Jeremy Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2006 Jojo - viděl jsem podobné prodávat někde na webu.. hezká věc.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2006 Musím se pochlubit svými novými positronovými hodinami... Nejsou to nějaké podobné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2006 2 VS: ano, je to něco podobného, taky jsem to vykuchal z příšerných hodin "Elektronika CCCP", co jsem koupil na aukru za pár korun. Jejich problém byl však ten, že soudruzi asi tehdy ještě neuměli pájet, takže polovina všech pájených spojů byly studeňáky. V důsledku toho hodiny zobrazovaly psí kusy a šly asi 5x rychleji než by měly. No hodina pájení to dokonale opravila, fungujou skvěle. Plánuju že si na to udělám nějakou chromovanou krabičku , myslím že budou vypadat hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2006 V důsledku toho hodiny zobrazovaly psí kusy a šly asi 5x rychleji než by měly. však sovětské hodiny byly vždycky nejrychlejší Jestli vymyslíš nějakou hezkou krabičku, tak se pochlub, třeba se taky pustím do přestavby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 Seiko 5....3x jinak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 ...neni barbarstvi si davat na sportovni hodinky Aviator Strap? :D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 ...neni barbarstvi si davat na sportovni hodinky Aviator Strap? :D:D:D:D:D Náhodou tam vypadá nejlíp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 Mam stejny pocit lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 ...neni barbarstvi si davat na sportovni hodinky Aviator Strap? :D:D:D:D:D Naozaj zaujimava kombinacia. Pekna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Odesláno 19. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2006 Jen poznámka k té diskuzi o češtině ve fóru atd... Podle mě není ani tak velký problém, pokud někdo píše bez diakritiky (nesnáším ale lidi, kteří zapnou capslock a píší přísvěvek jen velkými písmeny, což se někde pořád děje). Vcelku mi ani nevadí gramatika v konferencích - sám docela kašlu na interpunkci taky... Ale .... ALE, zaráží mě třeba dvakrát opakovaná megahrubka na kronium.cz: ... roubovací dýnko hodinek s minerálním sklýčkem kryjícím průhled na hodinový strojek. To je fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Když už budou opravovat web Kronium, tak jsem taky našel pár překlepů. Archimede Pilot + Archimede Pilot Brown ....velkou pilotní koruknou.... ....Jsou díky tomu komplatknější.... a ještě je tam někde hrubka typu hodninky svítili nebo něco v tom stylu, nemůžu to teď najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Moc hezky, elegantni. Ten zadni pruhled na strojek se mi u hodinek moc libi. Pridavam svuj prirustek IWC BP, dlouho jsem se odhodlaval k jeho koupi... az jsem to nakonec nevydrzel. A delaji mi velkou radost.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Lepší foto by nebylo ? Nechal bych si je taky líbit. Kolik stály ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 nevim cim to je, fotku v kompu mam ok. ale nejak se to blbe natahlo, zkusim to znovu. Kolik staly se ani neptej, pac byly mastny, ale koupil jsem je od hodinare v Mnichove z druhe ruky, takze ikdyz byly v perfektnim stavu tak byly opravdu vyrazne levnejsi nez nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Tak kolik ? 250 ? Jsou to tost drahé hodinky, tak mě zajímá za kolik se nechají sehnat i z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 tak snad ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkore Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 pri trose hledani a priznivemu kurzu k teuru se da ji i pod 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Možná by mi bylo líto takové hodinky nosit, aby nepřišly k újmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2006 Nosíš na pravé ruce nebo to bylo jen pro účely nafocení? A co ta flaška s vodou? Jo, jo, když si člověk koupí drahé hodinky, musí šetřit na jiných věcech! Docela by mě zajímala rezerva chodu. Hoď sem nějaký skutečný časový údaj, až to vyzkoušíš. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se