Frantik Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Takze pratele, jednak dekuji a jednak upozornuji ze dnes je asi posledni termin pro odeslani penez. V pondeli 5.1. to budu muset uzavrit, abych stihl vse spocitat, koupit hodinky a pripravit na predani zavodnikum.
Frantik Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Protoze mi stale jeste chodi SZ s informacemi o dalsich prevodech, mimoradne prodluzuji termin do stredy 7.1.!!!!!!! Chci udelat maximum pro maximum penez Dnes se domluvim s Koscomem na nakupu 4 hodinek Wenger pro nevidomou stafetu borcu na Jizerske 50. Myslim, ze na tpo penize budou. Tyto 4 hodinky predam tuto SOBOTU na stafetovem zavode. Zbytek penez pouziji na nakup dalsich hodinek, ktere predam posleze. Nechci si to ted nejak planovat, nevim kolik penez bude, ale jen pro vase predstavu. Tak hezkej, novej, stastnej, bohatej a tikajici !!!!!!
New X-Bob Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Nazdar Frantiku-Ježíšku Uděláš třeba nějaké foto, jak ty hodinky pohromadě budou vypadat? Jinak moc díky za zorganizování takovéto prima akce a fajn, že se i Koscom hezky zapojil.
Frantik Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 New X-Bob napsal: Nazdar Frantiku-Ježíšku Uděláš třeba nějaké foto, jak ty hodinky pohromadě budou vypadat? Jinak moc díky za zorganizování takovéto prima akce a fajn, že se i Koscom hezky zapojil. Jasne!!!!!!!! A napisu taky srdceryvnou zpravu
New X-Bob Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 he he, srdceryvneho nic nepiš Mě jen prostě zajímají, tak ty hodinky vypadají, bo fotografie na webu Koscom jaksi nejsou vypovídající. Prostě - víš co? - udělej jejich normální recenzi typu První dojmy
Berbatow Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 New X-Bob napsal: he he, srdceryvneho nic nepiš Mě jen prostě zajímají, tak ty hodinky vypadají, bo fotografie na webu Koscom jaksi nejsou vypovídající. Prostě - víš co? - udělej jejich normální recenzi typu První dojmy Dneska jsem se pridal.Takze doufam ze to dojde do stredy k tobe na ucet.
Conrad Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Berbatow napsal: Dneska jsem se pridal.Takze doufam ze to dojde do stredy k tobe na ucet. Jsem moc rád,že to takhle klaplo,ale maličkou recenzičku bych uvítal,protože jsem je kromě fotky nikdy nevidel
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Já taky odesílal až dnes, dřív mi to prostě nevyšlo.
cigi Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Tak jsem poslední, to je stylovka Hele frantíku, nechtěli by slepci krásný zlatý cibule se čtvrthodinovým odbíjením ? Před vánocema mi je předváděl mechano. Těch bratru sto litrů by se tu taky vybralo . Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem cigi
Frantik Odesláno 6. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 cigi napsal: Tak jsem poslední, to je stylovka Hele frantíku, nechtěli by slepci krásný zlatý cibule se čtvrthodinovým odbíjením ? Před vánocema mi je předváděl mechano. Těch bratru sto litrů by se tu taky vybralo . Jestli by je chteli slepci nevim, ale ja bych je chtel. Zkusim priste vybrat neco málo pro sebe
Onyx Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 cigi napsal: Tak jsem poslední, to je stylovka Hele frantíku, nechtěli by slepci krásný zlatý cibule se čtvrthodinovým odbíjením ? Před vánocema mi je předváděl mechano. Těch bratru sto litrů by se tu taky vybralo . Tak nejses posledni
Miloš Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Tak jsem to taky ještě stihl. Sledoval jsem diskuzi před Vánoci, ale pak jsem byl mimo, tak jsem na to zapomněl. Myslím, že se to nakonec rozběhlo parádně.
Návštěvník Džejms Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 OT - jedny mechanické pro Leontynku http://www.network54.com/Forum/353391/mess...al+watch........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se