Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

2 VS: ano, je to něco podobného, taky jsem to vykuchal z příšerných hodin "Elektronika CCCP", co jsem koupil na aukru za pár korun. Jejich problém byl však ten, že soudruzi asi tehdy ještě neuměli pájet, takže polovina všech pájených spojů byly studeňáky. V důsledku toho hodiny zobrazovaly psí kusy a šly asi 5x rychleji než by měly. No hodina pájení to dokonale opravila, fungujou skvěle. Plánuju že si na to udělám nějakou chromovanou krabičku , myslím že budou vypadat hezky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Jen poznámka k té diskuzi o češtině ve fóru atd...

Podle mě není ani tak velký problém, pokud někdo píše bez diakritiky (nesnáším ale lidi, kteří zapnou capslock a píší přísvěvek jen velkými písmeny, což se někde pořád děje). Vcelku mi ani nevadí gramatika v konferencích - sám docela kašlu na interpunkci taky...

Ale .... ALE, zaráží mě třeba dvakrát opakovaná megahrubka na kronium.cz: ... roubovací dýnko hodinek s minerálním sklýčkem kryjícím průhled na hodinový strojek.

To je fuj :)

Odkaz ke komentáři

Když už budou opravovat web Kronium, tak jsem taky našel pár překlepů.

Archimede Pilot + Archimede Pilot Brown

....velkou pilotní koruknou....

....Jsou díky tomu komplatknější....

a ještě je tam někde hrubka typu hodninky svítili nebo něco v tom stylu, nemůžu to teď najít. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Nosíš na pravé ruce nebo to bylo jen pro účely nafocení? A co ta flaška s vodou? Jo, jo, když si člověk koupí drahé hodinky, musí šetřit na jiných věcech! :P

Docela by mě zajímala rezerva chodu. Hoď sem nějaký skutečný časový údaj, až to vyzkoušíš. Díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...