Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-))

edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jfk: myslim ze ti budou delat radost hooodne dlouho. ja musim rict ze bez zavisti, ale obdivne obcas koukam na kamaradovu ruku. Tohle byl vazne dobry vyber :-))

edit: co se tyce barvy reminku, s touhle jsem dostal a napr. k cerne mikine nebo kosili to nevypada veru zle, ale definitivni remen jeste zvazim. Diky za nazor.

2 grga_pitic : Nemělo to být náhodou určeno pro J.F. já mám nick jfk :o). Třeba se pletu.

Odkaz ke komentáři

2 grga_pitic : Nemělo to být náhodou určeno pro J.F. já mám nick jfk :o). Třeba se pletu.

omluva VELIKA spojil jsem dva nicky :-)

Odkaz ke komentáři

omluva VELIKA spojil jsem dva nicky :-)

Nic se nestalo nějak mi to hlava nebrala a tušil jsem, že došlo k omylu :o).

Odkaz ke komentáři

od ctvrtka jsem stastnym majitelem techto Festin, dnes jsem je mel poprve na ruce a titan ma opravdu neco do sebe 8-)

http://www.asset-bohemia.eu/festina_1.jpg

http://www.asset-bohemia.eu/festina_2.jpg

ty cerne "bau-haus" primky jsou paradni, decentni styl, libive

Hmmm, jaky je v nich strojek?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...