N4M Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Nevíte, zda jsou nějaké prodejně v Praze k vidění Seiko Monster? Rád bych je viděl in natůra THX.
budo Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 musíš pěkně poprosit někoho z místních aby s tebou šel na kafe ;-) případně ti je můžu ukázat já, v pátek jedu na nějaký firemní mejdlo ... tak jestli budu v sobotu ready, ....
farářskej Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Já mám černý na tahu... kdybyses pohyboval kolem Anděla, dej vědět.
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 farářskej napsal: Já mám černý na tahu... kdybyses pohyboval kolem Anděla, dej vědět. Tak kdo z vás by šel zítra na kafe?
Filipes Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 nikam nemožu, ale jesli jsi na P9 tak se zastav
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Zítra mám volno, tak navrhněte kdy a kde - budu v Praze a jsem ochoten se na ně jet mrknout kamkoliv (Kamkoliv = jakákoliv stanice metra, ale nejlépe centrum). Tak kdo chce zejtra kafe?
farářskej Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 ale doprčic, já mám v práci uzávěrku a ve čtvrtek se neurvu ani bohovi... ale v pátek, v pátek by to šlo! třeba v 11:00 na tom Andělu, případně někdy po 14:00 v centru, no... jestli budeš moct, tak mi na sebe prosím tě přes SZ pošli mobil, já si tě vyzvoním
N4M Odesláno 17. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 farářskej napsal: ale doprčic, já mám v práci uzávěrku a ve čtvrtek se neurvu ani bohovi... ale v pátek, v pátek by to šlo! třeba v 11:00 na tom Andělu, případně někdy po 14:00 v centru, no... jestli budeš moct, tak mi na sebe prosím tě přes SZ pošli mobil, já si tě vyzvoním Tak pokud se nikdo neiozve, tak se domluvíme zítra na tom pátku Až skončí Ordinace v Žůžovce, né že bych na to koukal, to ne
budo Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 N4M napsal: Tak pokud se nikdo neiozve, tak se domluvíme zítra na tom pátku Až skončí Ordinace v Žůžovce, né že bych na to koukal, to ne ty to jenompouštíš, viď ......
maty Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Muzu nabidnout cerne monstra na tahu dneska mezi 12 a 16 na Dejvicky-A. Je-li teda jeste libo ...
farářskej Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Kurnik, chlapi... to už je nás dost na malej komorní sraz
spiderer Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 farářskej napsal: Kurnik, chlapi... to už je nás dost na malej komorní sraz Sraz opravdovejch monster
budo Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 spiderer napsal: Sraz opravdovejch monster možná by to nebyl špatnej nápad, uspořádat Monster sraz
Conrad Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) kibi napsal: ja mam jenom samuraje... muzu taky...? Je to sraz Monster,ty tam jistě klidně můžeš i bez hodinek Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem Conrad
bandicoot Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 ...Conrade, teď jsi me dostal, směju se tak, že málem ze mě vyletěl můj dnešní nadlimitní příděl v Running Sushi
spiderer Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Conrad napsal: Je to sraz Monster,ty tam jistě klidně můžeš i bez hodinek :lol2:
PetrH Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 tos mel rict driv, minuly tyden sem je prodal:-/
People Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 (upraveno) ja som v nedelu v prahe videl cierne seika monster. Mal ich na rukach starsi pan, ktory si prave objednaval nieco z fastfoodu na chodove. Normalne som chcel ist za nim a poprosit ho, ci by mi mi ich nemohol na chvilku ukazat. Avsak bol pravdepodobne s manzelkou, nechcel som rusit a pred par dnami som si kupil ine seika na ebay, tak si vravim, ze kaslem na to, nebudem sa zbytocne navnadzovat. Z dialky vyzerali celkom dobre, ovela krajsie ako na fotkach. Upraveno 3. února 2009 uživatelem People
Gorg Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Tak vy z prazske sekce...kterej zachovalej postarsi pan z vas to byl... ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se