VS Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 V pátek objednány u Higuchiho, včera (úterý) došly, paráda, spokojenost. Více viz též http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3265 ahttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=54306 Ta zelená je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 dnes....Omega cca 1920...ako nove.... kolik je prumer :-) predelavka z cibuli tak to asi bude poradna darda, ze ano ? Pokud by byly na prodej, ozvi se mi prosim do mailu. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 V pátek objednány u Higuchiho, včera (úterý) došly, paráda, spokojenost. Více viz též http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3265 ahttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=54306 Moc pěkné , velmi vydařená kombinace zelené a zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 V pátek objednány u Higuchiho, včera (úterý) došly, paráda, spokojenost. Více viz též http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3265 ahttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=54306 Moc pěkné , velmi vydařená kombinace zelené a zlaté. konečně první vlašťovka mého snažení o propagaci Seiko Alpinist už se těším na šek od Higuchiho:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pachollini Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2007 Bohužel jsem neměl Tvůj affiliate kód, ale za provizi z provize potvrdím, že za to všecko můžeš Ty ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Tak jsem si donesl od hodináře poljoty (Díky X-Bob, hodinář je klasa ...) v novém kabátě (jen ta korunka, jen ta korunka, holt už není ...) a trochu natunil primky ... aby nerezavěly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Tak jsem si donesl od hodináře poljoty (Díky X-Bob, hodinář je klasa ...) v novém kabátě (jen ta korunka, jen ta korunka, holt už není ...) a trochu natunil primky ... aby nerezavěly ... jo tak tyhle jsem videl, v realu jsou jeste hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Přesnost těch primek je +15 sec za 24 hod. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Oboje hodinky vypadají NÁDHERNĚ a obdivuhodně. Tak gratuluju!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Jinak hlásím nový přírustek na cestě: Vintage Seiko 5740 Lord Marvel 36000, krásný kousek s průměrem 36mm, high-end hi-beat kalibr s manuálním nátahem (36000kmitů). Konečně pár vlastních fotek (+ nový koupený řemínek Hirsch Modena). Zítra jdou k Mechanovi na renovaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojan Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Moc pěkný pásek Safi a rovněž i hodinky! Vzhledem k tomu,že Safi projevuje zvýšený zájem o zn.Seiko,neměli bychom ho přejmenovat na "SEIKO MAN" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2007 Hledal jsem nějaký starý soudek, až jsem objevil tuto želví dvojitou ochranu tl. pěkných 14 a pořádná porce38x43 mm nerezu. Nemohl jsem odolat. Jsou vo pár roků mladší než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Pěkný kus hodinek, ty starší mají prostě něco do sebe ... (hodinky!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Pěkný kus hodinek, ty starší mají prostě něco do sebe ... (hodinky!!!) nejenom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Moje Tri Sestry / Malinka & Leskla & Obrovska Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Dej si je na nohu . Pěkný, ale čekal jsem od tebe spíše nějaký skeletony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Moc pěkný, moc. Kdyby ji někdo prodal, beru tu druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Skeletone, výborná trojka!!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Moje Tri Sestry / Malinka & Leskla & Obrovska Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! Hele Railmastery. Jak je máš dlouho, že ses ani nepochlubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2007 Moc pěkný pásek Safi a rovněž i hodinky! Vzhledem k tomu,že Safi projevuje zvýšený zájem o zn.Seiko,neměli bychom ho přejmenovat na "SEIKO MAN" ? :-D Safi se mi líbí více :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se