mechano Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 já na zrcátko věším jen vůně a to speciální a jen při zvláštních příležitostech. Naposled na podzimním srazu autoklubu to byla klobása. Za klobásu jsou to ovšem dva tisíce a dva body.
SRSONOR Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Od 1.3.2009 budou instalovány nové radary s nulovou tolerancí ....
Alessio Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Od 1.3.2009 budou instalovány nové radary s nulovou tolerancí .... Neboj, náboje se hned rozkradou a samopal sám v tý bedničce taky dlouho nepřežije...
matt Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ideologicky špatná auta? Mno, možná...ale bezvadně jezdí, ten šestiválec 3,7l zpívá nádhredně a jejich systém 4x4 s preferencí zadku je lahoda. Mercedes? Kromě uhrančivé CLS a sexy SLK bych asi těžko vybíral, vždycky bych našel u konkurence něco pro mě lepšího... Jeste bych pridal soucasny MB-C, ktery je IMHO (alespon zvenci, protoze s BMW 3 jsem zatim nejel) hezci nez stredni trida bavoraku. Ale kdyz uz se sem motaji ti Japonci, mne uz pred casem zaujal Lexus, vedle jinych modelu predevsim IS F se svym petilitrovym osmivalcem a dokonalym osmivalcovym automatem ( http://www.zavolantem.cz/testy-aut/lexus-i...dokonala-hracka ). A pri soucasne cenove politice ceskeho lexusu je to zajimave i cenove..
Alessio Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Jeste bych pridal soucasny MB-C, ktery je IMHO (alespon zvenci, protoze s BMW 3 jsem zatim nejel) hezci nez stredni trida bavoraku. Ale kdyz uz se sem motaji ti Japonci, mne uz pred casem zaujal Lexus, vedle jinych modelu predevsim IS F se svym petilitrovym osmivalcem a dokonalym osmivalcovym automatem ( http://www.zavolantem.cz/testy-aut/lexus-i...dokonala-hracka ). A pri soucasne cenove politice ceskeho lexusu je to zajimave i cenove.. IS-F je opravdu spíš hračka, oproti M3 nebo C AMG jde vysloveně o auto, vekterém je být rychlý "opravdu nenáročné". Neříkám že je špatné, občas je fajn, když vám auto leccos promine - ale kupovat si ho jako druhé (třetí?) auto pro zábavu...no nevím.
matt Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 IS-F je opravdu spíš hračka, oproti M3 nebo C AMG jde vysloveně o auto, vekterém je být rychlý "opravdu nenáročné". Neříkám že je špatné, občas je fajn, když vám auto leccos promine - ale kupovat si ho jako druhé (třetí?) auto pro zábavu...no nevím. Ok, nemam tu zkusenost (taky nejsem zadny zavodnik a ten rozdil bych nejspis nedocenil), M3 nebo MBC AMG jsem neridil, jen rikam ze ISF jsem se projel a byl jsem unesen Mimochodem, jak se k tomuhle clovek dostane? Musi se projezdit bavorakama jako s hodinkama, kdy se clovek ma postupne "pronosit" az k nejvyssim modelum a znackam?
Návštěvník Tada Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ok, nemam tu zkusenost (taky nejsem zadny zavodnik a ten rozdil bych nejspis nedocenil), M3 nebo MBC AMG jsem neridil, jen rikam ze ISF jsem se projel a byl jsem unesen Mimochodem, jak se k tomuhle clovek dostane? Musi se projezdit bavorakama jako s hodinkama, kdy se clovek ma postupne "pronosit" az k nejvyssim modelum a znackam? Tak ISF je relativně krotké a použitelné auto, tedy ve své kategorii supersedanů. Třeba C63 AMG s vypnutou stabilizací a kontrolou trakce mají problém zvládnout kolikrát i profesionální závodníci. V zásadě se k tomu projezdit nemusíš, jde pak jen o to, kolik % schopností auta pak využiješ.
Duke650 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 ale no tak. 140 je v pohode na stredni pruh. a v noci to je pochopitelne, ze nebudes riskovat jen pravy aby sis uzil adrenalin s odstavenym neoznacenym kamionem, jen protoze se pan sel vychc*t za to jsem onehdá platil 500 - je to už pár let, prázdná nedělní D1, nebudu přece ničit podvozek v tom šíleně rozdrbaném pravém pruhu (a navíc budit děcko vzorně upoutané v sedačce), jak říkám přede mnou prázdno za mnou prázdno, na tacho fakt 135 km/h nekecám, měl jsem zabudovaný live omezovač /na sedačce spolujezdce/ nebylo ani komu uhýbat, ale švestky schované za dálničním mostem to prostě nerozdejchaly .. takže zastavit, vystoupit (nevím proč jim nestačí papíry podané z okýnka), dcera se díky tomu stejně probudila, manželka štěkala celou cestu až domů, no paráda... nulové omezení natožpak ohrožení ostatních účastníků sil. provozu = kultura za pětset.. a pak ať si PČR stěžuje, že nemá respekt
matt Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 za to jsem onehdá platil 500 - je to už pár let, prázdná nedělní D1, nebudu přece ničit podvozek v tom šíleně rozdrbaném pravém pruhu (a navíc budit děcko vzorně upoutané v sedačce), jak říkám přede mnou prázdno za mnou prázdno, na tacho fakt 135 km/h nekecám, měl jsem zabudovaný live omezovač /na sedačce spolujezdce/ nebylo ani komu uhýbat, ale švestky schované za dálničním mostem to prostě nerozdejchaly .. takže zastavit, vystoupit (nevím proč jim nestačí papíry podané z okýnka), dcera se díky tomu stejně probudila, manželka štěkala celou cestu až domů, no paráda... nulové omezení natožpak ohrožení ostatních účastníků sil. provozu = kultura za pětset.. a pak ať si PČR stěžuje, že nemá respekt Tohle je opravdu podle zakona mozne?? Nerozumim..
