Berbatow Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Máte taky doma takové poklady? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tyfo Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 ja jen ten predposledni a stale jej pouzivam
PepaSFI Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 já mám dokonce Nokii MD 59 zvanou kanystr. Sice je přestavěná na radioamatérskou vysílačku 432 MHz ale fyzická podoba a naprostá většina elektroniky je původní.
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ja mam nekde tohoto krasavce. To byly casy, tenkrat se chodilo do hospody bez mobilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ja mam nekde tohoto krasavce. To byly casy, tenkrat se chodilo do hospody bez mobilu. dodnes bavím vzpomínkou na rok 1996, kdy ředitel na poradě měl tuhle přenosnou "trafostanici" a já vytáhl z kapsy svého nového dancalla... na ten úžas v očích nezapomenu...
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 dodnes bavím vzpomínkou na rok 1996, kdy ředitel na poradě měl tuhle přenosnou "trafostanici" a já vytáhl z kapsy svého nového dancalla... na ten úžas v očích nezapomenu... To je sice pravda, ale v tom roce jsi mohl s dancallem volat tak maximalne z namesti v centru mesta, kdezto s trafostanici klidne i ze Snezky
tombed Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 To je sice pravda, ale v tom roce jsi mohl s dancallem volat tak maximalne z namesti v centru mesta, kdezto s trafostanici klidne i ze Snezky za to jsem měl klid... dneska se lidi bez mobilu ani ne... a nejkrásnější výmluva byla, že nemám signál...
Berbatow Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 já mám dokonce Nokii MD 59 zvanou kanystr. To nemá chybu "kanystr"!!! Já pamatuji jak jeden kamarád s pýchou v obličeji přijel ukázat nově namontovanou (napevno) Nokii do Škoda 110R, za luxusní cenu 128 000 a měsíčně platil faktury kolem 40 000 litrů!!!!
tombed Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 za to jsem měl klid... dneska se lidi bez mobilu ani ne... a nejkrásnější výmluva byla, že nemám signál... ...a nebo došla šťáva, vetšinou kolem 14 hodiny se vybil, podle počtu hovorů...
spiderer Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ze starych telefonu mam doma jen nejakych par kusu, vetsinu jsem bud rozdal nebo rozprodal, doba kdy jsem musel mit novej telefon kazdych par dni, minimalne jeden do mesice je nastesti davno pryc (i kdyz to celkem ostre nahradila potreba nakupovani hodinek) Zacatek jsem mel krome Panasonicu GD-500 s dokonalym triradkovym displejem, vibracemi a teleskopickou antenou jeste bananovou Nokii 8110
rmx Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jojo to byl zlatej čas Eurotelu, cena přístroje 120.000,- účtování příchozích hovorů tuším cca 16,- kč za minutu atd. U GSM pak ta bombastická kampaň na doťák XL 110 alias Dancall, za neuvěřitelných 9.995,- . Ta NOKIA 2110 na první fotce ve dřevěným krytu, to byla tehdá těžká frajeřina
Baker Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Ta NOKIA 2110 na první fotce ve dřevěným krytu, to byla tehdá těžká frajeřina Obzvlast, kdyz se to nosilo pripnuty na poutku o kalhot, at to kazdej vidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 22. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 (upraveno) Obzvlast, kdyz se to nosilo pripnuty na poutku o kalhot, at to kazdej vidi Jo, ale nesmel jsi je mit moc volne, jinak byly dole. Stejne by me zajimalo jestli na tom Eurotel tehdy na tom delal takovou rejzi, nebo byly proste tak vysoke vstupy? Upraveno 22. prosince 2008 uživatelem Berbatow
afrikab Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Jojo, to byly jeste casy, kdy Nokia delala telefony tak, aby neco vydrzely....ted skoda mluvit
Jožan Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Nokia 3220 je ještě slušně prodejná!Ale doma mám Siemens S8,to byl tenkrát bezpečně teprv druhý mobil v našem městě a to jen proto že kámoš si koupil ten první a neměl komu volat.Výtečný telefon taktéž na obranu!!!
Olda Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Tohle je taková nevlastní dcera Nokie, zvenku vypadá jako Philips PR747, ale uvnitř 2110. I dřevěná baterie s větší kapacitou (taková s tím schůdkem) tam šla přidat. Mám k tomu dokonce i PCMCIA kartu do noteboku. Ten notebok taky. Nejlepší byl ale 6110. Přesně se vešel do náprsní kapsy u džísky, anténa do knflíkové dírky a nikdy nevypadl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
babaq Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2008 Doma už ji dávno nemám, ale moje první byla Motorola d460 "žehlička v.2" (první žehlička byla tuším Motorola TX770). Byl to můj první telefon, byla pořízena v roce 1997 jako dotovaná u tehdy Paegase a věřte si nebo ne, dala se nosit v přední kapse u kalhot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olda Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Doma už ji dávno nemám, ale moje první byla Motorola d460 "žehlička v.2" (první žehlička byla tuším Motorola TX770). Byl to můj první telefon, byla pořízena v roce 1997 jako dotovaná u tehdy Paegase a věřte si nebo ne, dala se nosit v přední kapse u kalhot A děvčata obdivně hleděla.
N4M Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 A děvčata obdivně hleděla. ... na tu bouli v kalhotách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se