tomato Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 3 hodinami, tlotlo22 napsal: Já na té modré rozhodně žádnou nudu nevidím U Conceptů se krom tenkého proužku na okraji cifru, snaží luneta a ještě víc řemen. U Bel Cant je to neoddiskutovatelně nejhezčí barva Nejsem fandou Chr. Wardů, ale Bel Canto mně chytly za prdel jako dlouho nic. Jo, modré nejsou nudné - ale v porovnání s McLareny nebo Wyrdy budou o něco tišší . Mimochodem, napsal mi pan France - že jdou právě do výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 5 hodinami, tlotlo22 napsal: U Bel Cant je to neoddiskutovatelně nejhezčí barva Nejuniverzálnější ano, ale nejhezčí? Tím už si nejsem jist. Mě bere ta Viola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 22:47, DarylVanHorne napsal: Nejuniverzálnější ano, ale nejhezčí? Tím už si nejsem jist. Mě bere ta Viola Viola je hezká, ale verze Wyrd to posunula ještě o fous dál. Zatím jsem teda netrpělivý čekatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 18 hodinami, tomato napsal: Viola je hezká, ale verze Wyrd to posunula ještě o fous dál. Zatím jsem teda netrpělivý čekatel. To jsem zvědavý, kolik barevných verzi tady nakonec bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Tak dostavěno a zároveň koukám, že jsem zapomněl vypnout cinkání, takže energie přes noc fuč Jediná nevýhoda, kterou si člověk fakt musí hlídat, to cinkání, byť primitivní, strašně žere energii a to tlačítko ON/OFF zde opravdu dává smysl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 To jako když necháš cinkání tak jim nevydrží přes noc nátah? Na webovkách píšou o 38h, máš vypozorovaný jak moc se to liší v závislosti na cinkání? Škoda že nemají indikaci rezervy, to by se na tom ciferníku i hezky vešlo… před 22 hodinami, DarylVanHorne napsal: Tak dostavěno a zároveň koukám, že jsem zapomněl vypnout cinkání, takže energie přes noc fuč Jediná nevýhoda, kterou si člověk fakt musí hlídat, to cinkání, byť primitivní, strašně žere energii a to tlačítko ON/OFF zde opravdu dává smysl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 (upraveno) 38h bude u BelCanto asi jako deklarovaný maximální dojezd elektromobilu = s vypnutou klimatizací, za 25°C a nejlépe z kopce Tady pro Bel Canto platí, že pokud mají ráno šlapat, vřele doporučuji vypnout. Párkrát ráno šly i se zvonečkem, ale to byly výjimky, kdy místo práce/domov tam byla i nějaká procházka a já se fakt víc hýbal Osobně mi přijde že to tu energii fakt žere. Takže sázka na jistotu je vypínání přes noc. Já si je beru vždy nárazově k nějaké akci, události - jako lepší hodinky. Klasické společenské/oblekové nemám, ty právě nahrazuji těmito. Takže jsem to ani nevypozoroval, málokdy je nosím více jak 2 dny v kuse. Otázka na @Dokusan jaké má zkušenosti on, má je přeci také. Upraveno 27. prosince 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Tak se hlásím do klubu.. ;-). Když mi dorazily, zdály se mi trošku malé, ale nakonec myslím, že ta velikost 40mm je akorát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Omlouvám se, teď koukám, že jsem to hodil do špatného vlákna. Prosím admina o smazání, ať to tady nezanáším offtopic. To je tak, když máte otevřeno více vláken najednou :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 před 49 minutami, Vally napsal: Omlouvám se, teď koukám, že jsem to hodil do špatného vlákna. Prosím admina o smazání, ať to tady nezanáším offtopic. To je tak, když máte otevřeno více vláken najednou :-). Koukám na ne a musím říci, že mi ty tvoje BC taky přišly nějak podezřelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Je to limitovaná edice, ve které vypadají k nerozeznání s C60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Minulý týden byly doručeny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 V 4. 3. 2024 v 12:46, r5m napsal: Minulý týden byly doručeny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super, gratuluji! Jaké máš z toho dojmy, pocity a tak? Opravdu se vybijou přes noc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Na ruce sedí moc hezky, jsou lehké. Odbíjení je příjemné, tak akorát nahlas. Mám je ve winderu, takže zatím nevím, jakou mají rezervu chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2024 Gratulace Ať ti dlouho dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 První reálná fotka Wyrd Bel Canto. Vypadají o dost líp než na renderech! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 WOW, to je hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Bel Canto ‘The Red One’ Dnes jsem narazil na info o těchto "kolaboračních" BC, co na ně říkáte? Já to mám s Bell Canto tak, že třeba někdy výhledově, ale tady mám tedy cukání... Ta rudá červená vypadá super. https://timeandtidewatches.com/christopher-ward-x-andrew-morgan-bel-canto-the-red-one-introducing/ https://www.christopherward.com/c1-bel-canto-the-red-one.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Taky jsem je dneska viděl, s bílým strapem vypadají skvěle. Tento měsíc by měli být vyrobené ty Wyrdy, a ty se mi pořád líbí ještě o fous víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 21. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Jsou krásný, udělali spoustu pěkných barevných variant BC, ale modrá je prostě super univerzál. Ostatní jsou už barevně hodně osobité, ale Fialová a Červená se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se