Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Maminky nové hodinky :thumbsup_anim: .

Blahopřeju, dcera si před rokem vybrala stejné a veliká spokojenost. :thumbsup_anim:

A ten číselník je opravdu perleťový.

Upraveno uživatelem bedan
Odesláno

Všem děkuji, určitě vyřídím.

Ještě k tomu ciferníku, když se hodinky kupovaly, tak si toho takřka nešlo všimnout, ale když se člověk podívá v klidu na světle, tak je vidět, že je to opravdu perleť, musím říct, že je to moc hezké, samozřejmě na dámských hodinkách.

Návštěvník Kamil
Odesláno
...bohužel to nejde nijak vyfotit, takže mi budete muset věřit :thumbsup_anim:

Zkus to ve fotostanu, mělo by to jít.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Zítra budu zkoušet, mám na to celý den, snad se něco povede :thumbsup_anim: .

Sám doma? Jen s Bohoušem...:D

Odesláno
Sám doma? Jen s Bohoušem... :D

Přesně tak :speak_cool: ... Bohouš to prospí :whistling: .

btw, konečně máme ty plastové stojánky, takže už mám u sebe vystavenou většinu těch Prim Sport...

Odesláno

Zatracenej Chronomag ..... :thumbsup_anim:

jsem "doufal" že toto bude jen vždy ve výloze ....za tu cenu.

"Bohužel" jsem se začetl do zdejšího fóra a hodinky jsou doma.

Já jsem spokojen - žádná baterka, žádné natahování, téměř absolutní přesnost (rádio) = ani o nich nevím :smile_anim: .... a to je to co požaduji.

Jako bonus - vypadají strašně složitě a hlavně mají 44 mm průměr bez korunky (47 mm s korunkou).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pravda, k obleku mám automaty Seiko :thumbsup_anim:

Pěkný den přeji.

Mirek

Odesláno
Zatracenej Chronomag ..... :thumbsup_anim:

jsem "doufal" že toto bude jen vždy ve výloze ....za tu cenu.

"Bohužel" jsem se začetl do zdejšího fóra a hodinky jsou doma.

Já jsem spokojen - žádná baterka, žádné natahování, téměř absolutní přesnost (rádio) = ani o nich nevím :smile_anim: .... a to je to co požaduji.

Jako bonus - vypadají strašně složitě a hlavně mají 44 mm průměr bez korunky (47 mm s korunkou).

Pravda, k obleku mám automaty Seiko :thumbsup_anim:

Pěkný den přeji.

Mirek

Baterku mají ;)

Pro mě by ta složitost byla spíše malus.

Ale dřív jsem nn ně taky koukal a líbily se mi. Naživo jsou hezké, užívej si je.

Odesláno
Baterku mají ;)

Pro mě by ta složitost byla spíše malus.

Ale dřív jsem nn ně taky koukal a líbily se mi. Naživo jsou hezké, užívej si je.

Takže: mají akumulátor :thumbsup_anim: , toto vím, měl by vydržet tak 5-7 let. Uvidíme.

Přehlednost: na fotce to vše vypadá zmateně, kupodivu reál je naprosto někde jinde. Je to jeden z těch příkladů, které se musí mít na ruce k vyzkoušení.

Hezký den.

Mirek

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Takže: mají akumulátor :thumbsup_anim: , toto vím, měl by vydržet tak 5-7 let. Uvidíme.

Přehlednost: na fotce to vše vypadá zmateně, kupodivu reál je naprosto někde jinde. Je to jeden z těch příkladů, které se musí mít na ruce k vyzkoušení.

Hezký den.

Mirek

akumulátor, to je něco jako nabíjecí baterka? :rolleyes:

Odesláno

Jak jsem slíbil, pokoušel jsem se nějak vyfotit ciferník Speedmasterů, aby byla vidět perleť, bohužel je to nad moje možnosti :suicide_anim: ...

Takže jediné co jsem na fotce našel, je odraz vteřinové ručičky stopek na ciferníků. Dobře, možná je to spíše stín :thumbsup_anim: .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Maminky nové hodinky :thumbsup_anim: .

Jen bych doplnil, že ciferník není bílý, ale je perleťový, bohužel to nejde nijak vyfotit, takže mi budete muset věřit :thumbsup_anim: .

... kde sa Ti taky krasny ulovok podaril? :) :rolleyes:

Odesláno

prve skeletony :) na zaciatok ujdu no ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...