Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím pánové, jestli si to zasloužíte, ale něco jsem vám upekla ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Díky této inspiraci a pěkným obrázkům jsem přemluvil manželku (je nadšená), aby mi po zkouškovém nějaké hodinkové dobroty upekla...nebude to fake, když tam dá Seiko logo?

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
Nevím pánové, jestli si to zasloužíte, ale něco jsem vám upekla ;)

Výborně, skvěle, gratuluji partnerovi! :thumbsup_anim:

Jen bych se rád zeptal: Pochopitelně každý kousek ukazuje jiný čas. Je jasné, že každá limitka chce dost práce. Znamená to tedy, že každý z těch kousků ukazuje aktuální čas v době dotvoření?

Otázka 2: Předpokládám, že každý z těch super kousků šel do trouby sám a jediný. Jinak by se asi teorie o "limitkách" zde vyřčená asi dala úspěšně zpochybnit, ne?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Tak prd, o dárku jsem se nic nedozvěděl, to bude asi díky mým kámošům Vincentu Vegovi a Julesi Winnfieldovi :lol2: .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

:thumbsup_anim: Škoda, pečení jsem letos kvůli rozměrovým kritériím a nosnosti kola a auta zakázal.

Safi, dej tam ten nápis a pak můžeš s klidem říci: Já ty Seika prostě žeru. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...