Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 11. 2010 v 15:44, 'instant' napsal:

"pokutny podomovy predajca" je goood Posted Image to musim rozsirit po firme toto. zepter a vysavace, na to ma uzije :)

a uz to tu neplevelme, nech sa radsej hlasia na zraz

ja som myslel ze skor instantne polievky (podla nicku) no ale uz koncim s plevelom.

Odesláno
  V 10. 11. 2010 v 15:48, 'jankoxxx' napsal:

ja som myslel ze skor instantne polievky (podla nicku) no ale uz koncim s plevelom.

nick vznikol v 90tych rokoch, robil som teamleadra v jednej firme co robila o.i. aj instantne potraviny. btw, vtedy malo internet na slovensku par ludi a dalo sa ich teoreticky aj vsetkych osobne poznat :) o tom pri pive, s hodinkami to velky suvis nema..

dones tie 22ky ak ich dovtedy nepredas. nejake GMT by sa hodili, pri tychto mojich vyletoch. seiko robi len dve zony, teda main time + GMT, a to mi nestaci zistujem. Airmany su v tomto neprekonatelne, tri zony jednym tahom. Poobzeram ich ako vyzeraju na zivo, 22ky som este nevidel, na obrazkoch vyzera cifernik nie podla mojho gusta, ale vies, obrazky su jedna vec, bystre 3D oko v akcii druha.. no, hlaste sa na zraz bando. Adeus, ja idem predavat vysavace. :)

Odesláno
  V 11. 11. 2010 v 23:03, 'sibirnaya' napsal:

a kdy to teda bude? musim juknout do diare, ale asi bych dorazil s oldem opet..

zatial to vyzera na 3. alebo 4. december. miesto a cas su ale zatiel nezname. urcite by sme boli radi keby sa dostavis spolu so svojim kufrikom :)

Odesláno

Ahojte. Pripajam sa. Primi bolo v pohode...ale trochu tam bolo tesno...a cez tu miestnost sa chodilo na toalety myslim...Ale zasa je to odtial kusok na Vianocne trhy:-)

Este mozno by stala za zamyslenie Plzenska naproti Redute. Parkovanie je tam rovnako blbe, ako okolo Primi. je tam ale fasa kuchyna a nesytna Plzen.

Odesláno

tak ked budeme taky vreckovy zraz, podme hocikam. na obchodnej v byvalej /s odpustením/ pizza hut je mestiansky pivovar. nikdy som tam nebol, ale zena tam chodi s kamoskami nasavat nealkoholicke pivo. tak co tak tam? je to cca 200m od primi - azimut uz mate http://www.mestianskypivovar.sk/kontakt. parkovanie v tatracentre.

vyzera to pekne:

http://www.mestianskypivovar.sk/galeria/2010-interier-dnesneho-mestiaku

Odesláno
  V 20. 11. 2010 v 9:07, 'Leviathan' napsal:

Pani, Plzensku ma kamarat. Ak by bol zaujem zarezervujem salonik (tak do 20 ludi).

Mas nejaku www stranku ? Skusal som hladat na nete ale dostal som sa len k mailu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...