FranaD Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) Asi dotaz mimo, ale vznesu: Mám SRPE03K1, miluju je, ale nějak se mi v noci, resp. k ránu, kdy už lumi tolik nefachčí, s mým blbým zrakem nedaří na první dobrou rozeznat minutovou ručku, důvodem si myslím je, že obsahuje mnohem méně luminiscenční barvy než ručka hodinová.... Rád bych ji tedy nechla nahradit jinou, z jiného modelu Seiko (např. SRPE35K1), klasického tvaru bez šipky, ideálně se stejným orámováním, případně v oranžové barvě. Připouštím i možnost změny ručičky hodinové, aby tvořily pár. Prosím tedy o radu, jestli jde taková dvojice ručiček sehnat, případně na koho by bylo dobré se s výměnou obrátit, aby po úkonu byla provedena i zkouška vodotěsnosti. Děkuji za případné tipy na ND i zhotovitele výměny. Upraveno 13. října 2022 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 @FranaD nebylo by lepší, jednodušší a levnější zachovat původní vzhled hodinek a do ruček jen nechat doplnit novou lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 14. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 před 23 minutami, Lookyn napsal: @FranaD nebylo by lepší, jednodušší a levnější zachovat původní vzhled hodinek a do ruček jen nechat doplnit novou lumi? No, hodinky jsou skoro nové, jen jak jsem zvyklý na jednoduché ručky a s tritiem, tak bych tu minutovou potřeboval výraznější.... na oči jsem na blízko chabrus po ránu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 @FranaD chápu pokud vím, tak svého času se všemožným Seiko modifikacím věnovalo např. Pražské hodinářství - WR test by ti měli udělat taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 14. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 před 27 minutami, Lookyn napsal: @FranaD chápu pokud vím, tak svého času se všemožným Seiko modifikacím věnovalo např. Pražské hodinářství - WR test by ti měli udělat taky Díky. Zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 skus pozret aj tu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 14. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Před hodinou, Harwey napsal: skus pozret aj tu Super. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 19. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Hodinky jsem po domluvě poslal do Koscomu, minutovou ručku nechám nahradit oranžovou z modelu SRPH11K1, cena vč. tlkakovky 1.000,-Kč, doba 6 týdnů. Bude to vypadat asi takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Já Ti nevím, moc se mi to tam nehodí, ale to je na každým. Co by mě ale vadilo daleko víc, že ručička je zjevně krátká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 4. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 (upraveno) V 21. 10. 2022 v 20:30, shewcza napsal: Já Ti nevím, moc se mi to tam nehodí, ale to je na každým. Co by mě ale vadilo daleko víc, že ručička je zjevně krátká. No, ony ty původní obrázky ze kterých jsem ručku sebral asi taky nebudou ve stejném poměru, takže asi tak, oba modely mají stejný průměr ciferníku +-0,2mm, tak snad to nebude na závadu.... Uvidíme. Upraveno 4. listopadu 2022 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Jsou doma.... mnohem lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Jo, to docela jde, mě se zase na King turtle nelíbí ta lesklá keramika. Vznesl jsem nápad a v Onyxu už experimentují s aftermarket keramickou lunetou na jiný model co měli skladem. Bude to asi první matná keramická luneta. Mezi stádium vypadá slibně a já do toho půjdu. Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 tak pak pošli foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se