popshop2007 Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2007 dnes....Omega cca 1920...ako nove.... kolik je prumer :-) predelavka z cibuli tak to asi bude poradna darda, ze ano ? Pokud by byly na prodej, ozvi se mi prosim do mailu. Dekuji. 36mm, nie je to ziadna prerabka, jedny z prvych naramkovych, puzdro zo striebra, znacene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2007 Moje Tri Sestry / Malinka & Leskla & Obrovska Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! Hele Railmastery. Jak je máš dlouho, že ses ani nepochlubil. ... asi tak tri dny ... tak to jsem zase tak dlouho nezatloukal A hele další RM XXL. Vítám do party. Spokojenost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 vcera mi zadarilo sehnat do sbirky krasne zenith....dlooouho jsem je hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 vcera mi zadarilo sehnat do sbirky krasne zenith....dlooouho jsem je hledal Tak ty jsou parádní!!! Jaká byla cena, není-li to tajné? Zjišťuji, že ty a Popshop máte dobrý čich na super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 Budíky nesbírám, ale tenhle mě zaujal. Swiza - swiss made. Asi byl někde / v něčem zabudovaný. Jde a velmi přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 vysly na 14000 ale neplatil jsem to...tak nejak nesly koupit za penize tak probehla vymena za lecoultre a jedny obyc stopky s valjoux 22... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 A hele další RM XXL. Vítám do party. Spokojenost ? Je to parada! Rezerva chodu, tikot, ... :cool: Akorat ta antirexlexni vrstva na tak obrovskem sklicku bude nachylna na oder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ???? A na co čekáš, na internetu je ho plno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 tak to mi napis kde???? na ebay jsem je nevidel ani jednou, na chrono24 taky ne, a do Cech se nedovezly ani jediny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 tak to mi napis kde???? na ebay jsem je nevidel ani jednou, na chrono24 taky ne, a do Cech se nedovezly ani jediny! Tak sem dej fotku, ať to nejsou nějaký jiný. http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid...1/action_select ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 ja bych rad ale nak se mi to nedari, ale uz sem sem fotky daval, tak nevim v cem je problem...pokusim se...momnet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 jsou to konkretně tyhle, ty černý se snad ještě pořád dělají, ale ty se mi moc nelíbí...jsem na ty" modrý" :-) a ty právě skončily a nejdou nikde sehnat http://www.tissot.ch/?mod_collection/colid...1/action_select Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 http://www.jomashop.com/tissot-t19-1-485-4...ot-t19.1.485.41 http://www.watchsavings.com/store/Item_575...ot-T19.1.485.91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkozlik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 díky díval jsem se, ale mám zkušenost že oni je takhle mají...ale potom tam člověk napíše a oni neodepíšou že je obkednají...a tam to skončí. protože se už nedělají a u tissotu ve švýcarsku mi psali že je ještě nestáhly z webu...a navíc by údajně neměly jít oficiálně koupit na inetu?! jenom v kamených obchodech nebo je dovezou a to z new yorku půjde dost těžko, ale i tak díky...já už je mám objednaný ze švýcarska z tissotu přímo, tak teď čekám....a polsední vyrobenej kus, je poslední vyrobenej kus-alespoň to má příběh:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 2 Tictackate: Ty Zenithy jsou nádherná přijmi gratulace . Opět přidávám mé nové přírůstky. Jsou to Primky zakoupené od Cybera. Jenom jsem je doplnil o řemínky a začal je milovat . Nejvíce se mi líbí ty první a kdyby měly větší průměr nosil bych je pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 Moj novy prirastok z blsaku, Alpine-Gruen strojek Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zpejcel Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 po nekolika mesicich hledani jsem konecne nasel ... - dnes jsem si z Polska privezl "ulovek" pro manzelku / snad uz mi nebude nadavat ze tady neustale "sedim" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 po nekolika mesicich hledani jsem konecne nasel ... - dnes jsem si z Polska privezl "ulovek" pro manzelku / snad uz mi nebude nadavat ze tady neustale "sedim" Zpejcel: Mohl bych vědět kolik tě stály a kde se dají koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 Moj novy prirastok z blsaku, Alpine-Gruen strojek Rolex oko zaplakalo, že nemáme taky takový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se