grga_pitic Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Zdravim pratele, nejak se mi zachtelo cinskych hodinek -nemyslim tim podvrzeny luxus, ale nejake pekne Shanghai nebo SeaGull (na stranky Seagull US jsem koukal). Nejake zajimave odkazy na Ebay nebo na jine shopy na ktere jste v posledni dobe narazili : diky GRGA
rur Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Zdravim pratele, nejak se mi zachtelo cinskych hodinek -nemyslim tim podvrzeny luxus, ale nejake pekne Shanghai nebo SeaGull (na stranky Seagull US jsem koukal). Nejake zajimave odkazy na Ebay nebo na jine shopy na ktere jste v posledni dobe narazili : diky GRGA Stejná touha proto nakup sea-gull u www.conrad.cz Mám je už týden a tahám je pořád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 ... tohle je pro mne asi stejná touha jako kdybych toužil žít dva dny v kanále - vím, že to slíznu , ale divím se,že starý pardál jako je grga si touží pořídit něco co bude in až za 10 let ...
Baker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Nejake zajimave odkazy na Ebay nebo na jine shopy na ktere jste v posledni dobe narazili : diky GRGA Tohle jsi cetl ?
grga_pitic Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Nesliznes - chapu Tvuj pohled, ale mam chut vyzkouset neco noveho RUR jak je zatim hodnotis ? spokojenost ? jake je provedeni atd ?
grga_pitic Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Tohle jsi cetl ? jj cetl ale tyhle jsou uz moc "okcidentalni". Rad bych neco echt cinskeho co se opravdu nosi/nosilo v cine...
Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 (upraveno) Bože, jak hluboko jsi klesl . kdy mi prodáš zpátky Hamilton Regatty ? Upraveno 15. prosince 2008 uživatelem Snow
rur Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Nesliznes - chapu Tvuj pohled, ale mam chut vyzkouset neco noveho RUR jak je zatim hodnotis ? spokojenost ? jake je provedeni atd ? Zatím se dosti předbíhají tak minutu a půl za den. Na ruce velice příjemné. Sportovní se mě zrovna nejeví. Vzal jsem si je 2x i světlé košilce a tmavému obleku a sluší. Nemají ani 4cm vysoké 1,3cm šuplerou jsem neměřil. Puzdro asi ocel leská. Ručičky jsou trochu jiné než na obrázku. Pokud si vzpomenu nafotím fotákem. Nebo ,že bych založil vlákno(bál jsem se aby mě hned za tu činu nerozcupovali )? Je to moje první setskání s činou a musím říct příjemné. Do nedávna bych za to ani ty peníze nevyhodil a vyhozené nejsou. Radost za těch pár korun opravdová.
grga_pitic Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Bože, jak hluboko jsi klesl . kdy mi prodáš zpátky Hamilton Regatty ? Asi nikdy priteli stylove je vozim kdyz jedu k mori - na koupani Seiko, ale na prochazky po molu si beru Regaty
Viktor Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Happy Buddha Tourbillon Happily made in China
cody Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Na te strance co postoval rur jsem nasel z tech co stoji za rec jeste tyhle. Taky bych se rad seznamil se Sea-gullem a nebejt datumovky (nemam ji rad a na radoby pilotkach nema uz vubec co delat) asi bych je prubnul. Cena neco pres litr a maji pruhledne dynko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rur Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Na te strance co postoval rur jsem nasel z tech co stoji za rec jeste tyhle. Taky bych se rad seznamil se Sea-gullem a nebejt datumovky (nemam ji rad a na radoby pilotkach nema uz vubec co delat) asi bych je prubnul. Cena neco pres litr a maji pruhledne dynko. Tyhle jsou na aukru tuším za 650kč. Stav dobrý
B.F.G. Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Problém je, že ty autentické se zatím nedaly nikde koupit. Psal ose o tom tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=seagull
Conrad Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Já bych na ruce docela unesl čínský tourbillon,ale oni dělají velikost pouzdra jen na svoji figuru /Kamil je výjimka potvrzujíci pravidlo/
Baker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Happy Buddha Tourbillon jsou vyborny, kde se to da koupit Viktore ?
kejklik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Problém je, že ty autentické se zatím nedaly nikde koupit. Psal ose o tom tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=seagull Autentické jsem koupil tady: http://www.usseagull.com/main.htm
kejklik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Happy Buddha Tourbillon jsou vyborny, kde se to da koupit Viktore ? Jsem rychlejší, cena 25 000 NOK http://gold24-7.com/product_info.php?produ...0762667241641f5
cody Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 To uz se to fakt muze rozdavat zadarmo... Vzdy kdyz me z TV nekdo v reklame vysvetluje ze "neco" musim mit a duvod abych to koupil u nej je cedecko Sum svistu, chladici taska na plaz, nebo taska s povinnou vybavou, rikam si kdyby radsi dali i ty nejobycejnejsi hodinky... Podle me dnes hodne lidi hodinky nema protoze maji mobil, ale priznaji ze obcas by hodinky nosili. No ale kdyz uz maji ten mobil...
B.F.G. Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Já měl na mysli tyto, které jsou de fakto přesně podle historického modelu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Jsem rychlejší, cena 25 000 NOK http://gold24-7.com/product_info.php?produ...0762667241641f5 Safra limitka 99 ks, skoda, libily se mi. Ani ve snu me nenapadlo, ze je to skutecny Tourbillon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se