Duke650 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Moje první mechanické, první swiss made a první mechanický chronograf slušný start, máš před sebou velkou chronofuture :-) co takhle k medvědovi stylově IWC for AMG?
Návštěvník Tada Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 slušný start, máš před sebou velkou chronofuture :-) co takhle k medvědovi stylově IWC for AMG? Podobné edice se mi vnitřně trochu příčí, hodinky mají být hodinky žádné tenhle FOR tohle... AMG Mercedes jsem sice míval, ale to už je minulost Teď se budu trošku věnovat vintage hodinkám a až a zda-li odpromuji tak nějaké hezké nové Omega/IWC/Rolex/Longines/Glasshute vyberu
Duke650 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ahoj,hodinky jsou super,jsou to moje první kvalitní hodinky. Překvapuje mě svítivost indexů,zvlášť pokud je venku sníh a svítí slunce tak stačí trochu stínu třeba v autě a už je to znát. Safírové sklo je výborná věc,dřív jsem měl hodinky už po měsíci nošení poškrábané a s tímhle sklem jsou pořád jako nové. No a Unitas je kapitola sama pro sebe,u nás v práci už si jich několik kolegů všimlo a líbí se jim ta velikost/hmotnost. Tak jsem jim poradil chronomag.cz a opatrně je upozornil na možnou závislost po shlédnutí www :-) Ten tikot Unitasu mi chybí, hlasitý a neuspěchaný ... tikot automatů nemá takový "staromódní šmrnc"
Návštěvník Tada Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Já správný tikot hodinek poznal až když jsem měl v ruce ty Dionis, i když jsem měl v pokoji puštěný počítatč a TV a hodinky 2 metry od sebe, tak jsem je slyšel. Už abych je měl zpět. Potřebuju něco k obleku, ty Chrono II se fakt moc nedají...
lib Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Ten tikot Unitasu mi chybí, hlasitý a neuspěchaný ... tikot automatů nemá takový "staromódní šmrnc" Pro potěchu / útěchu: ml_108.mp3
Traveller Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Kapánek nám cena išla hore, skoro 10 % Keby to človek vedel... Jo, ta naše měna .. Tím pro mě skončily, dostaly se tak na úrověň jedněch, se kterými u mě soutěžily. Doposud vedly cenou, teď tuto konkurenční výhodu ztratily
Gorg Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 No a Unitas je kapitola sama pro sebe... Hanes, pochopil jsem ze mas a pises o ST chronoII...pokud ano, uvnit neni unitas.... Je tam ETA Valjoux 7750....
nAscA Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Jo, ta naše měna .. Tím pro mě skončily, dostaly se tak na úrověň jedněch, se kterými u mě soutěžily. Doposud vedly cenou, teď tuto konkurenční výhodu ztratily Nad kterymi uvazujes? Mam zatim vybrany Nav B-Chrono II, ale jeste se tak rozhlizim... treba me jeste vice zaujmou ty tvoje.
Traveller Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 (upraveno) Už jsem se rozhodl - Eberhard Traversetolo: Jen pro info - cena je za použité (nové stojí trochu více) Upraveno 21. února 2009 uživatelem Traveller
luboš72 Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 (upraveno) Už jsem se rozhodl - Eberhard Traversetolo: Jen pro info - cena je za použité (nové stojí trochu více) No, na tvojom mieste by som to ešte zvážil, i keď máš pravdu, že tou cenou sa to trocha posunulo, teda aj u mňa, ale časovo (takže neskôr) Upraveno 21. února 2009 uživatelem luboš72
Traveller Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 (upraveno) No, uvažuji o tom již delší dobu. Nechci automat a nechci chronograf (jeden jsem si pořídil a není to to pravé). Chci, aby byl ciferník pěkně přehledný a jednoduchý (nepřeplácaný). Mám tedy na výběr nějaké manuální pilotky nebo něco v tomto smyslu. No a zatím u mě vedou ty nahoře kvůli 8 denní rezervě chodu (a prostě se mi líbí ) Upraveno 21. února 2009 uživatelem Traveller
nAscA Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Jsou pekne, hlavne remen se mi libi . Skoda te ukrojene sestky.
Baker Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Už jsem se rozhodl - Eberhard Traversetolo: Tady je par peknych fotek.
luboš72 Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Tady je par peknych fotek. Nie je to síce to čo má Traveller na fotke, ale aj tieto sú pekné.
Traveller Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jo, ta ukrojená šestka mi taky trošku vadí. Jinak Bakerovi děkuji za link - je to model s 2 denní rezervou, o kterém jsem taky uvažoval. Ten má ovšem více ukrojených číslic ...
pavel23 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Nemůžete sem dát nějaký link kde se prodávají? Na ebay jem našel jen jedny.
lolohh Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) Nemůžete sem dát nějaký link kde se prodávají? Na ebay jem našel jen jedny. Chronoshop Edit: nevím, jestli myslíš ty, které jsem ti poslal. Ale asi ne, protože odkaz na obchod je v prvním příspěvku vlákna, takže asi myslíš něco jiného než Steinhart Nav B-chrono II. Sorry. Upraveno 23. února 2009 uživatelem lolohh
pavel23 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 lolohh: omlouvám se, ale já myslel ty Eberhard.
Traveller Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 lolohh: omlouvám se, ale já myslel ty Eberhard. Na jiných forech jsou momentálně 2 ks na prodej - s oběma prodejci jednám. Jinak jich moc není.
pavel23 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Traveller a jaké jsou ceny? Naprodej je který model?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se