Leclerc Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Tak ty se mi taky líbí. Jednoduchý, decentní, čitelný a modrej ciferník k tomu. Pěknej bratříček k Fortiskám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 muj novy objev prvni jsou hnedy druhy cerny TAK TO JE FAKT BOŽÍ!!!! Vůbec jsem nemyslel že PRIM dělal takový digitálky. Hrozně se mi líbí gratuluji! Už se to tady probíralo, Jediné co PRIM na těchto digi vyráběl je ta nálepka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 muj novy objev prvni jsou hnedy druhy cerny Kam na to chodíte? Já byl tady zatím ve dvou bazarech a bída, kde nic, tu nic... A zrovna tyhle by se mi mooc libily, ta čeština vypadá úžasně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Mám první skeletony s Unitasem.. .. než našetřím na Chronoswiss Opus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Pěkný, pěkný. Akorát ty rytiny se mi zdají dost ozdobné. Asi o nějakých taky pouvažuju. Dobrý bude se asi poradit se Skeletonem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2007 Uvažuju o těchto skeletonech : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Když chci vidět hodinky se skeletonem, tak Skeletonovi zavolám a jdem spolu v Dejvicích na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moc pekny Jeremy i vore. Jedny lepsi nez druhy Co je to za znacky panove? (...a cena?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drives Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Tak už mi konečně říkají pane..ve čtvrtek jsem dostal balíček a v něm má Seika..díky Afrikab, který mi je objednal..takže Afrikab, ještě jednou velký dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moc pekny Jeremy i vore. Jedny lepsi nez druhy Co je to za znacky panove? (...a cena?) http://search.ebay.com/search/search.dll?c...itas&category0= a toto jsou ty druhý http://cgi.ebay.com/Skeleton-rock-punk-tre...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moje TAGheuer aquaracer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moje TAGheuer aquaracer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moje TAGheuer aquaracer Ty máš dvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moje TAGheuer aquaracer Ty máš dvoje? Tady na webu to tak sice vypadá, protože jsem asi klikal víckrát než jsem měl, ale tagy mám jenom jedny. Omlouvám se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Mám první skeletony s Unitasem.. .. než našetřím na Chronoswiss Opus.. Hezký, taky uvažuju o něčem podobném s 6497/8. Viděl jsem jednu přestavbu a vypadaly nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Tak už mi konečně říkají pane..ve čtvrtek jsem dostal balíček a v něm má Seika..díky Afrikab, který mi je objednal..takže Afrikab, ještě jednou velký dík. Opravdu pekny kousek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Moc pekny Jeremy i vore. Jedny lepsi nez druhy Co je to za znacky panove? (...a cena?) Ty moje nejsou žádná značka. (Resp. měly hodně nekvalitní pásek z vyraženým IWC, kterej šel hned do koše - naštěstí to nebylo nikde jinde). A stály 200 dolarů - za hubičku, z eBaye. Jdou naprosto skvěle - mají 6498-1 (tj. kmitočet 18000) a prakticky nulové odchylky mezi kmity (Mám vibrograf). Seřídil jsem je a zatím držej, třetí den :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2007 Tak jsem dneska na Valentyna dostal od pritelkyne kozene pouzdro na ulozeni sesti hodinek a tohle. Poljot, zlate (ne zlacene :-))) pouzdro, zlata prezka k remeni, modrene rucky. Po vycisteni, zmene remenu atd. to bude bomba :-))) Panove kdo z Vas ma takovou partnerku :-))))) http://xs512.xs.to/xs512/07060/IMG_0674.JPG Asi nikdo, mě pořád nutí jen ke koupi nových a nových hodinek , na Chronomagu je pořád a vůbec neuklízí a nevaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
час
 Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Pěkný Poljoty! Můj suvenýr z Českého Krumlova! Ještě jsem si koupil kožený pásek k téměř identickým Primkám, jako ty Poljotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se