Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pár fotek mého nového přírůstku... pro pokochání ;)

Onďo - hezký fotky i hodinky, ale šupito presto zmenši ty fotky. Dyť ten tvůj chlup vypadá 1:1 jako můj drát vod myši...

Odesláno

Lukas, kibi

vďaka za názory. Na ruke vypadajú naozaj super. Mám z nich stále väčšiu a väčšiu radosť. Ocenil ich aj spolubývajúci, ktorý je dizajnér a na veci sa pozerá z toho svojho uhla. Takže ani moje hodinky sa nevyhli jeho hodnoteniu a boli pochvalné. čo si ešte viac cením. :)

Odesláno

Zdravím už nějakou dobu jsem pravidelným čtenářem tohoto fóra, během které jsem se stačil pomalu ale jistě nakazit, zde řádíci chronomagitidou :nuke: . V jejím důsledku jsem cítil potřebu, pořídit si také nějaké nové hodinky, z kterých bych se mohl těšit a které by mi dobře sloužily. Rozhodoval jsem se (v rámci mých možností) mezi Zeno Magellano a Hamilton Jazzmaster. V konečném rozhodování to nakonec vyhrály tyto Hamiltony, které mě oslovily nejvíce , a s kterýma bych se zde chtěl tak trochu pochlubit, a podělit se o radost, kterou z nich mám. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
JAZZMASTER VIEWMATIC 37 ? - paradni, moc se mi libi, gratuluju... :)

kdes je koupil a, ehm, prosim, za kolik? :)

Díky, jsou to Jazzmaster Viewmatic 40 a pořídil jsem je na http://www.jtvwatches.com/catalog/search.j...&more=Brand , ke vší spokojenosti za (doufám, že se moc neprohřeším) cca 470$ včetně poštovného. Pravda, původně jsem uvažoval o těch s power reservou, na kterou jsem si u současně nošených hodinek zvykl, ale bohužel bych se dostal přes stanovený limit, tak jsem šel do těchhle a jsem nadmíru spokojen :) .

Návštěvník Ondra
Odesláno
Onďo - hezký fotky i hodinky, ale šupito presto zmenši ty fotky. Dyť ten tvůj chlup vypadá 1:1 jako můj drát vod myši...

pardón... fotky zmenšeny ;-)

Odesláno
Moje pátrání po SWISS MADE quartz chronografech na neformální a sportovní příležitosti vyvrcholilo nákupem těchto SWISS MILITARY z ebay.de. Průměr 44 mm, sklíčko 32 mm, tloušťka 13 mm. Prodejce z Essenu, vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku. Cena mírná.

Moc pekne. Musim rict, ze mas pekny vkus. At uz se to tyka tvych Tissot, tak i techto. Seastary jsou super :thumbsup_anim:

Odesláno
Zdravím už nějakou dobu jsem pravidelným čtenářem tohoto fóra, během které jsem se stačil pomalu ale jistě nakazit, zde řádíci chronomagitidou :nuke: . V jejím důsledku jsem cítil potřebu, pořídit si také nějaké nové hodinky, z kterých bych se mohl těšit a které by mi dobře sloužily. Rozhodoval jsem se (v rámci mých možností) mezi Zeno Magellano a Hamilton Jazzmaster. V konečném rozhodování to nakonec vyhrály tyto Hamiltony, které mě oslovily nejvíce , a s kterýma bych se zde chtěl tak trochu pochlubit, a podělit se o radost, kterou z nich mám. :)

Moc pěkné, také se připojuji ke gratulaci, je vidět, že si umíš vybrat.

Odesláno
Alba Riki Watanabe

... zakoupeny tady na fóru

No jestli to sou tamty z bazaru, tak mi cukala ruka úplně moc. A určitě si je někdy časem pořídím, tohle můžu. Takže hezký ;)

Jinak díky kubsonovi...

2882984368_b9b7da6caf.jpg

sice to není pro fanatiky, ale já je hrozně chtěl:)

Odesláno (upraveno)
To je jen první příznak, brzy příjdeš i o peníze ... :smile_anim:

Po pravdě jsem už o nějaké obrázky přišel.

IMG_0755-3.jpg

Jde asi o to jak se tomu říká ; utrácení nebo investice ?:)))

Upraveno uživatelem Jahn
Odesláno
Po pravdě jsem už o nějaké obrázky přišel.

Jde asi o to jak se tomu říká ; utrácení nebo investice ? :)))

To je vec pohladu. Ja stale len investujem, no priatelka ma dojem, ze utracam... :crying_anim02:

Odesláno

Jo přítelkyně je vždy ta druhá strana mince. Věřím že tak činí z ryze sobeckých důvodů ...

oni mají taková ta nehtová studia, zatímco mi uvažujeme dlouhodobě ... :whistle:

Odesláno

Skoro novy prirustek. Sice inspirace opravdu jen ciste nahodna, ale nastesti na nich neni napsano Lolex a uvnitr tika teta ETA (2834) :)

Odesláno

Dal som svoje nové prírastky do špecializovaných vlákien, ale snáď to nebude až tak na prekážku, keď ich dám aj do tohoto "širokého" vlákna... :blush02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...