Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pochlubim se zde notoricky znamymi hodinkami:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Tak jsem si udělal radost, první automaty v životě, model od firmy Epos. Jsou to diversky. Ale mám obavu, že 40 mm je mi málo. Vypadají luxusně, ale měl jsem trochu jinou představu. Jsem zvyklý na 44 mm a tohle asi nedám. Nejsem kdovíjak velkej chlap, ale na velikosti mi asi záleží.

Odesláno

Tak jsem si něco pořídil, ale nemám představu co. Mají 46 v průměru bez korunky a hlasitě tikají. Pokud jsou někomu známé a sdělí co jsou zač, budu mu vděčný. Na internetu jsem nic nenašel. Nejsem profi fotograf, tak se omlouvám za kvalitu.

Odesláno
Ještě nové foto Chronometro

asi to bude klasická prerábka z vreckových v štýle "co dúm dal"

štýlovo sa púzdro, číselník, ručičky aj korunka dosť bijú ale strojček je zaujímavý

Návštěvník YPO
Odesláno

tak jsem se konečně dokopal k několika fotografiím mého posledního přírůstku, které jsem umístil do mého staronového Blogu :)

Odesláno
tak jsem se konečně dokopal k několika fotografiím mého posledního přírůstku, které jsem umístil do mého staronového Blogu :)

ty fortisy jsou nádherný, postupně si ujasňuji, které hodinky bych rád ve sbírce a zrovna Fortis má několik míst rezervováno ;)

Odesláno
ahoj, dneska jsem se sesel z prodejcem z aukro.cz - Seiko No. 5 - asi tak 30 let stare... :)

zahybal jsem s nimi a sly... trapny dotaz - jak se serizuje den v tydnu, prosim? :)

V poloze korunky jako je seřizování datumu ale točit na opačným směrem.

Odesláno
hm, tak asi ne...? :mellow:

další varianta je zmáčknutím na korunku v zasunutém stavu. Ale spíš to bude tak, že máš problém s tím rychlopřeklápěním což u není tak neobvyklé....

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
hm, tak asi ne...? :mellow:

Korunka by měla jít vytáhnout na dvě polohy. V první jedním směrem točení seřizuješ den v týdnu, druhým směrem datum. V druhé poloze bys měl točit ručičkami.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)
koncim s panikou, je to zamacknuti... dekuju...! :D

Není zač, až dostaneš do ruky nějaký ruský kalibr tak je to třeba pro změnu tak, že v poloze na seřizování ruček ještě zatáhneš a překlopí se datum. Než mě tohle napadlo tak jsem rozebral jedny Rakety abych pak zjistil že je všek OK :smile_anim:

Upraveno uživatelem koblih69
Návštěvník YPO
Odesláno
ty fortisy jsou nádherný, postupně si ujasňuji, které hodinky bych rád ve sbírce a zrovna Fortis má několik míst rezervováno ;)

jo,jo buď je máš rád a nebo nemáš :D ...... až na celnici prostudují můj nový přírůstek tak vám zase natočím překlápění data u dalšího kalibru ;)

Odesláno
jo,jo buď je máš rád a nebo nemáš :D ...... až na celnici prostudují můj nový přírůstek tak vám zase natočím překlápění data u dalšího kalibru ;)

Ty sis neco objednal z ciziny????

To teda cumim ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO: taky čekáš na celníky ? :D

:D ... neříkej mi,že je ještě nemáš ? - já se picnu :)

Návštěvník YPO
Odesláno
leží v celním skladu :angry:

banda líná státem placená, bych je nejraději ...

tak to je masakr - já je měl v republice druhý den a jestli budu čekat 14 dní až si placatá čepice usmyslí podívat se do krabice, tak budu dost neurotický :D

Návštěvník YPO
Odesláno
Ty sis neco objednal z ciziny????

To teda cumim ;)

Alpha - Quattro turbilion - čtyři datumy :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...