jfk Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 vysledek vcerejsiho setkani v Ostrave - Prim bauhaus styl...... http://xs412.xs.to/xs412/07075/IMG_0677.JPG Ty Primky jsou moc hezký, ale seděla by mi k nim lépe jiná barva řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-)) edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-)) edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor. 2 grga_pitic : Nemělo to být náhodou určeno pro J.F. já mám nick jfk ). Třeba se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-)) edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor. 2 grga_pitic : Nemělo to být náhodou určeno pro J.F. já mám nick jfk ). Třeba se pletu. omluva VELIKA spojil jsem dva nicky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-)) edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor. 2 grga_pitic : Nemělo to být náhodou určeno pro J.F. já mám nick jfk ). Třeba se pletu. omluva VELIKA spojil jsem dva nicky :-) Nic se nestalo nějak mi to hlava nebrala a tušil jsem, že došlo k omylu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 vysledek vcerejsiho setkani v Ostrave - Prim bauhaus styl...... http://xs412.xs.to/xs412/07075/IMG_0677.JPG moc povedené! moc moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 od ctvrtka jsem stastnym majitelem techto Festin, dnes jsem je mel poprve na ruce a titan ma opravdu neco do sebe 8-) ty cerne "bau-haus" primky jsou paradni, decentni styl, libive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 od ctvrtka jsem stastnym majitelem techto Festin, dnes jsem je mel poprve na ruce a titan ma opravdu neco do sebe 8-) http://www.asset-bohemia.eu/festina_1.jpg http://www.asset-bohemia.eu/festina_2.jpg ty cerne "bau-haus" primky jsou paradni, decentni styl, libive Pekny kousek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 od ctvrtka jsem stastnym majitelem techto Festin, dnes jsem je mel poprve na ruce a titan ma opravdu neco do sebe 8-) http://www.asset-bohemia.eu/festina_1.jpg http://www.asset-bohemia.eu/festina_2.jpg ty cerne "bau-haus" primky jsou paradni, decentni styl, libive Hmmm, jaky je v nich strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 afrikab: je tam quartz :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 afrikab: je tam quartz :-/ ale vzhledove vypadaji hezky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 souhlas, hezčí festiny jsem tu zatím neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 velmi decentni design festina - to se hned tak nevidí u tehle znacky - gratulace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Festiny jsou v pohodě. Myslím, že v dané cenové kategorii je to dobrá koupě. Klidně i ty quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Kolik asi stoji ty Festiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 konecne dosly, sou krasny, prumer 47mm, ted jen vybrat reminek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 konecne dosly, sou krasny, prumer 47mm, ted jen vybrat reminek... Idealni velikost! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 diky diky. jinak roztec nozek je 21mm. a asi by snesly i nejakou renovaci. nevite na koho se obratit? pokud mozno brno a okoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 konecne dosly, sou krasny, prumer 47mm, ted jen vybrat reminek... nadhera, opravdu krasne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se