typograf Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Je to model Big Crown - Pointer Date. Chronometrická přesnost za skvělé peníze. A moc příjemně se nosí. Také po nich pošilhávám. Nebojíš se, že poškrábeš sklíčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 No, bojím, bojím. Ale mám je především jako společenské, takže nejsou vystaveny až tak velkým rizikům. A v servisu jsou prý schopni menší škrábance vyleštit. Přinejhorším se vymění celé sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Díky! To zahřeje. Vím, že tu kapesní hodinky moc nefrčí. ale samozrejme ze frci... jaj mam "nosici" dvoje, coz dela 1:1 s naramkovyma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Ty bohužel nejsou moje.Synovec pokukoval po U-boat, (jiné vlákno) ale když jsem mu poslat přečíst názory přítomných tak to rozdýchal,ale ne natolik aby něco nekoupil.Tak to odnesly tyto Omegy a požádal mě abych je tady dal k posouzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Ty bohužel nejsou moje.Synovec pokukoval po U-boat, (jiné vlákno) ale když jsem mu poslat přečíst názory přítomných tak to rozdýchal,ale ne natolik aby něco nekoupil.Tak to odnesly tyto Omegy a požádal mě abych je tady dal k posouzení. Jsou super, co dodat. Synovec ma vkus i prachy, tak doufam ze nezustane jen pri techto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tictackate Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 velika radustka a dalsi prirustek do sbirky hodinek movado.....den+datum kladivkovy automat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 No, koukal jsem na tu fotku docela dlouho, než jsem pochytil, jak že to vlastně běhá ... gratuluju k supr kousku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 No, koukal jsem na tu fotku docela dlouho, než jsem pochytil, jak že to vlastně běhá ... Já jsem taky koukal dlouho a stejně jsem to nepochytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 No, koukal jsem na tu fotku docela dlouho, než jsem pochytil, jak že to vlastně běhá ... Já jsem taky koukal dlouho a stejně jsem to nepochytil sleduj, kde jsou pružinky, vlevo na7-8 hodině je kovadlinka, tam se to kladívko odráží a natahuje perko ... alespoň doufám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Vždyť je to tak jednoduché. od středu hodinek vede páka ve tvaru S a je spojena se závažím. To se pohybuje od pružiny k pružině při pohybu ruky. Pružina pouze tlumí doraz, neslouží k odrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Vždyť je to tak jednoduché. od středu hodinek vede páka ve tvaru S a je spojena se závažím. To se pohybuje od pružiny k pružině při pohybu ruky. Pružina pouze tlumí doraz, neslouží k odrazu. Jasně ... napsal jsem to špatně, pružinkytam jsou, aby si "datel nerozmlátil hlavu" ne jako zdroj pohonu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Tickadate: krása, gratuluju (ozvi se mi, mám pro tebe krabičku) Tady je "bumper movement" hezky a názorně popsaný http://www.timezone.com/library/workbench/...691101798312504 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@d Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Včera zazvonil pošťák :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 jsou fakt velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Včera zazvonil pošťák :-)) Kronium už zase funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m@d Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Asi nefunguje, hodinky jsem tam(kronium) objednal 16.2.2007 ale pořád se nic nedělo, tak jsem je objednal přímo na archimede-uhren.de, objednáno v úterý, ve čtvrtek byly doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Tak jsem se přihlásil a po přečtení téměř celého fora jsem zjisttil, že mě to začíná pohlcovat. Doma jsem našel staré primky (musim nechat zrenovovat) a nějaké německé hodinky po dědovi. A začínám šetřit na fortisy(huh už aych měl ty prayh na ně aaaaa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Jo a pak sem našel ještě nejaké staré Glashutte po dědovi s krokodýlem. JSem teprve v hodinkových plenkách můžete někdo prosím alespon trochu poreferovat o teto značce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 http://www.chronomag.cz/index.php?s=glas&submit= držím palce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2007 Moc děkuju, už tu trávím příliš moc hodin. Proč je to tak navykove??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se