Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Odesláno
Možná jsem byl oslněn krásnou těchto hodinek, ale viděl jsem na fotkách správně, že mají individuální číslování?

První padesátikusová série je na 100% číslovaná, referují o tom první zákazníci v rajchu. Jak to bude dál, to bude určitě vědět kubson

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak to jsem zvědav, jaké číslo mi tam Her Steinhart vyolosoval, na čekací listině jsem byl někde mezi 40 a 50...

Odesláno
Tak to jsem zvědav, jaké číslo mi tam Her Steinhart vyolosoval, na čekací listině jsem byl někde mezi 40 a 50...

Osobní číslo na hodinkách tiše závidím. Ale vychytal jsi to dobře s těma číslama, my ostaní budem mít asi smůlu...

Odesláno
První padesátikusová série je na 100% číslovaná, referují o tom první zákazníci v rajchu. Jak to bude dál, to bude určitě vědět kubson

všechny Nav.B II jsou číslované - tj. očekávám že i chrono verze bude

Návštěvník Tada
Odesláno
Ty to máš za pár :smile_anim:, ale já si je ještě nestihnul ani objednat.

Tak neváhej nebo nebudou, těžko říct, kdy bude další série... Fakt doufám, že Česká pošta ten balík nikam nezahrabe, jak je jejím dobrým zvykem, neměl jsem být líný a zajet si pro ně do Augšpurku osobně.

Odesláno

Čéče nestraš :), že by se hned po uvedení přestaly dělat. Pevně doufám, že si je budu moct koupit i v průběhu ledna 2009 i když ta světová krize může všechno změnit :D

Návštěvník Tada
Odesláno
Čéče nestraš :), že by se hned po uvedení přestaly dělat. Pevně doufám, že si je budu moct koupit i v průběhu ledna 2009 i když ta světová krize může všechno změnit :D

Tak dělat se nepřestanou, otázkou je, jakým tempem se vyrábějí a kdy bude připravena další dodávka

Odesláno
Tak dělat se nepřestanou, otázkou je, jakým tempem se vyrábějí a kdy bude připravena další dodávka

Taky si myslím, že je ještě nějaký pátek dělat budou :smile_anim:, ale máš pravdu jde je o rychlost jejich produkce. Přesto doufám, že na nějaké normalní produkční tempo najedou během začátku roku 2009. Do té doby mi nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat :crying_anim02:

Návštěvník Tada
Odesláno
Taky si myslím, že je ještě nějaký pátek dělat budou :smile_anim:, ale máš pravdu jde je o rychlost jejich produkce. Přesto doufám, že na nějaké normalní produkční tempo najedou během začátku roku 2009. Do té doby mi nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat :crying_anim02:

Ty co maj dorazit Kubsonovi už jsou rezebraný? :guiltysmiley:

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak v 6:51 vyrazily ty moje k rozvozu ze skladu v Říčanech. Počítám minuty a hodiny a přemýšlím, jak udělat fotky, když nemám foťák :D

Odesláno
Tak v 6:51 vyrazily ty moje k rozvozu ze skladu v Říčanech. Počítám minuty a hodiny a přemýšlím, jak udělat fotky, když nemám foťák :D

Neboj, první den z nich budeš tak nadšený, že se k focení stejně nedostaneš - pak už je chybějící foťák bezpředmětný :-)

Návštěvník Tada
Odesláno
Neboj, první den z nich budeš tak nadšený, že se k focení stejně nedostaneš - pak už je chybějící foťák bezpředmětný :-)

Už je mám! Je mám! Jsou perfektní! :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...