Zrzka Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Nevím pánové, jestli si to zasloužíte, ale něco jsem vám upekla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 NÁM TĚŽKO - ale je to hezké
Peta-Biker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Je to limitka??? Nebo to se peče po seriích
tombed Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 jsou to doufám automaty, quartzky mi moc nechutnají...
Zrzka Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Je to limitka??? Nebo to se peče po seriích Je to limitka Po jednom kuse od každého modelu.
safi Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Díky této inspiraci a pěkným obrázkům jsem přemluvil manželku (je nadšená), aby mi po zkouškovém nějaké hodinkové dobroty upekla...nebude to fake, když tam dá Seiko logo? Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem ¨safi
Peta-Biker Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Vypadá to fakt hezky, některé modely jsou krásné, takové čisté tvary pouzdra, snad bych jen uvítal datum na šestce, snad druá serie
Ghill Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Dakujeme velmi pekne ze si si spomenula
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Pekne toho jeziska rozmazlujes Vypada to vyborne
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 ...nebude to fake, když tam dá Seiko logo? Bude, ale to nevadi, maximalne to znehodnotis tim, ze to snis a za par dni vyloucis do WC
Zrzka Odesláno 14. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Pekne toho jeziska rozmazlujes ... No, všichni víme proč, že?
Alessio Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No, všichni víme proč, že? ...bral bych ty vlevo nahoře, dodáváš také náhradní letecké korunky?
lib Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Nevím pánové, jestli si to zasloužíte, ale něco jsem vám upekla Výborně, skvěle, gratuluji partnerovi! Jen bych se rád zeptal: Pochopitelně každý kousek ukazuje jiný čas. Je jasné, že každá limitka chce dost práce. Znamená to tedy, že každý z těch kousků ukazuje aktuální čas v době dotvoření? Otázka 2: Předpokládám, že každý z těch super kousků šel do trouby sám a jediný. Jinak by se asi teorie o "limitkách" zde vyřčená asi dala úspěšně zpochybnit, ne?
Jaem Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Tak toto su fakt prve hodinky, ktore su "k sežrání"
Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 No, všichni víme proč, že? A s čímpak že to ?
Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 (upraveno) Tak prd, o dárku jsem se nic nedozvěděl, to bude asi díky mým kámošům Vincentu Vegovi a Julesi Winnfieldovi . Upraveno 14. prosince 2008 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Škoda, pečení jsem letos kvůli rozměrovým kritériím a nosnosti kola a auta zakázal. Safi, dej tam ten nápis a pak můžeš s klidem říci: Já ty Seika prostě žeru.
gerhard Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 ... a netreba na ne ziaden dreveny ci kozou potiahnuty honosny box dokonca ani grill ,parada.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se