Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 (upraveno) Jakubisko napsal: Rolex fan... Nikdy jsem Rolexy na ruce neviděl, jsem hodně překvapený, jak jsou malé. Edit - nebo má model tak silnou ruku ? Upraveno 4. září 2009 uživatelem Snow
Jakubisko Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Explorer II maji 40mm. Takze velka ruka, odhaduji 19-21cm.
Jakubisko Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Kdyz se bavime o tech cufflinks, tady jsou jedny zlate MontBlanc s diamantem
kleofash Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Já mám všechny košile s dvojtými manžetami a tak nosím knoflíčky denně. Nějak jsem se nepropracoval k jejich sběratelství, ale občas mě cuká, že něco musím mít :-) 1: Chirurgická ocel 2: Zlaté (pozlacené?) po dědečkovi 3: Stříbrné nezdobené (na fotce vypadají hnusně, ale po vycídění jsou nádherné) - prakticky jen do smokingu (a to není denně) 4: Modro-modré od Blažka Kvalita fotky by NOKIA (omlouvám se)
frista Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 kleofash napsal: Já mám všechny košile s dvojtými manžetami a tak nosím knoflíčky denně. Nějak jsem se nepropracoval k jejich sběratelství, ale občas mě cuká, že něco musím mít :-) Naopak ty 3) mně zaujali okamžitě !!! Já žlutou barvu téměř vůbec nenosím, takže si ji ani neumím moc představit, ale jinak myslím vyvážená sbírka :-)
kleofash Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 frista napsal: Naopak ty 3) mně zaujali okamžitě !!! Já žlutou barvu téměř vůbec nenosím, takže si ji ani neumím moc představit, ale jinak myslím vyvážená sbírka :-) Žlutá barva je jen nekvalitní fotkou. Teď jsou zašlé = do žlutohněda. Když vytahuju smoking, tak vytahuju i trochu sody a harřík a vyleštím do stříbrného lesku. Neví někdo, proč zrovna tyto knoflíčky rychle zajdou (za týden jsou hnusný) a jiné moje stříbrné věci vydrží pěkné i pár měsíců?
frista Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 kleofash napsal: Žlutá barva je jen nekvalitní fotkou. Teď jsou zašlé = do žlutohněda. Když vytahuju smoking, tak vytahuju i trochu sody a harřík a vyleštím do stříbrného lesku. Neví někdo, proč zrovna tyto knoflíčky rychle zajdou (za týden jsou hnusný) a jiné moje stříbrné věci vydrží pěkné i pár měsíců? Těma žlutejma jsem myslel 2ky :-) Jinak s tou "zašlostí" Foma kdysi dělávala takový speciální vatičky, kterýma se super leštily šperky, Nevím, jestli něco takového neexistuji i teď, ale vím, že to pomáhalo úžasně !!!
kleofash Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 frista napsal: Těma žlutejma jsem myslel 2ky :-) Jinak s tou "zašlostí" Foma kdysi dělávala takový speciální vatičky, kterýma se super leštily šperky, Nevím, jestli něco takového neexistuji i teď, ale vím, že to pomáhalo úžasně !!! Jojo. Ty 2. po dědečkovi mám moc rád :-) K tomu zlat8 spona do kravaty (a nosím zlatý rodinný prsten), tak to vypadá harmonicky. Bohužel k tomu nemám hoďky.... ad Foma... Já to řeším trochou sody na kapesníku.. To je spolehlivé.
kleofash Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 mengelis napsal: tož ty moje Ty knofliky, co vypadaji jako knofliky = super!
Ruda Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 frista napsal: Těma žlutejma jsem myslel 2ky :-) Jinak s tou "zašlostí" Foma kdysi dělávala takový speciální vatičky, kterýma se super leštily šperky, Nevím, jestli něco takového neexistuji i teď, ale vím, že to pomáhalo úžasně !!! Pořád se vyrábí "Auron", dělá to Severochema a stojí pár korun.
Milan156 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 tyto manžetové knoflíčky by zde měli být numero uno
hommer1 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Ty chci kde je maji a za kolik?
honza71 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Ahoj, tuhle jsem viděl u aut. prodejce kniflíčky Omega. Moc pěkný, tuším za 100 ojro.
Milan156 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Ještě jsem našel jedny, části ze skutečných hodinek... cena 140 dolarů Odkaz na eshop http://gifts.redenvelope.com/cufflinks/wat...flinks-21098311 PS: link - eshop a cenu - na ty předchozí nyní už nemůžu najít, ale až to někde vypluje tak to sem přihodím (edit odkazu) Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Milan156
Jiřina Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 mengelis napsal: no já sem to nemyslel jako laciné - nebrat, ale jako laciné - sem s nimi, ostatně nic než ocel a vintage stříbro si stejně za své příjmy pořídit nemůžu. ale musím říct, že úplně nejraději mám textilní, protože jsou prostě chick a v Česku je takřka nikdo nenosí (a to už i ty knoflíky kovové jsou naprosté vzácnost) Tak já po pravdě taky nosím knoflíčky, byť teď mám pouze 2 košile s manžetami ( asi bych měl jít nakupovat ). Většina ocel. Ale chtěl jsem se optat na ty textilní, jak se s nima pracuje, jak jdou provléct a tak, páč jak říkáš, v česku se moc nenosí., což je myslím velká škoda.
mengelis Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Jiřina napsal: Tak já po pravdě taky nosím knoflíčky, byť teď mám pouze 2 košile s manžetami ( asi bych měl jít nakupovat ). Většina ocel. Ale chtěl jsem se optat na ty textilní, jak se s nima pracuje, jak jdou provléct a tak, páč jak říkáš, v česku se moc nenosí., což je myslím velká škoda. je to o ždibec obtížnější je aplikovat :-) já je dycky nasadím před oblečením košile, protože se to zkrátka musí obouruč... ale není to nic půlhodinového
Jiřina Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 mengelis napsal: je to o ždibec obtížnější je aplikovat :-) já je dycky nasadím před oblečením košile, protože se to zkrátka musí obouruč... ale není to nic půlhodinového Ale výsledek asi bude stát za to. Nějaké foto by nebylo?
Red Dwarf Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 (upraveno) Zkusme malé oživení tohoto vlákna. Dnes jsem si na poště vyzvedl balíček a v něm... Na fotkách to není vidět, ale barevně jsou hodně výrazné. Pokus o zachycení foťákem z mobilu A našly se i strojky edit: pravopis a fotky Upraveno 12. května 2011 uživatelem Red Dwarf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se