Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ze chrono nemusim tak tyhle mi voni... Jen to jejich logo mi pripomina nevim proc Supermana....

Odesláno

Tiež už od nich od včera neviem odtrhnúť oči... Ešte pred nedávnom som sa rozhodoval pre Mirage MK III od Ollecha. Nakoniec som to nechal tak - slabých 40 mm, čierná luneta, biele okienko dátum-deň a cez "vyčačkaný" nápis Automatic som sa nedokázal preniesť doteraz. Toto je iná káva - 44 mm, vnútorný antireflex, ciferník podľa mojich predstáv, čierny dátum-deň, 22 mm remeň... Dúfam, že sa budú dať zohnať aj s priehľadom na strojček. Aj cena sa mi zdá celkom príjemná (aj keď za ten priehľad asi bude treba priplatiť).

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Já je čekám každým dnem, každou hodinou... Kdyby jen pošty o svátcích fungovaly trochu líp. Nemůžu se dočkat...

EDIT: První věco co asi udělám bude to, že objednám normální řemínek. Překlápěcí sponu mám na hodinkách teď a nějak mě nebaví. Co myslíte vy? Je lepší normální řemínek nebo překlápěcí spona?

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
  Tada napsal:
Já je čekám každým dnem, každou hodinou... Kdyby jen pošty o svátcích fungovaly trochu líp. Nemůžu se dočkat...

EDIT: První věco co asi udělám bude to, že objednám normální řemínek. Překlápěcí sponu mám na hodinkách teď a nějak mě nebaví. Co myslíte vy? Je lepší normální řemínek nebo překlápěcí spona?

Jeden člen germ. fora s malou rukou to udělal taky, protože na jeho velikosti se po zapnutí ta spona nenacházela na spodní straně ruky, ale někde bokem

Návštěvník Tada
Odesláno
  Duke650 napsal:
Jeden člen germ. fora s malou rukou to udělal taky, protože na jeho velikosti se po zapnutí ta spona nenacházela na spodní straně ruky, ale někde bokem

Tak já mám zápěstí maximálně 17,5cm. Na druhou stranu překlápěcí spona umožňuje snadnější a rychlejší sundání hodinek, což se mi na druhou stranu taky občas hodí... Vyzkouším až dorazí

Odesláno
  ctenar napsal:
Já jsem překlápěcí spony prodal všechny, nesedly..... Navíc na pilotkách by se měl řemen zapínat klasicky.

No nevím, třeba se pletu, ale před lety jsem slintal, když si v jednom filmu nějaký pan hérečka (ten prťavej co hrál v Mission Impossible, ale ten fim to nebyl) nandával na ruku IWC BigPilot na kůži s překlápěci sponou :-)

Odesláno
  Duke650 napsal:
další pěkné (a po rozkliknutí velké) fotečky zde

http://www.flying-time.de/wbb2/thread.php?threadid=2716

zkušenosti prvních uživatelů jsou za 1* a řemen je sériově s překlápěcí sponou, což je poslední kapka - asi se v sekci prodej brzy objeví jedny moje hodinky, protože troje už fakt neunosím :-(

Možná jsem byl oslněn krásnou těchto hodinek, ale viděl jsem na fotkách správně, že mají individuální číslování?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...