Návštěvník milosklikar Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 a dokonce už jsou k mání: http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...rt-Nav-B-Chrono
lolohh Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ty jsou kurva pěkný. Ideální velikost (44mm), akorát širokej řemen (22mm). Paráda.
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Nezbývá než čekat na balíček z Augšpurku
cody Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ze chrono nemusim tak tyhle mi voni... Jen to jejich logo mi pripomina nevim proc Supermana....
Viktor Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Přidám dvě fotky z TimeFactors fora, fakt povedenej ciferník
Kubiznusus Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Zrovna včera jsem se na ně díval na Chronoshopu a z mého pohledu jim nemůžu nic vytknout. A to jejich S mi opravdu Supermana nepřipomíná.
martin1974 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Tiež už od nich od včera neviem odtrhnúť oči... Ešte pred nedávnom som sa rozhodoval pre Mirage MK III od Ollecha. Nakoniec som to nechal tak - slabých 40 mm, čierná luneta, biele okienko dátum-deň a cez "vyčačkaný" nápis Automatic som sa nedokázal preniesť doteraz. Toto je iná káva - 44 mm, vnútorný antireflex, ciferník podľa mojich predstáv, čierny dátum-deň, 22 mm remeň... Dúfam, že sa budú dať zohnať aj s priehľadom na strojček. Aj cena sa mi zdá celkom príjemná (aj keď za ten priehľad asi bude treba priplatiť).
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Taky pridam par detailu z watchlounge.
spiderer Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Baker - vypadaji proste velmi dobre, to se musi nechat! Uz se tesim az je u nekoho uvidim na zivo
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 spiderer napsal: Uz se tesim az je u nekoho uvidim na zivo Ja taky, chce to videt na zivo, na te prvni fotce vypadaji ty datumovy okna jako udelane pilnikem
Jaryn Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Baker napsal: Taky pridam par detailu z watchlounge. Jak dlouho vydrží takhle krásně svítit? :nuke
Duke650 Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 další pěkné (a po rozkliknutí velké) fotečky zde http://www.flying-time.de/wbb2/thread.php?threadid=2716 zkušenosti prvních uživatelů jsou za 1* a řemen je sériově s překlápěcí sponou, což je poslední kapka - asi se v sekci prodej brzy objeví jedny moje hodinky, protože troje už fakt neunosím :-(
Návštěvník Tada Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Já je čekám každým dnem, každou hodinou... Kdyby jen pošty o svátcích fungovaly trochu líp. Nemůžu se dočkat... EDIT: První věco co asi udělám bude to, že objednám normální řemínek. Překlápěcí sponu mám na hodinkách teď a nějak mě nebaví. Co myslíte vy? Je lepší normální řemínek nebo překlápěcí spona? Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Tada
Duke650 Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tada napsal: Já je čekám každým dnem, každou hodinou... Kdyby jen pošty o svátcích fungovaly trochu líp. Nemůžu se dočkat... EDIT: První věco co asi udělám bude to, že objednám normální řemínek. Překlápěcí sponu mám na hodinkách teď a nějak mě nebaví. Co myslíte vy? Je lepší normální řemínek nebo překlápěcí spona? Jeden člen germ. fora s malou rukou to udělal taky, protože na jeho velikosti se po zapnutí ta spona nenacházela na spodní straně ruky, ale někde bokem
Duke650 Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tož chlapi, zamačkávám slzu a posílám do světa svoje Steinharty - viz prodejní sekce
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Duke650 napsal: Jeden člen germ. fora s malou rukou to udělal taky, protože na jeho velikosti se po zapnutí ta spona nenacházela na spodní straně ruky, ale někde bokem Tak já mám zápěstí maximálně 17,5cm. Na druhou stranu překlápěcí spona umožňuje snadnější a rychlejší sundání hodinek, což se mi na druhou stranu taky občas hodí... Vyzkouším až dorazí
Baker Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tada napsal: Je lepší normální řemínek nebo překlápěcí spona? To je jen otazka zvyku, ja nenosim nic jineho nez preklapeci spony. Jinak ta spona je super
ctenar Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Já jsem překlápěcí spony prodal všechny, nesedly..... Navíc na pilotkách by se měl řemen zapínat klasicky.
Duke650 Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 ctenar napsal: Já jsem překlápěcí spony prodal všechny, nesedly..... Navíc na pilotkách by se měl řemen zapínat klasicky. No nevím, třeba se pletu, ale před lety jsem slintal, když si v jednom filmu nějaký pan hérečka (ten prťavej co hrál v Mission Impossible, ale ten fim to nebyl) nandával na ruku IWC BigPilot na kůži s překlápěci sponou :-)
thefallen Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Duke650 napsal: další pěkné (a po rozkliknutí velké) fotečky zde http://www.flying-time.de/wbb2/thread.php?threadid=2716 zkušenosti prvních uživatelů jsou za 1* a řemen je sériově s překlápěcí sponou, což je poslední kapka - asi se v sekci prodej brzy objeví jedny moje hodinky, protože troje už fakt neunosím :-( Možná jsem byl oslněn krásnou těchto hodinek, ale viděl jsem na fotkách správně, že mají individuální číslování?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se