docent_tecka Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 .... na webu primu pisou, ze eleganty (tzn. traktory) v jubilejni limitce 60ks, 38mm, v nerezu s novym prim kalibrem automatem budou za 60, takze jen o statisicich to nebude..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) Nelibi se mi smer jakym se to tu vyvyji. Muj nastrel byl 15, potom se tu zminili 20 a ted uz z toho je dvojnasobek - tricet tisic. Chtel bych zustat opravdu u te "low cost" nebo "poor man" limitky. A co se tyka ciferniku a rucicek, co treba neco ve stylu vterinovky Milgauss? To by zase nemel byt problem nafrkat 30 zohybanych rucicek, ne? K tomu nejaky cerny cifernik bez indexu (pro usetreni). A limitka je na svete. Separujte to uz nedo do noveho vlakna, at tu nevarime Vanocni gulas... Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Nelibi se mi smer jakym se to tu vyvyji. Muj nastrel byl 15, potom se tu zminili 20 a ted uz z toho je dvojnasobek - tricet tisic. Chtel bych zustat opravdu u te "low cost" nebo "poor man" limitky. A co se tyka ciferniku a rucicek, co treba neco ve stylu vterinovky Milgauss? To by zase nemel byt problem nafrkat 30 zohybanych rucicek, ne? K tomu nejaky cerny cifernik bez indexu (pro usetreni). A limitka je na svete. Separujte to uz nedo do noveho vlakna, at tu nevarime Vanocni gulas... 30 litrů jsem jen tak plácnul. Nicméně on už ti myslím Cigi vysvětlí, co se v New City dělá s poor-manama... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Nelibi se mi smer jakym se to tu vyvyji. Muj nastrel byl 15, potom se tu zminili 20 a ted uz z toho je dvojnasobek - tricet tisic. Chtel bych zustat opravdu u te "low cost" nebo "poor man" limitky. 15.000Kč? Víc stály i Sporty I (žluťásci). A to se využilo stávají pouzdro a každej si dodal vlastní kalibry. Dva, dokonce V Eltonu je navíc každý rok inflace jako prase, takže si myslím, že nám limitku za ty peníze už nikdy neudělá. Natož se svou vlajkovou lodí, vlastním kalibrem. Docela mě mrzí, že jsem tehdy do těch žlutých jedniček nešel. Byly povedené a tak levné novodobé Primky už na trhu nikdy nebudou (kromě verze Trouba pro trouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) To je fakt k podělání , zajímá vás na hodinkách ještě něco jinýho, kromě ceny?? Zůstal bych ve finančním klidu, cena se vždy odvíjí od toho, kolik nás bude, jaký budou úpravy a tak. Linea stály vč. řemení asi 16000, jestli se nepletu, žluťásky asi 18 s mnoha předělávkama a diplomaty pade, nic, co by smrdělo statisícema - a to ještě nebyla krizzzzeee. Jestli jste si nevšimli, tak ty rance jsou za zlaté hodinky - i když takový ingot soudek IIgen 45mm, kde je víc materiálu, než dutiny pro stroječek v paladiu, nebo damašku s novým automatem - prodat subárko musel bych. Aby to bylo realistický, prvně musíme vědět, co vlastně chceme. Já sám jsem po společenské stránce saturován, takže navrhuji sportovní číslo s otočnou lunetou asi. Z toho, co se mi zdá být k dispozici, je soudek - co takhle z titanu 40 - 41 mm ?? Alspoň by by je unes i jakubisko . Nebo sport 41 , nebo jak tomu pouzdru prim říká. Vlastně mám jeden nápad pro poormany - v newcity připravují úplně strohé (vlastně reklamní) pouzdro ( vypadá jako ten vojenský kompas na zápěstí ) s docela originálním upínáním řemenu - jenže ten řemen jde i pod pouzdro a tak není možné průhledné dýnko a taky je myslím třeba origo řemen, musím to vyzkoumat. Co mě láká je, že by byla možná korunka kdekoli , třeba na 6 a třeba i pootočení ciferníku tak, že 12 bude na 1 pro lepší čitelnost za volantem, kniplem, klávesnící..... Ideálně by se k tomu hodilo ručičkové datum, kdyby se prim hodlal zase jednou přetrhnout a spáchat probůh komplikaci !! Jakubisko, když máš 15, dáš i 30, neboj . Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 To je fakt k podělání , zajímá vás na hodinkách ještě něco jinýho, kromě ceny?? Např. moji ženu tenhle parametr, nevím proč, zajímá nejvíc. K limitce Prim mám osobní přístup takový, že dám raději 1200ojro za Steinhart s jednotlačítkovými stopkami, než 2x tolik za Diplomaty. Každej to holt máme jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Ajajaj, další limitka na cestě ... Já to řikal už předtim, že by se tady měla založit sekce pro limitky ... Kolik se jich dotáhne do konce je ale vedlejší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 cigi: na hodinkách bez zvučného jména je poměr cena/výkon rozhodující. Výkon u PRIMu tak nějak známe, proto tedy iniciací a rámcem limitky by měla být jen a pouze cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se