouzil na EBAY
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 roon napsal: to safi : gratuluju uz se ti po Seiko styskalo co , na ty Alpinist jsem hrozne zvedav nazivo jinak vcera mi konecne dorazil balicek z filipin, ktery krom nejakych dilu obsahoval i tyto Seiko 6138 o vikendu bych pokud bude cas chtel udelat svoje fotky (ne jen techto ale i ostatni kousku ze sbirky), takze zatim fotky, ktere prodejce pouzil na EBAY Jsou krásné..zajímalo by mě jak vypadají na ruce.... Přesně tak..Seika mi chyběly.....moc.
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 ¨safi napsal: Jsou krásné..zajímalo by mě jak vypadají na ruce.... Přesně tak..Seika mi chyběly.....moc. Vypadaji dobre i na me male ruce coz uvidis i v realu az se sejdem, nebo na prazske chronomag srazu. Dnes je bohuzel na ruce nema, ony se k obleku moc nehodi... tak alespon ilustracni foto na ruce
3dny Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jelikož Safi a Roon předvedli překrásný Seika , tak přihodím svůj poslední podivný kousek. V pondělí přišel balíček z Austrálie. Obsah mě krapet překvapil. Následnou pečlivou rekonstrukcí jsem se dobral jednoho večera, kdy jsem našel polozapomenutou láhev Ginu. Půl láhve. Tak akorát na pár ginfizzů na dobrou noc. Byla to litrovka Propil jsem se do sentimentální nálady, ve které se mi zželelo nějkýho klokana co nemohl udat Seika Advan. Tak je mám. Data: Seiko Advan 6106-7670 cal. 6106 rev.C 25j. hacking více o kalibrech 6xxx zde den v týdnu buď anglicky nebo římskou číslicí - viz foto. Vše je původní. inkriminovaná láhev
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 3dny napsal: Jelikož Safi a Roon předvedli překrásný Seika , tak přihodím svůj poslední podivný kousek. V pondělí přišel balíček z Austrálie. Obsah mě krapet překvapil. Následnou pečlivou rekonstrukcí jsem se dobral jednoho večera, kdy jsem našel polozapomenutou láhev Ginu. Půl láhve. Tak akorát na pár ginfizzů na dobrou noc. Byla to litrovka Propil jsem se do sentimentální nálady, ve které se mi zželelo nějkýho klokana co nemohl udat Seika Advan. Tak je mám. Data: Seiko Advan 6106-7670 cal. 6106 rev.C 25j. hacking více o kalibrech 6xxx zde den v týdnu buď anglicky nebo římskou číslicí - viz foto. Vše je původní. inkriminovaná láhev Tak to gratuluji!! Velmi pěkná story :-)
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Poljot Wright Brothers. Doma je mám týden, fotil jsem je dnes (moje jsou ty dvě fotky na šedém podkladu). Jestli je budu nosit (nejsou nejmenší), to nevím, ale vzhledově se mi moc líbí. Super je to odklápěcí dýnko s rytinou, pod kterým je průhled na kalibr 3133. Kam se hrabe Breitling Tohle je ten pravý inštrument pro profíky Hezké je, že cena za nové hodinky byla 12.200Kč včetně pošty (Juri Levenberg). Thanks to Kubson V Praze je má výhradní dovozce za méně hezkých 26.000 Kč. To už je skoro zlodějna, řekl bych. Upraveno 9. února 2008 uživatelem NIGHTinGALE
damankapsky Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Nigu, jsou parádní. Můžeš je, prosím, vyfotit na ruce.
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 damankapsky napsal: Nigu, jsou parádní. Můžeš je, prosím, vyfotit na ruce.
railmaster Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Tak tie Poljoty sa na ruke rozhodne nestratia .
xlaque Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Hmm,to mi niečo pripomina Už viem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10378
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 (upraveno) BalonOK napsal: Pěkný orloj. Kolik váží? Nic moc. 116 gramů včetně řemenu. Ony nejsou tak velké, to jen to zvláštní zapínání řemenu způsobuje, že nepřilne na ruku a v ohybech mírně odstává. Já mám štíhlé zápěstí, takže ten úhel ohybu je dost ostrý. Pocit na ruce z nich je výborný, řemen je široký a sedí velmi pohodlně. Jasně, pod rukáv se nevejdou, ale to mi až tak nevadí. Pro mě to jsou nejhezčí ruské hodinky a ta cena byla přátelská. Takže koupě byla nutná. Když tak je dám na šatlén a budu je nosit jako kapesní hodinky Upraveno 9. února 2008 uživatelem NIGHTinGALE
kjubick Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Tak viz. téma "Společenské hodinky" dnes jsem konečně vybral. Je to tedy něco úúplně jiného než jsem čekal že vyberu, ale mam z nich obrovskou radost...RADO Ceramic.... Prostě jak jsem si je dal jen tak na zkoušku na ruku, tak mi strašně učarovaly, že bylo vystaráno. Jsem ještě mlaďoch, takže ostatní oblekovky co jsem měl ve výběru se ke mě prostě nehodily. Jsou to moje prví kvarcky a to "skákání" vteřinovky... no zlatá mechanika, a už nikdy jinak Ale byly vždycky můj sen a na ruce vypadají krásně.
l3stat Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 no tak radu bych i odpustil to skákání jsou pěkný
gerhard Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 organic napsal: Tak mi hrablo a prihodil jsem na ne v aukci a vyhral! Mam je za 950 dolaru vcetne posty (pojistene EMS z Japonska). Uz je to jasne - zblaznil jsem se a to jen diky tomuto serveru ORGANIC gratulacia,su nadherne,nadcasove chronografy a cena je akurat TAK
Návštěvník YPO Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 NIGHTinGALE napsal: Poljot Wright Brothers. Doma je mám týden, fotil jsem je dnes (moje jsou ty dvě fotky na šedém podkladu). Jestli je budu nosit (nejsou nejmenší), to nevím, ale vzhledově se mi moc líbí. Super je to odklápěcí dýnko s rytinou, pod kterým je průhled na kalibr 3133. Kam se hrabe Breitling Tohle je ten pravý inštrument pro profíky Hezké je, že cena za nové hodinky byla 12.200Kč včetně pošty (Juri Levenberg). Thanks to Kubson V Praze je má výhradní dovozce za méně hezkých 26.000 Kč. To už je skoro zlodějna, řekl bych. teď jsem procházel Alfou a p.Brož je tam má na černé kůží s černým ciferníkem (cca 28000) ...... jsou bombarďácký - fakt pěkný ...... gratuluji
YasheQ Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 Konecne jsem mel dneska cas udelat par fotek posledniho prirustku. Do te doby nez jsem je dal na ruku, jsem si myslel ze nic nemuze byt tezsi nez S/S Samurai.... uz si to nemyslim :-) Takze Enzo Mechana EM001: A jeste fotka z webu od Enza:
spiderer Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 YasheQ napsal: Konecne jsem mel dneska cas udelat par fotek posledniho prirustku. Do te doby nez jsem je dal na ruku, jsem si myslel ze nic nemuze byt tezsi nez S/S Samurai.... uz si to nemyslim :-) Takze Enzo Mechana EM001: To vypada na poradnej kus oceli, kolik to vazi?
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Odesláno 10. února 2008 spiderer napsal: To vypada na poradnej kus oceli, kolik to vazi? Dá se to vůbec normálně nosit? 16,7 mm výška, 286 gr hmotnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se