Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

musíš pěkně poprosit někoho z místních aby s tebou šel na kafe ;-)

případně ti je můžu ukázat já, v pátek jedu na nějaký firemní mejdlo ... tak jestli budu v sobotu ready, ....

Odesláno
  farářskej napsal:
Já mám černý na tahu... kdybyses pohyboval kolem Anděla, dej vědět.

Tak kdo z vás by šel zítra na kafe? ;)

Odesláno

Zítra mám volno, tak navrhněte kdy a kde - budu v Praze a jsem ochoten se na ně jet mrknout kamkoliv (Kamkoliv = jakákoliv stanice metra, ale nejlépe centrum).

Tak kdo chce zejtra kafe? :thumbsup_anim:

Odesláno

ale doprčic, já mám v práci uzávěrku a ve čtvrtek se neurvu ani bohovi... ale v pátek, v pátek by to šlo! třeba v 11:00 na tom Andělu, případně někdy po 14:00 v centru, no... jestli budeš moct, tak mi na sebe prosím tě přes SZ pošli mobil, já si tě vyzvoním :)

Odesláno
  farářskej napsal:
ale doprčic, já mám v práci uzávěrku a ve čtvrtek se neurvu ani bohovi... ale v pátek, v pátek by to šlo! třeba v 11:00 na tom Andělu, případně někdy po 14:00 v centru, no... jestli budeš moct, tak mi na sebe prosím tě přes SZ pošli mobil, já si tě vyzvoním :)

Tak pokud se nikdo neiozve, tak se domluvíme zítra na tom pátku ;) Až skončí Ordinace v Žůžovce, né že bych na to koukal, to ne :lol2:

Odesláno
  N4M napsal:
Tak pokud se nikdo neiozve, tak se domluvíme zítra na tom pátku ;) Až skončí Ordinace v Žůžovce, né že bych na to koukal, to ne :lol2:

ty to jenompouštíš, viď ...... :thumbsup_anim: :worried_anim:

Odesláno (upraveno)
  kibi napsal:
ja mam jenom samuraje... muzu taky...? :D

Je to sraz Monster,ty tam jistě klidně můžeš i bez hodinek :cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

ja som v nedelu v prahe videl cierne seika monster. Mal ich na rukach starsi pan, ktory si prave objednaval nieco z fastfoodu na chodove. :eek: Normalne som chcel ist za nim a poprosit ho, ci by mi mi ich nemohol na chvilku ukazat. Avsak bol pravdepodobne s manzelkou, nechcel som rusit a pred par dnami som si kupil ine seika na ebay, tak si vravim, ze kaslem na to, nebudem sa zbytocne navnadzovat. Z dialky vyzerali celkom dobre, ovela krajsie ako na fotkach.

Upraveno uživatelem People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...