Přejít na obsah

Steinhart Chronomag LE

tak která varianta .. číselníku který vyhrál v minulé anketě?  

19 hlasů

1. 1. Tak který? str. 30

• D1
      0
    • D2
      1
    • D3
      1
    • D4
      1
    • D5
      7
    • D6
      2
    • D7
      0
    • D8
      0
    • D9
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

prohledavam web, zatim jsem nenasel original wwII B-Uhr s malym strojkem, ale aby strojek uplne vyplnil pouzdro je asi nesplnitelne prani. Nicmene vsechny maji naprosto ciste dynko, vubec zadny napis, pokud se nam to povede dotahnout mame B-Uhr v 80% velikosti :-). Rucicky nerezove sice nejsou original wwII, ale budou citelne a odlisi nas od snad vsech B-Uhr na trhu, maji to jen jiz nevyrabene provedeni IWC.

• Odpovědi 616
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

jojo, to by bylo fajn.. a navíc je tam prostě něco jiného :) I když mám jeden nápad... Co zkusit tenhle design bez té středové hodinov kružnice/stupnice?

Sice by historická věrnost šla papa, ale spolu s něrezovými okraji ruček by to bylo v rámci rodiny B-Uhr dostatečně originální a přitom by se to drželo původního stylu...

post-142-1229804532.jpg

Odesláno

to uz radeji s tim vnitrnim kruhem, ale ten cisty cifernik se mi libi vic nez tento. Myslim ze pri vypusteni stredovaho kruhu by to pusobilo jako stopky a alespon ve me by to vyvolavalo pocit ze tam neco chybi.

Na Steinhart v tomto provedeni se mi nelibi hodinova rucicka, mela by koncit tam kde je hodinovy kruh.

Odesláno

Jestli myslíš něco takovéhleho, pak se mi to až zas tolik nelíbí. A konec konců se mi nelíbí ani tehle ciferník s dělenými stupnicemi. Ale je pravda, že je to vrámci stylu a přitom originální a ne šílené, jako ciferníky bílé či oranžovo černé

Edit: přidáno vytučněné.

post-2426-1229805546.jpg

Odesláno
  Hugo14 napsal:
. Ale je pravda, že je to vrámci stylu a přitom originální a ne šílené, jako ciferníky bílé či oranžovo černé

Právě!! A spolu s okraji ruček v nerezu :) amáš pak něco co tady ještě nebylo, resp. není tak provařené a přitom to právě eopouští mantinely :thumbsup_anim:

ale jak jsem psal, byl to jenom návrh... rozhodně bych se nepouštěl do žádných extra šíleností... Manuální nátak klidně pořešit nějakou tou etou... plné dýnko...

Odesláno
  Onion napsal:
Právě!! A spolu s okraji ruček v nerezu :) amáš pak něco co tady ještě nebylo, resp. není tak provařené a přitom to právě eopouští mantinely :thumbsup_anim:

ale jak jsem psal, byl to jenom návrh... rozhodně bych se nepouštěl do žádných extra šíleností... Manuální nátak klidně pořešit nějakou tou etou... plné dýnko...

To si radši koupím LumTec, prdnu tam phantom sklíčko a mám to, nemluvě o 100m WR, to samý, ale originálnější.

post-1578-1229806778.jpg

Odesláno

Mě prosťáčkovi by stačila maličkost, chronograf který má Kubson na cestě s tím, že místo Steihart by tam bylo Chronomag žádný jiný nápis a na boku pláště číslo.Když už Onion maže středovou stupnici tak by přidání stopek nebyl až takový hysterický hřích a báječně se podle toho vaří vajíčka a k tomu ten Valjoux....

Odesláno

Pro me by bylo asi nejlepsi toto:

1229365528.jpg

> ocelove rucky

> na ciferniku bud uplne bez napisu nebo logo chronomagu

> dynko bez popisu nebo s cislem xx/xx pripadne cislo na boku pouzdra, pripadne nejaka rytina na dynku - klidne logo chronomagu

> souhlas s Conradem, ty hodinky jsou pekny a myslim vyborny zaklad pro decentni = levnou chronomag LE ;)

Do toho bych sel!

Odesláno
  Conrad napsal:
Mě prosťáčkovi by stačila maličkost, chronograf který má Kubson na cestě s tím, že místo Steihart by tam bylo Chronomag žádný jiný nápis a na boku pláště číslo.Když už Onion maže středovou stupnici tak by přidání stopek nebyl až takový hysterický hřích a báječně se podle toho vaří vajíčka a k tomu ten Valjoux....

Jo, jo. Ke chronografu s nápisem Chronomag nebo bez nebo tak něco bych se asi přidal. :thumbsup_anim:

Odesláno

Poladěný Nav B Chrono by mě taky zajímalo. Nápis na ciferník místo Steinhart bych dal neutrální, třeba PILOT CHRONO, ručky buď broušené ocelové (ne lesklé) nebo černé, na dýnku něco o limitce, třeba hluboko vyfrézovaný logo Chronomagu a někde malý Steinhart (bez toho to asi nepůjde a ani by to nebylo fér).

Barvu ruček změnit neumím:

post-59-1229810025.jpg

Odesláno

Hele, asi mne přerazíte, ale co si nejprve naše schopnosti vyzkoušet na něčem levnějším (ať už 80% b-uhrech nebo na těch Onionových "stopkách", či něčem jiném) a až poté, třeba za rok, přijít s tím chronografem. Být totiž Gunterem, tak bych si rozmyslel, jestli dělat limitku z aktuální novinky. Protože pokud teď udělá tu limitku chrono, tak už v čechách další asi neprodá. Opačným postupem (nejdřív sérii a pak limitky) se mu toho prodá víc, řekl bych.

Odesláno
  Viktor napsal:
Poladěný Nav B Chrono by mě taky zajímalo. Nápis na ciferník místo Steinhart bych dal neutrální, třeba PILOT CHRONO, ručky buď broušené ocelové (ne lesklé) nebo černé, na dýnku něco o limitce, třeba hluboko vyfrézovaný logo Chronomagu a někde malý Steinhart (bez toho to asi nepůjde a ani by to nebylo fér).

Barvu ruček změnit neumím:

Ja bych tam nechal bud mapis chronomag (LE) nebo jenom to datum a vubec nic jinyho, matny ocelovy rucky by byly podle me naprosto vyborny, ale vizualizaci aby se na to dalo podivat bohuzel udelat neumim :( Na dynku napis Steinhart snesu, jen ne na ciferniku nebo na korunce ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...