Návštěvník YPO? Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) On YPO asi ještě nestačil postřehnout, že po běžné silnici je max. povolená rychlost mimo obec 90km/hod a na dálnici 130km/hod a když jede 110 po silnici I. třídy dopouští se přestupku. YPO hlavně není píča co ohrožuje ostatní na silnici pánové vaše argumenty jsou hodny dětí z první třídy zvláštní školy ** jakoby měl Tada novýho kamaráda, když se na něj Hammer Time vysral Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem YPO?
Skalamander Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Už jsem slyšel hodně výmluv, ale to, že čím pomaleji jedu, tím méně jsem pozorný, slyším teda poprvé
jirka404 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) YPO hlavně není píča co ohrožuje ostatní na silnici pánové vaše argumenty jsou hodny dětí z první třídy zvláštní školy ** jakoby měl Tada novýho kamaráda, když se na něj Hammer Time vysral Hezký slovník hornického učně . Ted jsem nějak nepostřehl ve vláknu "Čím se živíte" co to vlastně je . Ted už bych snad o to setkání ani nestál ! Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem jirka404
Návštěvník Tada Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 YPO: To vis, BMW, piratska jizda, hodinky ... Mame toho s Jirkou dost spolecnyho. Jinak abych ti odppvedel co delam tu dobu o kterou jsem doma driv - cumim na chronomag...
jirka404 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) YPO: To vis, BMW, piratska jizda, hodinky ... Mame toho s Jirkou dost spolecnyho. Jinak abych ti odppvedel co delam tu dobu o kterou jsem doma driv - cumim na chronomag... Dodal bych: včetně profesního zaměření Tohle je asi mimo chápání některých jedinců. Jen mě překvapuje, že z jednoho příspěvku někteří lidé usuzují, že IMHO dotyčný jezdí permanentně jako šílenec a proto je na silnicích potenciální vrah. Není to pravda a já jsem právě jeden z těch co většinou předpisy dodržují. To, že jsem jel na dálnici rychleji mělo ten důvod, abych se rychle zbavil manželky, která chtěla nakupovat v IKEe a za druhé to, že dálnice byla prázdná . V normálním provozu jsem zcela disciplinovaný šofér, který se nechá předjet i Felicií aniž by z toho měl komplexy . V mládí jsem se vydováděl dost, takže nyní již nemám zapotřebí závodit na veřejných komunikacích. To jsem já Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem jirka404
Jay Doll Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Ták protože Policie nakoupila nové Passaty, rozhodl jsem se vytáhnout toho zapomenuté vlákno a něčím přispět. Na iDnesu byla hezká fotka ze správného úhlu, tak jsem vám zakroužkoval čím se odlišuje policejní Passat o normálního B7 3.6FSI. Snad to někomu pomůže ušetřit nějaké penízky na pokutách. Jo a bacha, mají stacionární Ramer!
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 jj, mame po zizalkach. ale prej budou jezdit po okreskach..
pafka Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Ten samý dnes kolem páté večer jezdil po teplické dálnici - Ramer chvílemi zapnutý (Valentine One ho odhalil :-))).Jo a kromě jiného jezdí bez SPZ i vzadu!
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 tak vzhledem k tomu, ze je neska v poledne prebirali na Vaclav Klaus Airport - Ostrava, tak je to celkem pochopitelny, ze bez znacek..
koveras Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Našťastie ešte nejazdí toľko nových Passatov, ale človek sa pri jazde bude čím ďalej tým viac sústrediť na obzeranie sa po Passatoch a nie na jazdu samotnú.
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 No a ještě k tomu měří i dozadu a taky stacionárně
spiderer Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Našťastie ešte nejazdí toľko nových Passatov, ale človek sa pri jazde bude čím ďalej tým viac sústrediť na obzeranie sa po Passatoch a nie na jazdu samotnú. ..a nebo pojede 130-140 a nemusi sledovat nic jinyho nez silnici, ne?
funf5 Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 ..a nebo pojede 130-140 a nemusi sledovat nic jinyho nez silnici, ne? konečně normální přístup... jezdím v ČR pravidelně po dálnících s tempomatem nastaveným na tachometrových 150 km/h. Podle GPS je to u mého auta cca. 137 km/h skutečných, několikrát jsem je potkal i předjel a nechává je to ledově klidné... Já se věnuji řízení, oni stíhání těch opravdu mimo limit
tmoris Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 konečně normální přístup... jezdím v ČR pravidelně po dálnících s tempomatem nastaveným na tachometrových 150 km/h. Podle GPS je to u mého auta cca. 137 km/h skutečných, několikrát jsem je potkal i předjel a nechává je to ledově klidné... Já se věnuji řízení, oni stíhání těch opravdu mimo limit tak ono asi i proto, ze 5% rychlosti je na odchylku pristroje, tzn tvych 137 je po odchylce cca 130
KFL Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 jj, mame po zizalkach. ale prej budou jezdit po okreskach.. Po okreskách pochybuju, spíš o širokejch a přehlednejch státovkách, kde se v klidu dá jet 150 .
funf5 Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 tak ono asi i proto, ze 5% rychlosti je na odchylku pristroje, tzn tvych 137 je po odchylce cca 130 Správně, je to na horní hranici tolerance. Podle známého, který dělal na D11 je to zajímá až nad reálných 140...
sibirnaya Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 hlavne s tebou musi srovnat rychlost a tusim 2s nebo i dyl ji drzet, tzn mas dost casu zareagovat. proto taky presli na taktiku vyckavat na najezdech, a jak nekdo prosvisti, povesit se za nej znacka nenapadka. ale stacionarni ramer, to je jina kava, ja si snad ten antiradar taky koupim.
zrno Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Po okreskách pochybuju, spíš o širokejch a přehlednejch státovkách, kde se v klidu dá jet 150 . Jen ať jezděj po rozdrbanejch okreskách.. alespoň si vytlučou podvozky a přestane je to bavit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se