Jarett Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Video, kde jsou dobře vidět detaily ciferníku i lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Dobre je to.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Nemá to datum, asi se nevešlo… mi to na tomto druhu hodinek vadí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 14 minutami, LovecK napsal: Nemá to datum, asi se nevešlo… mi to na tomto druhu hodinek vadí dost. Vzorem byly Daytony, prostě hodinky pro ty, kterým je jedno kolikátýho je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 59 minutami, Jarett napsal: Video, kde jsou dobře vidět detaily ciferníku i lunety Je to žrádlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Je pravda, že ten sunburst na číselníku mě úplně netěšil, ale na videu to nevypadá, že by to bylo nějak moc výrazný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Pusobi to trochu satenove... az skoro oblekove.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 9 hodinami, ponorka9 napsal: Za mě jsou hodně povedený a jdu přemýšlet, čeho se zbavím, než je objednám Myslím, že je nás tu víc Ostatně Vánoce na krku, tak je třeba si udělat radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Ve srovnání se Suby jsou to pořád ještě hodinky, který vypadají jako tool watch ... ale začínaji rolexovatět, to je zřejmý. Jak někde někdo napsal, je to urban diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 53 minutami, dabelM napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 To brouseni vlozky lunety je bozi. Jsou dobre, kazdy den se mi to libi cim dal tim vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Pelagos 39 vs BB58 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Taky tu neco odlozim https://www.instagram.com/p/Ch7oHkbDdmv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 (upraveno) wtf datum? ale s datumem by byly fajn... Upraveno 2. září 2022 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Je to jen vize, jak by mohly vypadat, kdyby se toho ujal fanousek. Minutove indexy na lunete ala FXD se mi taky libi, datum k tomu super. Myslim, ze tam pak psal, ze z cerneho cifru udelal sedy, to bych nutne nepotreboval. Ale vypada to hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Na Pelagosoch sa mi vždy páčilo zarezanie indexov do rantla. Na 39 to zmizlo, zrazu je ciferník taký nijaký. Ale podľa radostného povyku vidím, že to nikomu nechýba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 To byla prvni vec co jsem zminoval na zacatku, ale nikdo se toho nechytl delalo to cifr zajimavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 (upraveno) před 5 hodinami, AndyAaron napsal: To byla prvni vec co jsem zminoval na zacatku, ale nikdo se toho nechytl delalo to cifr zajimavej. To ale bude jeden z faktorů, které zrovna ovlivňují výšku pouzdra. Práve u FXD, které jsou výrazně nižší to je dobře vidět. Tedy absence He, snížení plasticity cifru a menší WR vedou ve výsledku k pouzdru, které všichni chtějí Vem si, že takový etalon, jako RLX 14060, mají pouzdro 12,3mm ... takže P39 s výškou 11,8 je perfektní výsledek Pro srovnání EXP 1 ..... 11,5 mm EXP 2 ..... 12 mm Upraveno 3. září 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se