Gilius Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 Ty Primky vypadají parádně...taky je mám doma...a koukám,že renovace je posune o několik tříd výše.Jinak mne ale Primky moc neberou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drives Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 Vypadaj opravdu ještě lépe na živo, pozdro bylo zachovalé, děda je moc nenosil řekl bych že akorát v neděli do kostela ... díky Ty Primky vypadají parádně...taky je mám doma...a koukám,že renovace je posune o několik tříd výše.Jinak mne ale Primky moc neberou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 taky se přihodím pár maličkostí jedny na denní nošení - Invicta Pro Diver a jedny na běhání - Casio G shock DW 300 TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 Koupil jsem Prim za 200Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 Oboje PRIMky jsou moc hezké. A ten budík je supr, NIGHTNGALE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
66o33i Odesláno 28. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2007 hura...uz jsou tri dny na ruce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Honzo, ty Primky jsou super! Jsou absolutně nejdokonalejší, protože jsem stejné dostal ve IV. třídě ZŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Honzo, ty Primky jsou super! Jsou absolutně nejdokonalejší, protože jsem stejné dostal ve IV. třídě ZŠ To bylo když jsi vycházel ze školy nebo máš pět tříd jako já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Jo, musím podotknout, že jsou opravdu pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Enicary po vymene skla a vycisteni a Omegy (posledni novinky): Z Enicaru i kdyz stali mnohem ale mnohem mene mam vetsi radost nez z Omega. Eterny ceka jeste servis nez budou debutovat :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 co enicar sherpa od popshopa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 kamarade - trha mi to srdce ale nemuzu - musim tomu dat nejaky rad :-)))) jinak bych za chvili delal jen na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Mé nové Record z 60. let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Mé nové Record z 60. let... Tie su super, trochu zvlastne vyzera ten modry cifernik, ale vyzeraju velmi zaujimavo. Skus dat este nejake fotky, prip. viac informacii, ta znacka mi nic nehovori. ...kazdopadne gratulujem, kde a za kolko si ich zohnal??? ak to nie je obchodne tajomstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Mé nové Record z 60. let... Tie su super, trochu zvlastne vyzera ten modry cifernik, ale vyzeraju velmi zaujimavo. Skus dat este nejake fotky, prip. viac informacii, ta znacka mi nic nehovori. ...kazdopadne gratulujem, kde a za kolko si ich zohnal??? ak to nie je obchodne tajomstvo... Ta modrá korunka mě zaráží ještě o něco víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 mas pravdu, vyzera ako natreta dodatocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 barva trochu tmavší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Keby ta korunka bola normalne bez nateru, nemali by chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjj Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2007 Koupil jsem je na ebay jako NOS, za cca 130 USD. Podle výrobního čísla jsou z roku 1965. Značka Record, podle toho , co jsem dohledal, patří k starým švýcarským značkám, v 60. letech byli koupeni Longines group, dokonce na těchto byl originál přívěsek "Record un produit du groupe Longines". Kalibry Record byly prý velmi kvalitní, Longines je údajně dávali do některých svých hodinek. V těchto je automat, po více než 40 letech "ležení" jdou zcela přesně, zatím dělají do 5 vteřin za den ! Pouzdro je ocel s povrchem PVD, korunka je jakýsi pevný plast. Láska na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se