jankoxxx Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 vyzera to tak ze to bude poriadna slezina tak vam drzim palce nech sa to podari. fakt ma mrzi ze sa nemozem zucastnit
stopa99 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Chlapi kto viete dobre FOTIT doneste Fotoaparat
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 uz sem se v tom ztratil, vi se teda kde? btw napiste mi i kdy, at to nemusim hledat
railmaster Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 V 26. 8. 2010 v 8:48, 'sibirnaya' napsal: uz sem se v tom ztratil, vi se teda kde? btw napiste mi i kdy, at to nemusim hledat V Primi, na Michalskej ulici o 18:00 hod.
instant Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 zajtra to ešte checknem pre istotu a poslem vam vsetkym sz. tento tyzden som toho moc nestihal
cortes1990 Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 ja definitivne viem ze nedojdem chalani, mam kopec roboty a ziadne prachy ... tak si to uzite a vela fottesnad inokey
jovani Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 V 16. 8. 2010 v 21:22, 'instant' napsal: Takze vo stvrtok 9.9. v Primi, Michalska 19 - neda sa to nenajst ... ee, tento den mi nevyhovuje ...
railmaster Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Mám dotaz k rezervácii. Je na terasu, alebo zimnú záhradu? Ide mi o to, že sa dosť ochladilo. Viem, že zimnú záhradu v Primi vyhrievajú, len neviem, či podľa potreby, alebo od určitého dátumu. Vďaka.
instant Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 mame rezervovanu restauracnu cast pri bare - (v zadnej casti kde su terasy a zahrada). je to oddelene kumbalove sedenie s normalne vysokymi stolmi v interieri. zima nam tam nebude. mozeme sediet v zimnej zahrade alebo na terase, ak pocasie umozni. nezastresena cast je pochopitelne k dispozicii len ak neprsi. cize zavisi od pocasia. tiez je dolezite kolko nas bude - zimna zahrada ma ratanove nizke sedenie, tridsiati by sme im to zapratali a ak chceme sediet vsetci na jednej kope, tak to v tych ratanovych kresielkach nebude mozne - je to na nasom rozhodnuti (konzumuje sa za tym mizerne, to je fakt). pocasie je chladnejsie a asi to kazi kseft - momentalne rozsiruju zasklenie, v pondelok som dohodnuty ze sa tam zastavim a obzriem. myslim ze z toho nebude nejaky extra stres.
railmaster Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Vďaka za info, šichtu som si už zamenil, tak snáď sa nestane nič, čo by mi zabránilo zúčastniť sa.
pato31681 Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Donesiem papierove samolepiace stitky, aby si tam kazdy mohol napisat nick a meno, bude tazke si zapamatat 30 mien za vecer a aspon sa budeme oslovovat po menach.
Proteus Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Ok, ja prídem. A čo tak doniesť aj nejaké tie plniace perá? hmmm...
instant Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 všetkým na zozname som odoslal reminder cez SZ
Pixelator Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 na poslednu chvilu sa mi pozmenil zasadne program a 9eho budem v BA len do obednajsich hodin... ... tak snad nabuduce
vlamor Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) Ak je možné aj "last minute", tak prihadzujem dve persóny... Foťák zoberiem. (Bez hodiniek,noža a foťáku ani na krok... ) Zoznam:ProteusBennePM68ShagRailmasterjovaniPixelatorFiXilVerdagopato31681 /ked ho pusti jeho kapitalista/warlordxMartin JsureshottlapkastandoJataflytezdrsibrnayaOldBlackMakerStopa99A@ACortes1990speedersky vlamor + 1 Upraveno 8. září 2010 uživatelem vlamor
jankoxxx Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 tak vam drzim palce nech sa zraz podari a ako smutiaci clen co sa nemoze zucasnit vas prosim o dokladnu fotodokumentaciu.
fobus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Vidím, že nie som na zozname...ale to ma neodradí a zajtra aj tak pricestujem
sibirnaya Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Stando, vemes ty DLC PAM na sraz? Jinak my dorazime az pozdeji, pocitam kolem sedme, chci se jeste stavit do Sheronu predtim
vlamor Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 (upraveno) V 8. 9. 2010 v 12:35, 'fobus' napsal: Vidím, že nie som na zozname...ale to ma neodradí a zajtra aj tak pricestujem Fobus, ja som sa iba prihlásil a doplnil do posledného zoznamu, ktorý urobil Instant, nerobil som v ňom inú aktualizáciu... Upraveno 8. září 2010 uživatelem vlamor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se