Přejít na obsah

Norqain Wild One

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevim jak to nakonec dopadlo, kazdopadne ja jsem si je ted poridil a jsem z toho docela nadsen. Pravda, o resale value tady asi rec nebude, ale to bych nekoupil skoro nic… 
Co se mi na nich libi? Ze jsou sportovni, ultra lehke a pohodlne, odolne. A prave, ze to neni obyc ghock, ale opravdove hodinky. 
Cena neni mala, na druhou stranu, micro brand neznamena levnejsi… spise naopak. A kdyz se clovek podiva, tak uplne vsechny casti jsou od top dodavatelu: strojek, guma, cifr. Vsichni vime, ze neni guma, jako guma. Navic zde clovek ma sandwitch pouzdro z karbonu, to u mechanickych hodinek nikdy nebyl duvod k nizsi cene. Pravda, za tu cenu mate Brajtle na gume… ale ty nejsou nic nez Brajtle na gume.
A popravde, to, ze za nimi je JCB je mi sympaticke neb to proste je autenticka JCBovina… nikoliv fake hublot. 
Vubec jsem je nemel v planu koupit… bylo to ryze spontalni… udelali dojem a fakt neuveritelne sedi. 
F0546071-D102-4278-90BE-3CFE3BEC3EFD.thumb.jpeg.4959a99311a7b3369cdb302a8db73401.jpeg

No vida, tak už jsou na fóru. Jaké jsou dojmy z nošení? Něco co bys jim vytknul?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 7. 2023 v 7:36, Kostra napsal:

Jaké jsou dojmy z nošení? Něco co bys jim vytknul?

Heled dojmy skvele. Sednou super a vaha ideal. Neni to ani swatch lehke, proste prima na noseni. Letni ideal. Barva samo je trosku determinujici kdy jdou na ruku. Ale zkratka hitech mechanicky gshock s hublot nefotbalovym nadechem. 
Mj. vice hodinek od nich se mi libi, ale to bych neunosil - clovek ma doma i jine. A zena me presvedcovala na ty zelene, ale ty jsem ti nechal. :D

Tys je nakonec nevzal proc? 

V 15. 7. 2023 v 7:59, Spongebob napsal:

Ten relief na cifru něco znázorňuje, nebo jsou to jen náhodný tvary?

Jak pise @Kostra, je to mapa NewYorku (vcetne NJ) a vyznacena je trasa NYC marathonu. Ale vypada to jako zajimava textura, nikdo to nepozna kdo nevi. 

Upraveno uživatelem drack2
Odkaz ke komentáři

Jak pise [mention=12491]Kostra[/mention], je to mapa NewYorku (vcetne NJ) a vyznacena je trasa NYC marathonu. Ale vypada to jako zajimava textura, nikdo to nepozna kdo nevi. 

No já se pořád tak nějak odhodlávám za ně dát to kilo. Jak se znám, do roka půjdou z domu a resale bude total masakr. Toš asi tak. Ale krásné jsou, o tom žádná. A rozhodně zelená, na zelené gumě, to je pecka.
Odkaz ke komentáři

V 18. 7. 2023 v 12:34, Kostra napsal:

No já se pořád tak nějak odhodlávám za ně dát to kilo. Jak se znám, do roka půjdou z domu a resale bude total masakr. Toš asi tak. Ale krásné jsou, o tom žádná. A rozhodně zelená, na zelené gumě, to je pecka.

To chapu. Malo to neni… ale zas tudor strojek a kvalitni komponenty. Ono to moc mene byt nemuze. 
A je prima, ze to neni zadna sellitovina 😀

Jak ses ptal, co bych vytknul. Tak u te limitky me vytaci to potistene dynko. Nevim proc kazda limitka musi mit zprasene dynko, ze neni videt stroj. Jako, ne ze by toto bylo extra na koukami, ale nejak mi to vadi. :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...