spiderer Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Zatim jsem se nad prostredek Bobbing bobcat nedostal
JiříR Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Tak na poprvý mi to vyšlo takto: Akorát nevím k čemu mi je to dobrý, když na to člověk čeká je jiná reakce, než když člověk vnímá i jiné věci!
utrejch Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Akorát nevím k čemu mi je to dobrý, když na to člověk čeká je jiná reakce, než když člověk vnímá i jiné věci! Minimalne mas predpoklady na strileni holubu ...
JiříR Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Minimalne mas predpoklady na strileni holubu ... Tak díky! Bych mohl zkusit další sport.... Pak jsem to hrál znovu a byl jsem na průměru 0,16... ale stejně to pořád nebylo Turbo-charged cheetach.
chose Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Tak po doporučeném kafi zatím vedu , ale na cheetah by to asi muselo být něco tvrdšího.
JiříR Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Tak abych se nenechal zahanbit, ale pořád to není ono....
decebal Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Dovoluji si upozornit na čas u ovce č.1 .
JiříR Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Dovoluji si upozornit na čas u ovce č.1 . Taky se mi to u jedný hry povedlo, ale byla to fakt náhoda, nějak se mi splašil prst a v tom vyběhla ovce!
Zach650csi Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Já bez pásů jezdím a nejsem sám, pár známých to dělá stejně. Mám tam zastrčenou jen sponu. A KDO JE U TEBE IDIOT?! Važ slova. Nebo mi to chceš říct z očí do očí? Co je ti do toho, jestli jezdím se zapnutými pásy nebo ne! To je asi trochu recese,ne...?Traumatologie a Soudní lékařství jsou takových frajerů plné...Ale máš recht-každý má právo na názor.. PEACE.
mechano Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 To je asi trochu recese,ne...?Traumatologie a Soudní lékařství jsou takových frajerů plné...Ale máš recht-každý má právo na názor.. PEACE. Zas tak strašná recese to není, zkus se zamyslet jak to přijde, že všichni motorkáři jezdí bez pásů a přesto kupodivu někdy přežijou.
Zach650csi Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Zas tak strašná recese to není, zkus se zamyslet jak to přijde, že všichni motorkáři jezdí bez pásů a přesto kupodivu někdy přežijou. Je to o náhodě,o štěstí.Někdy tělo vydrží neskutečné věci a někdy stačí hrozně málo.Zvýšit si šance na přežití pásem je ok,nehledě na to,že většina aut má airbag a dostat s ním do obličeje a hrudníku zrovna když se nafukuje-prý to docela dost bolí A máš-li na sobě třeba brýle....Ale to je každého svobodná volba,alkoholik,který nepřestane chlastat taky nedostane nová játra a končí...to samé lidi po infarktech-kouří dál atd.Každý svého štěstí strůjcem.Mám lidi rád.
honny Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 že všichni motorkáři jezdí bez pásů a přesto kupodivu někdy přežijou. Upřímně, tohle mi na motorce i na kole podvědomě vadí, sednu a nemám kam zapnout pás...
NIGHTinGALE Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 (upraveno) Dvě vofce jsem střihnul, sotva nakročily Upraveno 17. května 2009 uživatelem NIGHTinGALE
spiderer Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Dvě vofce jsem střihnul, sotva nakročily Abys byl turbo tak bys jich musel strihnout jeste driv nez nakrocej asi vsech 5 jinak nevim
chose Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Viděl bych to na rabbita pod průměr 0,2 a cheetah holt bude pod 0,1.
mechano Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Je to o náhodě,o štěstí. To už je úplná filozofie. To, že někdo přežije (ježdění) nepovažuju za štěstí a náhodu. Kdybych tomu uvěřil, asi bych přestal jezdit. Spíš se mi zdá, že kdo nejezdí jako debil, musí mít velkou smůlu aby nepřežil.
Zach650csi Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 To už je úplná filozofie. To, že někdo přežije (ježdění) nepovažuju za štěstí a náhodu. Kdybych tomu uvěřil, asi bych přestal jezdit. Spíš se mi zdá, že kdo nejezdí jako debil, musí mít velkou smůlu aby nepřežil. Myslel sem konkrétní věc a sice nehodu-při ní je to o štěstí,pravděpodobnosti a náhlé kumulaci energie do špatného místa
mechano Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Odesláno 18. května 2009 Myslel sem konkrétní věc a sice nehodu-při ní je to o štěstí,pravděpodobnosti a náhlé kumulaci energie do špatného místa Jo tak, tak to jsem špatně pochopil. Myslel jsem, že jsi psal, že jezdit bez pásů je asi recese.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se