Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Moje Tri Sestry /  Malinka & Leskla & Obrovska :) Nemate nekdo nejakou vetsi silnejsi ruku na prodej? Potrebuji k transplantaci! :D

Hele Railmastery.:) Jak je máš dlouho, že ses ani nepochlubil.

... asi tak tri dny ... tak to jsem zase tak dlouho nezatloukal :)

A hele další RM XXL. Vítám do party. Spokojenost ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ????

Odkaz ke komentáři

taky čekám( už 2 měsíce a ještě asi měsic nebo 2 budu muset) na tissotky TISSOT DIVER SEASTAR 660 Chronograph, který se sice už nevyrábí, ale mám slíbený, že v rámci jakési objednávky mi ještě jedny taky udělají, tak snad to dobře dopadne...už se nemůžu dočkat, dokonce se mi o tom i zdá (je tu nějaký znalec hodinek/psychiatr) který by mi potvrdil jestli je to normální:-) ????

A na co čekáš, na internetu je ho plno?

Odkaz ke komentáři

díky díval jsem se, ale mám zkušenost že oni je takhle mají...ale potom tam člověk napíše a oni neodepíšou že je obkednají...a tam to skončí. protože se už nedělají a u tissotu ve švýcarsku mi psali že je ještě nestáhly z webu...a navíc by údajně neměly jít oficiálně koupit na inetu?! jenom v kamených obchodech nebo je dovezou a to z new yorku půjde dost těžko, ale i tak díky...já už je mám objednaný ze švýcarska z tissotu přímo, tak teď čekám....a polsední vyrobenej kus, je poslední vyrobenej kus-alespoň to má příběh:-)

Odkaz ke komentáři

2 Tictackate: Ty Zenithy jsou nádherná přijmi gratulace :).

Opět přidávám mé nové přírůstky. Jsou to Primky zakoupené od Cybera. Jenom jsem je doplnil o řemínky a začal je milovat :). Nejvíce se mi líbí ty první a kdyby měly větší průměr nosil bych je pořád.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...