Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
On YPO asi ještě nestačil postřehnout, že po běžné silnici je max. povolená rychlost mimo obec 90km/hod a na dálnici 130km/hod :thumbsup_anim: a když jede 110 po silnici I. třídy dopouští se přestupku.

YPO hlavně není píča co ohrožuje ostatní na silnici

pánové vaše argumenty jsou hodny dětí z první třídy zvláštní školy

** jakoby měl Tada novýho kamaráda, když se na něj Hammer Time vysral :D

Upraveno uživatelem YPO?
  • Odpovědi 624
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
YPO hlavně není píča co ohrožuje ostatní na silnici

pánové vaše argumenty jsou hodny dětí z první třídy zvláštní školy

** jakoby měl Tada novýho kamaráda, když se na něj Hammer Time vysral :D

Hezký slovník hornického učně :thumbsup_anim: . Ted jsem nějak nepostřehl ve vláknu "Čím se živíte" co to vlastně je :D . Ted už bych snad o to setkání ani nestál !

Upraveno uživatelem jirka404
Návštěvník Tada
Odesláno

YPO: To vis, BMW, piratska jizda, hodinky ... Mame toho s Jirkou dost spolecnyho.

Jinak abych ti odppvedel co delam tu dobu o kterou jsem doma driv - cumim na chronomag...

Odesláno (upraveno)
YPO: To vis, BMW, piratska jizda, hodinky ... Mame toho s Jirkou dost spolecnyho.

Jinak abych ti odppvedel co delam tu dobu o kterou jsem doma driv - cumim na chronomag...

Dodal bych: včetně profesního zaměření :D

Tohle je asi mimo chápání některých jedinců. Jen mě překvapuje, že z jednoho příspěvku někteří lidé usuzují, že IMHO dotyčný jezdí permanentně jako šílenec a proto je na silnicích potenciální vrah. Není to pravda a já jsem právě jeden z těch co většinou předpisy dodržují. To, že jsem jel na dálnici rychleji mělo ten důvod, abych se rychle zbavil manželky, která chtěla nakupovat v IKEe a za druhé to, že dálnice byla prázdná :D. V normálním provozu jsem zcela disciplinovaný šofér, který se nechá předjet i Felicií aniž by z toho měl komplexy :D . V mládí jsem se vydováděl dost, takže nyní již nemám zapotřebí závodit na veřejných komunikacích.

To jsem já :)

post-9463-1258930078.jpg

Upraveno uživatelem jirka404
  • Po letech...
Odesláno

Ták protože Policie nakoupila nové Passaty, rozhodl jsem se vytáhnout toho zapomenuté vlákno a něčím přispět. Na iDnesu byla hezká fotka ze správného úhlu, tak jsem vám zakroužkoval čím se odlišuje policejní Passat o normálního B7 3.6FSI. Snad to někomu pomůže ušetřit nějaké penízky na pokutách. Jo a bacha, mají stacionární Ramer!

post-5465-069752500 1333394601.jpg

Odesláno

Ten samý dnes kolem páté večer jezdil po teplické dálnici - Ramer chvílemi zapnutý (Valentine One ho odhalil :-))).

Jo a kromě jiného jezdí bez SPZ i vzadu!

Odesláno

Našťastie ešte nejazdí toľko nových Passatov, ale človek sa pri jazde bude čím ďalej tým viac sústrediť na obzeranie sa po Passatoch a nie na jazdu samotnú.

Odesláno

Našťastie ešte nejazdí toľko nových Passatov, ale človek sa pri jazde bude čím ďalej tým viac sústrediť na obzeranie sa po Passatoch a nie na jazdu samotnú.

..a nebo pojede 130-140 a nemusi sledovat nic jinyho nez silnici, ne?
Odesláno

..a nebo pojede 130-140 a nemusi sledovat nic jinyho nez silnici, ne?

:clap: konečně normální přístup... jezdím v ČR pravidelně po dálnících s tempomatem nastaveným na tachometrových 150 km/h. Podle GPS je to u mého auta cca. 137 km/h skutečných, několikrát jsem je potkal i předjel a nechává je to ledově klidné... Já se věnuji řízení, oni stíhání těch opravdu mimo limit :smile_anim:
Odesláno

:clap: konečně normální přístup... jezdím v ČR pravidelně po dálnících s tempomatem nastaveným na tachometrových 150 km/h. Podle GPS je to u mého auta cca. 137 km/h skutečných, několikrát jsem je potkal i předjel a nechává je to ledově klidné... Já se věnuji řízení, oni stíhání těch opravdu mimo limit :smile_anim:

tak ono asi i proto, ze 5% rychlosti je na odchylku pristroje, tzn tvych 137 je po odchylce cca 130 :)

Odesláno

tak ono asi i proto, ze 5% rychlosti je na odchylku pristroje, tzn tvych 137 je po odchylce cca 130 :)

Správně, je to na horní hranici tolerance. Podle známého, který dělal na D11 je to zajímá až nad reálných 140...
Odesláno

hlavne s tebou musi srovnat rychlost a tusim 2s nebo i dyl ji drzet, tzn mas dost casu zareagovat. proto taky presli na taktiku vyckavat na najezdech, a jak nekdo prosvisti, povesit se za nej znacka nenapadka. ale stacionarni ramer, to je jina kava, ja si snad ten antiradar taky koupim.

Odesláno

Po okreskách pochybuju, spíš o širokejch a přehlednejch státovkách, kde se v klidu dá jet 150 :(.

Jen ať jezděj po rozdrbanejch okreskách.. alespoň si vytlučou podvozky a přestane je to bavit :-) :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...