Onisan Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Tak s tím souhlasím... v prostředním jízdním pruhu, pokud kilometr předemnou nic není, nemám co dělat... Pak se to zvrhává v klasiku kdy uprostřed si to frčí Feliie 100 km/h... tu předjíždí někdo ve 110 km/h a ty máš buď možnost to ze 130tky zbrzdit a počkat si až si to tyhle dva rozdaj a nebo je prasit z druhé strany... obojí prasárna co smrdí průserem...
911 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 u D1 bych bral jeste jednu omluvu pro ty co jezdi v levem. vsadil bych se ale, ze to nedelaji z duvodu co ja, ale protoze jsou to proste slaboduchy jedinci, kterym prijde blby jet vpravo. a ten duvod je rozj*bany pravy pruh. tam se proste neda jet. takze nekdy chapu, ze lidi zustavaji vlevo. bohuzel je to neresitelny problem, protoze myto pro kamiony se asi nezvysi, ackoli by to bylo v poradku. alespon 2x tolik. a vsude.
PepaSFI Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Za klobásu jsou to ovšem dva tisíce a dva body. bych jim dal kousnout
sibirnaya Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 u D1 bych bral jeste jednu omluvu pro ty co jezdi v levem. vsadil bych se ale, ze to nedelaji z duvodu co ja, ale protoze jsou to proste slaboduchy jedinci, kterym prijde blby jet vpravo. a ten duvod je rozj*bany pravy pruh. tam se proste neda jet. takze nekdy chapu, ze lidi zustavaji vlevo. bohuzel je to neresitelny problem, protoze myto pro kamiony se asi nezvysi, ackoli by to bylo v poradku. alespon 2x tolik. a vsude. no, tak zrovna kolem brna je to hodne patrny, v pravym skaces jak koza, v levym celkem pohodovy svezeni... velka bites atd...
midloch Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Tak ISF je relativně krotké a použitelné auto, tedy ve své kategorii supersedanů. Třeba C63 AMG s vypnutou stabilizací a kontrolou trakce mají problém zvládnout kolikrát i profesionální závodníci. V zásadě se k tomu projezdit nemusíš, jde pak jen o to, kolik % schopností auta pak využiješ. Myslím že to AMGčko už je dost přehnaný, nejde se jen honit za větším výkonem (aby hvězda v něčem překonala bavorskou vrtuli) ale taky za smysluplnou jízdou, citlivostí řízení a chováním auta jako celku, pokud není vůz schopen s takovým výkonem za normálních podmínek pracovat, tak je de fakto k ničemu, to raději méně výkonný auto, ale jasně čitelný a řidičsky zajímavý.
honny Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Mezi Kývalkou a exitem na Bítešskou je pravej pruh ukrutný zlo... kór přechod most / dálnice, to dycky skočí.. brr.
Duke650 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 (upraveno) Tak s tím souhlasím... v prostředním jízdním pruhu, pokud kilometr předemnou nic není, nemám co dělat... Pak se to zvrhává v klasiku kdy uprostřed si to frčí Feliie 100 km/h... tu předjíždí někdo ve 110 km/h a ty máš buď možnost to ze 130tky zbrzdit a počkat si až si to tyhle dva rozdaj a nebo je prasit z druhé strany... obojí prasárna co smrdí průserem... Opakuji popis situace: nedělní PRÁZDNÁ dálnice směrem na Brno... Pravý pruh prázdný = tankodrom. Střední pruh prázdný = sjízdný. Levý pruh prázdný = sjízdný úplně stejně. Jel jsem asi 2-3 kilometry tím prostředním. Přede mnou na dohled ani za mnou na dohled nikde nikdo. Nejsem z těch, co neuhnou a schválně zdržují rychlejší střelce :-) Upraveno 17. února 2009 uživatelem Duke650
H-B Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Myslím že to AMGčko už je dost přehnaný, nejde se jen honit za větším výkonem (aby hvězda v něčem překonala bavorskou vrtuli) ale taky za smysluplnou jízdou, citlivostí řízení a chováním auta jako celku, pokud není vůz schopen s takovým výkonem za normálních podmínek pracovat, tak je de fakto k ničemu, to raději méně výkonný auto, ale jasně čitelný a řidičsky zajímavý. No, co se me tyka, mas pravdu. Nicene, urcite se najde hone lidi, ktery vysoky a "pristupny" vykon oslovi, tudiz opet tema na debatu.. I kdyz jak rikam, ja bych radsi zrovna 911 nez IS-F.. Ale co clovek, to nazor..
sibirnaya Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 ja porad chci M3 E36 cabrio a porad sem nevyresil Nerudovskou otazku Kam s nim...
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 ja porad chci M3 E36 cabrio a porad sem nevyresil Nerudovskou otazku Kam s nim... a co takhle 635 CSi??? Nejlepší bafoun,dle mého,co vyrobili????
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se