pikec Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Aukce zde NE. Proč když chci prodat, tak mám přeci každý představu za kolik. Osobně když potřebuji nutně něco prodat, a nemám pro to využití, tak s cenou jdu dolů nebo dám rovnou nějakou jako třeba za poštovné. A když chci koupit, tak je to většinou o štěstí kdo dřív příjde, tak je to jeho. I když bohužel ne vždy to platí, ale je to na svědomí prodávajícího. Už se mě párkrát stalo, že do vlákna napíšu posílám SZ. A v SZ beru a dotaz na číslo účtu, popřípadě předání. A jelikož nesedím většinou u počítače pořád, tak druhý den už mám SZ, že jsem se neozval a je prodáno. I když číslo nebo způsob předání není upřesněn, jen třeba posláno jestli beru na 100%. Což když chci číslo účtu a píšu beru je asi jasné, ale třeba né. Taky se mě stalo, že další kupující chtěl dát více. No to bylo, ale bylo to o domluvě a získal je první. No a mě se stalo, že jsem byl až třetí a do prodejního vlákna jsem napsal proč bych je chtěl a tímto díky odřeknutí předchozích zájemců koupil. Za což jsem byl a jsem moc rád a lidičky z Chronomag fóra jsou prostě většinou opravdoví gentlemani se srdcem. Jé je to jsem si zase vylil srdíčko. Ale jednou za čas to neškodí.
Flashman Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Za mě také říkám aukcím NE,jsem tu jen krátce,takže si ještě pamatuji proč jsem chodím tak rád.Současný způsob prodeje má své kouzlo,které spočívá v tom,že je založeno na důvěře a tolikrát zde zmiňovaném gentlemanství.To je v dnešní době velmi vzácné a jakákoliv změna systému by znamenala narušení a přitáhla by spekulanty,pro které je současný způsob nezajímavý.
Frantik Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Kluci, žádný aukce se tu nechystaj, nevím, co tu pořád řešíte
Flashman Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 V 8. 5. 2011 v 17:05, 'Frantik' napsal: Kluci, žádný aukce se tu nechystaj, nevím, co tu pořád řešíte Aha,takže planej poplach.No už na vojně říkali,že je nejhorší smrt z vyplašení
funf5 Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 V 8. 5. 2011 v 17:05, 'Frantik' napsal: Kluci, žádný aukce se tu nechystaj, nevím, co tu pořád řešíte Možná by bylo vhodné toto vlákno uzamknout... Co na to říkají naši admini???
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.