Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  beny napsal:
  Pachollini napsal:
V pátek objednány u Higuchiho, včera (úterý) došly, paráda, spokojenost.

Více viz též http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3265 ahttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pid=54306

Moc pěkné , velmi vydařená kombinace zelené a zlaté.

konečně první vlašťovka mého snažení o propagaci Seiko Alpinist :) už se těším na šek od Higuchiho:-P

Odesláno

Tak jsem si donesl od hodináře poljoty (Díky X-Bob, hodinář je klasa ...) v novém kabátě (jen ta korunka, jen ta korunka, holt už není ...) a trochu natunil primky ... :) aby nerezavěly ...

Odesláno
  xmenm05 napsal:
Tak jsem si donesl od hodináře poljoty (Díky X-Bob, hodinář je klasa ...) v novém kabátě (jen ta korunka, jen ta korunka, holt už není ...) a trochu natunil primky ... :) aby nerezavěly ...

jo tak tyhle jsem videl, v realu jsou jeste hezci :)

Odesláno
  ¨safi napsal:
Jinak hlásím nový přírustek na cestě:

Vintage Seiko 5740 Lord Marvel 36000, krásný kousek s průměrem 36mm, high-end hi-beat kalibr s manuálním nátahem (36000kmitů).

Konečně pár vlastních fotek (+ nový koupený řemínek Hirsch Modena). Zítra jdou k Mechanovi na renovaci :-)

Odesláno

Moc pěkný pásek Safi a rovněž i hodinky! :)

Vzhledem k tomu,že Safi projevuje zvýšený zájem o zn.Seiko,neměli bychom ho přejmenovat na "SEIKO MAN" ? :)

Odesláno

Hledal jsem nějaký starý soudek, až jsem objevil tuto želví dvojitou ochranu tl. pěkných 14 a pořádná porce38x43 mm nerezu. Nemohl jsem odolat. Jsou vo pár roků mladší než já :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Skeleton napsal:
Moje Tri Sestry /  Malinka & Leskla & Obrovska :) Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! :D

Hele Railmastery.:) Jak je máš dlouho, že ses ani nepochlubil.

Odesláno
  kojan napsal:
Moc pěkný pásek Safi a rovněž i hodinky! :)

Vzhledem k tomu,že Safi projevuje zvýšený zájem o zn.Seiko,neměli bychom ho přejmenovat na "SEIKO MAN" ? :)

:-D Safi se mi líbí více :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...