Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Ty bohužel nejsou moje.Synovec pokukoval po U-boat, (jiné vlákno) ale když jsem mu poslat přečíst názory přítomných tak to rozdýchal,ale ne natolik aby něco nekoupil.Tak to odnesly tyto Omegy a požádal mě abych je tady dal k posouzení.

Jsou super, co dodat. Synovec ma vkus i prachy, tak doufam ze nezustane jen pri techto. wink.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, koukal jsem na tu fotku docela dlouho, než jsem pochytil, jak že to vlastně běhá ...

Já jsem taky koukal dlouho a stejně jsem to nepochytil sad.gif

sleduj, kde jsou pružinky, vlevo na7-8 hodině je kovadlinka, tam se to kladívko odráží a natahuje perko ... alespoň doufám ... smile.gif

Odkaz ke komentáři

Vždyť je to tak jednoduché. od středu hodinek vede páka ve tvaru S a je spojena se závažím. To se pohybuje  od pružiny k pružině při pohybu ruky. Pružina pouze tlumí doraz, neslouží k odrazu.

Jasně ... napsal jsem to špatně, pružinkytam jsou, aby si "datel nerozmlátil hlavu" ne jako zdroj pohonu ... smile.gif

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se přihlásil a po přečtení téměř celého fora jsem zjisttil, že mě to začíná pohlcovat. Doma jsem našel staré primky (musim nechat zrenovovat) a nějaké německé hodinky po dědovi. A začínám šetřit na fortisy(huh už aych měl ty prayh na ně aaaaa)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...