chief Odesláno 28. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Ten tah je parádní! Jedenáctičlánek evokuje shark mash. Aha, díky Mám tohle vůbec poprvé.Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 28. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 28. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
statlowicz Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Pecka, přesně po těchto už nějakou chvíli koukám. Je to tedy tak, že v balení je kromě tahu i ten modrý řemínek?
chief Odesláno 28. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Pecka, přesně po těchto už nějakou chvíli koukám. Je to tedy tak, že v balení je kromě tahu i ten modrý řemínek?Ano je tam náhradní řemen na rychlo stěžejku viz foto v krabici nahoře.Sent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 29. září 2022 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2022 Ano je tam náhradní řemen na rychlo stěžejku viz foto v krabici nahoře.Sent from my iPhone using TapatalkPs.Rychlo stěžejka myšleno Quick Release Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří Štencek Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Odesláno 24. října 2022 Předně moc díky za podporu. Vážím si toho a ta doba nám teď opravdu nepřeje. Zkoušel jsi je na ten řemen přehodit? Zajímalo by mě, jak se tím hodinky "změní". Jinak byly i mým favoritem, ale nakonec to vyhrály GMT Ocean Star (zdejší chlubírna). Přesto mě tyhle pořád moc lákají a tvoje fotky mi to neulehčují
chief Odesláno 25. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2022 21 hours ago, Jiří Štencek said: Předně moc díky za podporu. Vážím si toho a ta doba nám teď opravdu nepřeje. Zkoušel jsi je na ten řemen přehodit? Zajímalo by mě, jak se tím hodinky "změní". Jinak byly i mým favoritem, ale nakonec to vyhrály GMT Ocean Star (zdejší chlubírna). Přesto mě tyhle pořád moc lákají a tvoje fotky mi to neulehčují Není vůbec zač Řemen jsem jěště nezkoušel, tak někdy později. Jojo, v chlubírně už jsem GMT chválil No ono je to fakt těžký. Víš, že se ti líbí více modelů, ale prostě vše to koupit nejde
chief Odesláno 26. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2022 @Jiří Štencek Dneska jsem to viděl na tom modrým řemenu ve FB skupině Mido Ocean Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
janjan Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Odesláno 26. října 2022 V 28. 9. 2022 v 10:35, chief napsal: Díky moc! To je fakt, guma by se hodila. I když to nejspíš převážně nechám na tom tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Ahoj. Parádní fotky a krásný hodinky. Hodně nad nima uvažuju. Bohužel je momentálně nemám kde zkusit. Prosím tě .Jak velkou máš ruku a jak jsou na tom s přesností ? Díky.
Jiří Štencek Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Odesláno 26. října 2022 před 10 hodinami, chief napsal: @Jiří Štencek Dneska jsem to viděl na tom modrým řemenu ve FB skupině Mido Ocean Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tohle je super. Funguje to pro mě na obou variantách .. ocel i řemen. Díky za fotku před 9 hodinami, janjan napsal: Ahoj. Parádní fotky a krásný hodinky. Hodně nad nima uvažuju. Bohužel je momentálně nemám kde zkusit. Prosím tě .Jak velkou máš ruku a jak jsou na tom s přesností ? Díky. Já do Opavy zase brzy pojedu a můžu je vzít s sebou. Takže kdybys vydržel, rád ti pomůžu.
chief Odesláno 27. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2022 (upraveno) On 10/26/2022 at 11:53 AM, janjan said: Ahoj. Parádní fotky a krásný hodinky. Hodně nad nima uvažuju. Bohužel je momentálně nemám kde zkusit. Prosím tě .Jak velkou máš ruku a jak jsou na tom s přesností ? Díky. Díky! já mám zápěstí nějakých 18cm. Sweet spot potápek mám někde kolem 42.5 ala Seiko SKX, ale mám v poho i snad 45 - Seiko Prospex Sumo Black Series Limited Edition SPB125J1 Ale Seiko umí dělat hodinky kompaktně. Ale zpátky k Mido Ocean Star Tribute Tím, že jsou tyhle v duchu “Vintage” look & feel, tak mi vůbec nevadí, že jsou trochu menší, nějakých 40.5 Mašinu na Autom. Beeping na přesnost nemám, ale přijde mi, že jdou Tribute přesněji než moje nové Seika, který jsou ještě v záběhu a předcházejí se. Mě se líbil tenhle komentář v jiné FB skupině, tak sdílím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2022 uživatelem chief Edit Font size
janjan Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Odesláno 28. října 2022 V 27. 10. 2022 v 19:12, chief napsal: Díky! já mám zápěstí nějakých 18cm. Sweet spot potápek mám někde kolem 42.5 ala Seiko SKX, ale mám v poho i snad 45 - Seiko Prospex Sumo Black Series Limited Edition SPB125J1 Ale Seiko umí dělat hodinky kompaktně. Ale zpátky k Mido Ocean Star Tribute Tím, že jsou tyhle v duchu “Vintage” look & feel, tak mi vůbec nevadí, že jsou trochu menší, nějakých 40.5 Mašinu na Autom. Beeping na přesnost nemám, ale přijde mi, že jdou Tribute přesněji než moje nové Seika, který jsou ještě v záběhu a předcházejí se. Mě se líbil tenhle komentář v jiné FB skupině, tak sdílím Díky. Ruku máme stejnou takže paráda. Taky mám Seiko a přesnost nic moc. Chtěl bych něco menšího a přesnějšího a tyhle jsou super. Asi si udělám radost na vánoce. Každopádně díky.
chief Odesláno 28. října 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2022 13 minutes ago, janjan said: Díky. Ruku máme stejnou takže paráda. Taky mám Seiko a přesnost nic moc. Chtěl bych něco menšího a přesnějšího a tyhle jsou super. Asi si udělám radost na vánoce. Každopádně díky. Není zač! jojo, Vánoce se blíží
klobadysek Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2022 Předně (opožděně) blahopřeji. Moc hezké hodinky a ten tah je vymakaný! Také mě zaujaly - i když si nejsem jistý jestli bych v mém případě nedal přednost černé variantě. Líbí se mi také že se, že se Mido vyhnulo: 1) dýnku s průhledem, to na potápkách fakt nemusím 2) přemíře nápisů na ciferníku
chief Odesláno 26. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2022 @klobadysek Diky moc! Jako ta cerna varianta je taky f.sexy Jo jsou decentni.
chief Odesláno 23. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2023 On 10/28/2022 at 8:56 PM, janjan said: Díky. Ruku máme stejnou takže paráda. Taky mám Seiko a přesnost nic moc. Chtěl bych něco menšího a přesnějšího a tyhle jsou super. Asi si udělám radost na vánoce. Každopádně díky. Tak update, Uz jsem to psal vedle do vlakna. Tento tyden mam na ruce opet Tribute a docela cumim. Presnost na sekundu presne kazdy den. Oni maj ty strojky nejaky regulovany, i kdyz to neni Chronometer? Jinak Seika se mi taky rozchazi i 6R35, dost se to predchazi. Za vikend to muze byt i nekolik minut do plusu. Holt asi Svycary jsou Svycary kor v Afordable cenovym rozmezi. Tam asi nemaji konkurenci (ve srovnani s Japoncem).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se