Duke650 Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Možná jsem byl oslněn krásnou těchto hodinek, ale viděl jsem na fotkách správně, že mají individuální číslování? První padesátikusová série je na 100% číslovaná, referují o tom první zákazníci v rajchu. Jak to bude dál, to bude určitě vědět kubson
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tak to jsem zvědav, jaké číslo mi tam Her Steinhart vyolosoval, na čekací listině jsem byl někde mezi 40 a 50...
thefallen Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tak to jsem zvědav, jaké číslo mi tam Her Steinhart vyolosoval, na čekací listině jsem byl někde mezi 40 a 50... Osobní číslo na hodinkách tiše závidím. Ale vychytal jsi to dobře s těma číslama, my ostaní budem mít asi smůlu...
kubson Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 První padesátikusová série je na 100% číslovaná, referují o tom první zákazníci v rajchu. Jak to bude dál, to bude určitě vědět kubson všechny Nav.B II jsou číslované - tj. očekávám že i chrono verze bude
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Pánové poraďte jak vydržet to čekání? Je to k nevydržení
thefallen Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Pánové poraďte jak vydržet to čekání? Je to k nevydržení Ty to máš za pár , ale já si je ještě nestihnul ani objednat.
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Ty to máš za pár , ale já si je ještě nestihnul ani objednat. Tak neváhej nebo nebudou, těžko říct, kdy bude další série... Fakt doufám, že Česká pošta ten balík nikam nezahrabe, jak je jejím dobrým zvykem, neměl jsem být líný a zajet si pro ně do Augšpurku osobně.
thefallen Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Čéče nestraš , že by se hned po uvedení přestaly dělat. Pevně doufám, že si je budu moct koupit i v průběhu ledna 2009 i když ta světová krize může všechno změnit
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Čéče nestraš , že by se hned po uvedení přestaly dělat. Pevně doufám, že si je budu moct koupit i v průběhu ledna 2009 i když ta světová krize může všechno změnit Tak dělat se nepřestanou, otázkou je, jakým tempem se vyrábějí a kdy bude připravena další dodávka
thefallen Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Tak dělat se nepřestanou, otázkou je, jakým tempem se vyrábějí a kdy bude připravena další dodávka Taky si myslím, že je ještě nějaký pátek dělat budou , ale máš pravdu jde je o rychlost jejich produkce. Přesto doufám, že na nějaké normalní produkční tempo najedou během začátku roku 2009. Do té doby mi nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat
Návštěvník Tada Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Taky si myslím, že je ještě nějaký pátek dělat budou , ale máš pravdu jde je o rychlost jejich produkce. Přesto doufám, že na nějaké normalní produkční tempo najedou během začátku roku 2009. Do té doby mi nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat Ty co maj dorazit Kubsonovi už jsou rezebraný?
kubson Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 po novém roce budou v dostatečných množstvích
Traveller Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Dotaz začátečníka - dá se den v týdnu přehodit na AJ verzi? Všude na netu jsem viděl jsen německé...
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Dotaz začátečníka - dá se den v týdnu přehodit na AJ verzi? Všude na netu jsem viděl jsen německé... Ano lze, venec ma popisy v NJ a AJ.
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 ... a jeste par peknych fotek na uhr-forum.
Duke650 Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 ... a jeste par peknych fotek na uhr-forum. PA-RÁ-DA !!! v lednu snad budou i ty moje :-) už teď se těším
Baker Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 PA-RÁ-DA !!! v lednu snad budou i ty moje :-) už teď se těším Cim vic na ne cumim, tim vic se mi libi, sakra
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Tak v 6:51 vyrazily ty moje k rozvozu ze skladu v Říčanech. Počítám minuty a hodiny a přemýšlím, jak udělat fotky, když nemám foťák
Duke650 Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Tak v 6:51 vyrazily ty moje k rozvozu ze skladu v Říčanech. Počítám minuty a hodiny a přemýšlím, jak udělat fotky, když nemám foťák Neboj, první den z nich budeš tak nadšený, že se k focení stejně nedostaneš - pak už je chybějící foťák bezpředmětný :-)
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Neboj, první den z nich budeš tak nadšený, že se k focení stejně nedostaneš - pak už je chybějící foťák bezpředmětný :-) Už je mám! Je mám! Jsou perfektní!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se